Zpět na články

Dnešní horoskop pondělí 18. září 2023

Předpověď z Tarotových karet pro první den tohoto pracovního týdne. Denní karta je ve znamení obchodu, analyzování. Pozor však na ostrý jazyk, i slovo je neviditelná zbraň.

Dnešní horoskop  pondělí 18. září  2023

Denní karta - král mečů- obchodník, analyzování, rozumování.

„Užívejte si života. Mrtví budete dlouho.“ Charles Dickens

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den. Ujasněte si, čeho chcete na pracovišti dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Býk

Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechny ty řeči okolo toho. Úspěch je dnes nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ve vztazích můžete pociťovat, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, než-li přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Rak

Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být tím bezstarostným dítětem. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Lev

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Panna

Je tady čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je potřeba dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Váhy

Tento den je o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Štír

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro opravdové bohatství. To může být duchovní, citové i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na vavřínech. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni

Střelec

Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Kozoroh

Prožijte den hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den.

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Vodnář

Láska vás může provázet po celý den, při různorodých situacích. Dnešní den můžete prožít v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, jako třeba na nový domov nebo nová pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Nastal čas se více vciťovat do druhých, ujasnit si o jaké city máte zájem a ty také dávat najevo. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Ryby

Dnes vás může nečekaně navštívit někdo z dávné minulosti, z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Některým se v tento den podaří oživit vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, říká se, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. Nezapomeňte se dívat do budoucnosti, tu si tvoříme teď a tady. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí - obchodník. Pozor na ostrý jazyk. 😋

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu