Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 23. 8. 2023

Výklad z Tarotových karet všem znamením pro středeční den, pro ty, jež se nechají inspirovat. Komu by nestačila jedna karta, můžeme se podívat na osobní výklad, neváhejte se ozvat ještě dnes. Denní karta na středu má charakter negativního očekávání, dejte si proto pozor na své myšlenkym a užijte si i tak den na pohodu. Ilona.*

Dnešní horoskop - středa  23. 8. 2023

Denní karta - Negativní očekávání, pozor na mazaného chytrolína.

Na negativní akci se očekává negativni reakce! Tak buď ty ten, kdo neplní očekávání negativnich lidi a reaguj opacne.“ LJanka

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat ještě dnes.

Beran

Dnes máte na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami vlastní osobnost a tím začali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Zaměřte pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí. I v mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky.

Býk

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.


Blížencí

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. 

Rak

Přichází výzva a to v tento den, kdy je šance zlepšit svůj život, zejména ve finanční oblasti, a to třeba tím, že probudíte dávno odsunutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Zkuste projevit své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Buďte štědří i ke svému okolí, více otevření a činorodí a proměňte své sny ve skutečnost právě dnes, kdy je tomu energie nakloněná.

Lev

Pro dnešní den je výhodné, umět zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. 

Panna

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! No a právě dnes tato chvíle výjimečně nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. Jestli se někomu zatoulal mazlíček, dnes by měl najít cestu zpět domů.

Váhy

Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu, na pročištění vztahu se svojí matkou a vaše početí. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, zejména v oblasti umění. 

Štír

Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než dnes, v energii a přátelské atmosféře, je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Kamarádovi odpustíte více, než svému partnerovi, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Střelec

Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít.

Kozoroh

Intuice k mnohým bude dnes promlouvat, ne každý ji však uposlechne. Všímejte si vnuknutí a věřte, že všechny změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ani jim dávat větší význam. Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Taktéž vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Propusťte je a projděte tím temným lesem, třeba zažijete příjemné zjištění, že v něm na vás žádné příšery nečekají.

Vodnář

Není každý den posvícení a ten dnešní prověří, zda umíte přijmout porážku a prohru. Tak to v životě chodí a je potřeba zpytovat svědomí, zamyslet se, proč se to mohlo stát, aby se to příště již neopakovalo. Nakonec vás to posune a usoudíte, že to mělo svůj význam. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Jsou i tací, kteří se živí pomluvami a záviděním a najdou si způsob, jak někomu škodolibě ublížit. Pokud dnes padne Černý Petr na vás, pak dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů.

Ryby

Chodili jste rádi do školy?Pokud ano, můžete si to znovu zopakovat, třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který se učí něco pro něj nového. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně.

Přeji všem báječný, prázdninový den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - negativní očekávání, pozor na mazaného chytrolína.

Pro osobní, telefonický nebo písemný výklad se neváhejte ozvat … 

V Tarotu hledám odpovědi na vaše otázky v psychosomatice, vztazích a zaměstnání.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu