Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 22. 8. 2023

Předpověď na úterý pro všechna znamení Zvěrokruhu z Tarotových karet. Denní karta oznamuje, že se máme zajímat o nevšední nabídky a být více otevřeni novým možnostem. Pokud potřebujete najít řešení pomocí Tarotu, neváhejte se ozvat ještě dnes.

Dnešní horoskop - úterý 22. 8. 2023

Denní karta - Nevšední nabídky

„Všichni víme, že světlo putuje rychleji než zvuk. Proto někteří lidé vypadají chytře, dokud je neslyšíte mluvit.“ Albert Einstein

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Láska vás může provázet po celý den, při různorodých situacích. Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Býk

Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Den vhodný k navštívení premiéry kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu byste určitě neradi druhý den vyháněli z těla. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Blíženci

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by nemělo od vás spatřit světlo světa. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Rak

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě.Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti do bezpečí. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Lev

Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Panna

Čehokoliv se dnes ujmete, vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda se hlásí o slovo a přeje veškerým finančním transakcím, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je na čase nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Štír

Tento den může být o prověření, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Ve vztazích se nenechejte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec

Pro někoho může znamenat tento den završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr nebo na úrovni vědomí, že učiní rozhodující krok k seberealizaci vlastní osobnosti. Je vyjádřením idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. V zaměstnání to znamená, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, na ně upozorňovat a motivovat i druhé, aby je taktéž nepřehlíželi. Kritiku dnes odložte na jiný den.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Kozoroh

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním, myslete na horší časy. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Vodnář

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den, pokud zažijete nějaké nedorozumění. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Ryby

Není to pro vás již únavné, že se neumíte rozhodnout a necháváte za sebou resty? Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - úterý - nevšední pracovní nabídky.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na psychosomatiku, vztahy a práci.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu