Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 7. září 2023

Čtvrteční výklad z Tarotu pro předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta se vás ptá: " umíte rozlišit vášeň, touhu a chtíč"?

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 7. září 2023

Denní karta - Síla - umíte rozlišit chtíč a vášeň? 

„Když pochybujete o své síle, dáváte sílu svým pochybnostem.“ Honoré De Balzac

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Býk

To, co budete dnes vnímat okolo sebe, bude vycházet z míst, hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Proto nehledejte logiku tam, kde vás to trápí hluboko pod povrchem a spoléhejte na svůj šestý smysl, můžete zaznamenat dvojí vnímání, a to jak vnější, tak vnitřní. Soustřeďte se na svou soběstačnost, vnímavost a nezávislost. Ve vztazích se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Věřte však, že nevyžádaná rada, žádná rada. Večer je předurčen k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

Dnešní den je ve znamení ohně, to může způsobit touhu a přání, zúčastnit se akcí, které volají po zážitcích a dobrodružství. Tuto energii je výhodné nasměrovat do sportu nebo adrenalinových činností. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do zbrklého jednání. Tato energie je naopak vhodná využít tam, kde jste dlouho váhali, nejenom odhodlat se říct si o zvýšení platu. V partnerském vztahu můžete čekat oheň, vášeň a temperamentní výměnu názorů. Vložte do vašeho vztahu dynamiku a sílu. Negativita a překážející úzkosti musí z cesty. Očistná síla ohně může pomoci poznat a pročistit všechny oblasti, které ve vašem vztahu znamenají překážku na cestě k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Rak

Zasnoubili jste se a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na dlouhodobou služební cestu? Tím se naskýtá osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, pochopíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže k vlastní úplnosti a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Lev

Oblast v partnerském vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domečky z karet. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu,ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Panna

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! No a právě dnes tato chvíle výjimečně nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Pokud se vám tato šance naskytne, využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte přistoupit na žádné polovičatosti. Jestli se někomu zatoulal mazlíček, dnes by měl najít cestu zpět domů.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Váhy

Dnes můžete pocítit příval energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Dalo by se říct, že je to den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Je ale zapotřebí použít čistého jenání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Tento den vás může prověřovat, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Štír

V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu. Vztahy ovlivňují naše ledviny, těm jsou podřízena kolena, proto dopřejte péči těmto orgánům, popíjením přesličkového a kopřivového čaje nebo i sedací koupelí z těchto bylin nebo z mořské soli, taktéž je účinné přikládání teplých sáčků z mořské soli na ledviny.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací, svazků a zábran. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Kozoroh

Jestli o něčem víte, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce, pak máte velkou šanci to dnes změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Vodnář

Vaše mysl je nejspíš přetížena a unavena z neustálého analyzování a pochybování. Jestliže pociťujete pochybnosti a napětí, není dobré dnes dělat žádná vážná rozhodnutí. Až budete mít chvilku času, zkuste se zeptat sami sebe, kdy toto pochybování začalo, zklamal vás partner nebo jste vložili důvěru v někoho, kdo ji zneužil? Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili zeď, která vás měla dočasně ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Dnes byste měli pocítit naplnění, šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny,uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Zároveň se po vás však chce, abyste prověřili své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/channel/UCe5yoa9zN5L_r7xcVLX1gsg

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu