Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 20. 8. 2023

Předpověď denních karet pro srpnovou neděli. Denní karta pto tento den oznamuje, že jednou jsme nahoře, jednou dole, že život je vrtkavý a plný změn. Užijte si ho na pohodu.

Dnešní horoskop - neděle 20. 8. 2023

Denní karta - život je vrtkavý, jednou jsme nahoře, jednou dole.

„Každý na světě je jednou nahoře a jindy dole. Máš padesát dobrých a padesát špatných dnů. Jediné, co můžeš ovládat, je, jak na to nahlížíš.“ — Jaromír Jágr

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Využijte svých skvělých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu, jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Býk

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. V zaměstnání to znamená, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, na ně upozorňovat a motivovat i druhé, aby je taktéž nepřehlíželi. Kritiku dnes odložte na jiný den.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Blíženci

Není každý den posvícení, umíte přijmout porážku a prohru? Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Život vás postaví před nejvyšší úkol - seberealizaci. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. Čím více dáváte, tím více dostáváte. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit rozruch. V osobních vztazích máte možnost získat dobrou životní partii. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. Zisk ve vztahu znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. A to třeba s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Tím se naplní kosmický zákon hojnosti. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, na co jste si netroufli, třeba si kupte los. Máte šanci získat “tučný úlovek”.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Lev

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Dnes můžete prožít pocit nejhlubšího naplnění. Je to velmi pozitivní předpověď pro tento den. Pro každého to znamená jiný pohled a postoj k těmto pocitům. Můžete pocítit Lásku k Bohu, rodičům, Láska k sobě samému, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak projevit. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru. Miroslav Zelenka: Meditace na srdeční 4. čakru (nová)

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Váhy

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Štír

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo být vyzrazeno. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Střelec

Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu.Čaj vhodný pro tento den- pampeliškový, pelyňkový,řebříčkový.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Kozoroh

Dnešní den bude vskutku pozitivní. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama.Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Vodnář

Dnes můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někoho může překvapit návštěva z Ameriky. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Ryby

Bylo by dobré se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - neděle - Láskyplné gesto, přátelská nabídka.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu