Zpět na články

Jaký bude týden od 28. 8. 2023 do 3. 9. 2023 podle kartářky.

Jaký bude týden od 28. 8. 2023 do 3. 9. 2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila podle Tarotových karet.

Jaký bude týden od 28. 8. 2023 do 3. 9. 2023 podle kartářky.

Berani

Trojka pohárů, Desítka mincí, Čtyřka holí

Konec srpna a počátek září by pro vás měl být velmi radostný. Hodně lidí bude chtít pobývat ve vaší blízkosti, dostanete pozvánku na večírek, grilování apod. Ozvěte se lidem, o nichž víte, že vám dokážou rozjasnit šedivé dny a zlepšit náladu. O finance si až tak velké starosti nemusíte dělat, v zaměstnání dostanete o trochu více peněz, některé zrozence čeká od září povýšení. Okolí si všimlo, kolik práce zastanete a kolik aktivit a projektů dovedete do zdárného konce. Nikam nespěchejte, bavte se, užívejte si sluníčka a pěkného počasí. Nezadaní budou mít plno nápadníků a mnoho příležitostí k flirtování.

Býci

Královna pohárů, Eso holí, Eso mečů

S lidmi, kteří vás obklopují, byste měli mít více soucitu. Pozorněji naslouchejte jejich stížnostem a nářkům, opravdu si nevymýšlejí. Vy sami byste si měli najít někoho, komu se můžete svěřit se svým trápením. Máte hodně osobních plánů, tak je začněte uskutečňovat. Připravte si základní plán a podle něho postupujte. Nezadaní by měli být připraveni na novou lásku, která je již při prvním setkání zaujme naplno a vyvolá v nich mocný plamen touhy. A pak už vzájemné jiskření nabere rychlý spád.

Blíženci

Královna mincí, Soud, Ďábel

Jste zahlceni pracovními úkoly a nezbývá, než se smířit s tím, že sami nezvládnete všechno. Bude třeba práci a povinnosti delegovat na své spolupracovníky. Vašemu bankovnímu kontu se zatím daří dobře, můžete se věnovat i svým zájmům a zálibám. Při práci na projektech dávejte přednost důkladnosti před rychlostí. Uvažujte vážně o tom, že se budete muset zbavit některých závislostí – kouření, drog, alkoholu. Někteří zrozenci budou muset získat vládu nad sebou samým a žít samostatněji. Pokud to dokážete, čeká vás lepší život, společenský vzestup, zlepšení zdravotního stavu.

Raci

Devítka pohárů, Velekněz, Eso mincí

Buďte vděčni za to, co máte. Užívejte si a vychutnávejte ty úžasné věci, které vás potkávají. Dlouho ale neponocujte, další den by vás bolela hlava. Očekávejte šťastný konec ve všem, co je před vámi a čemu se nevyhnete. Můžete zažádat o povýšení, při hledání zaměstnání si můžete vybírat z více nabídek. Mnohé zrozence čeká úspěch v charitativní činnosti nebo v sociálních službách. V těchto oblastech se ale budete muset dovzdělat ve víkendových kurzech, které vám zaplatí zaměstnavatel.

Lvi

Královna holí, Trojka mincí, Rytíř pohárů

Nečekejte, že vám něco spadne do klína. Jděte naproti svým přáním, aktivně se zapojte do jejich plnění. Sami si rozhodněte, co je pro vás nejlepší, a naučte se svoje osobní potřeby stavět na první místo. Veškerou práci, která na vás čeká doma nebo v zaměstnání, nemusíte dělat jen a jen vy. Místo práce dejte přednost zábavě a úkoly rozdělte mladším ročníkům. Bude vás kontaktovat někdo se žádostí, abyste se zapojili do nějaké komise nebo do veřejného života. Nevymlouvejte se na nedostatek času ani na jiné povinnosti.

Panny

Spravedlnost, Král mečů, Svět

Okolí od vás očekává rázné rozhodnutí. Vyslechněte všechny zúčastněné strany a zvažte dopady všech rozhodnutí a smluv. Hledejte to nejspravedlivější řešení. Pozor na kompromisy, nemusí mít vždy pravdu a nemusí se jednat o tu nejschůdnější cestu. Rozhodujte se hlavou, nikoliv srdcem, hlavně se nesmíte nechat ovlivnit emocemi. A až se po dlouhém a náročném zvažování všech pro a proti nějak rozhodnete, naplánujte si dovolenou. Podle karet se vám ale za vaše úsilí dostane od okolí uznání a pozitivní odezva.

Váhy

Šestka mincí, Král mincí, Eso pohárů

Máte hluboko do kapsy, šetříte, na přispívání do nějakých dobrovolnických organizací nemáte ani pomyšlení. Možná by stálo za úvahu přivydělat si občas nějakou drobnou manuální činností – sběrem brambor, česáním ovoce, úklidem po malířích apod. Přiložte ruku k dílu a budete mít více peněz na plnění vlastních přání. V zaměstnání pocítíte, že jste oblíbeni a kolegové vás mají rádi. Své nově nabyté vědomosti budete mít možnost prověřit v praxi. Čeká vás nutnost dalšího studia nebo kurzu.

Štíři

Šestka holí, Mág, Měsíc

Jste hodně roztržití, rychlí v plnění povinností, ale bohužel práci odbýváte a nejste důslední. Je třeba, abyste něco udělali sami se sebou. Zamysleli se nad svou pracovní morálkou i nad prací, kterou vykonáváte. Spolehněte se na své intuitivní pocity, a jestli jste si jisti, že současná práce vás nebaví, odejděte. Zbytečně byste trápili sami sebe a vyvolávali spory s vedením. Zkuste se věnovat nějakému řemeslu a pracovní tempo si můžete přizpůsobit svým časovým možnostem. Budete se cítit volněji a občas si i vychutnáte svou chvíli slávy.

Střelci

Dvojka mincí, Dvojka pohárů, Král pohárů

Někomu se hodně líbíte, vyjděte mu vstříc a přímo se zeptejte, co k vám cítí. Situace je nakloněna novému milostnému vztahu nebo prohloubení přátelství, které již existuje. Zamyslete se nad svými současnými vztahy a upřímně si řekněte, co vlastně chcete. Důležité pro vás je, abyste nalezli rovnováhu mezi svým pracovním a osobním životem. Naslouchejte svému srdci a jednejte tak, jak vám radí rozum. Přátelé si k vám budou chodit pro radu ohledně svých citových poranění. Zachovejte jejich tajemství a jednejte diplomaticky.

Kozorozi

Císař, Páže mincí, Královna mečů

Zprávy, které v brzké době dostanete, sdělují, že okolnosti přejí vašim profesním záležitostem. Okolí si uvědomuje kvalitu vaší práce. Každý problém, který se vyskytne, vyřešíte vždy profesionálně. Především máte zkušenosti, odborné znalosti, nechybí vám ani schopnost diplomatického jednání a vystupování. Z každého problému dokážete najít východisko ke spokojenosti všech zúčastněných. Nezapomínejte ale též odpočívat a relaxovat, protože vedení kolektivu není žádná zábava, nýbrž velká zodpovědnost.

Vodnáři

Páže holí, Kolo štěstí, Vůz

Příležitost ke změně životního stylu klepe na dveře a záleží na vás, jak jste připraveni dopřát prostor svým přáním. Rozhodně nesmíte být pohodlní, ale rovněž není vhodná doba na to, abyste spoléhali na někoho jiného více než na sebe. Další životní cestu si pečlivě naplánujte, nic nesmíte ponechat náhodě. Pokud rozum a logika nestačí, vydejte se na procházku do lesa nebo do parku a tam si provětrejte hlavu. Nebo se na čas stáhněte do ústraní. Každopádně musíte začít jednat, pokud se chcete posunout tam, kde vám podle vašich představ bude lépe.

Ryby

Osmička pohárů, Čtyřka pohárů, Slunce

Zkontrolujte si zavazadla, protože nastal čas, abyste se rozloučili s tím, co se přežilo. Mohou to být nepotřebné kusy oblečení, ale i lidé, kteří pro vás znamenají zbytečnou zátěž. Udělejte si pořádek v emocích, nemalujte si nefunkční vztahy růžovými barvami. Lepší je rázný řez, pár uroněných slz a život jde dál. Dívejte se vpřed a všímejte si toho, co máte přímo před sebou. Nečekanou radost vám přinesou rodinné události, zdravotní potíže nejsou až tolik závažné a v krátké době odezní. Roztáhněte obě ruce a vítejte nové příležitosti – pracovní i milostné.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu