Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 21. září 2023

Chcete se dnešní den inspirovat výkladem z Tarotových karet, co přináší dnešní den z pohledu předpovědi pro všechna znamení? Denní karta je vskutku pozitivní, ohlašuje nové začátky, nová cesta i směr.

Dnešní horoskop - čtvrtek 21. září 2023

Denní karta - 6 mečů- nové začátky, pozitivní změna, opuštění starého pro získání lepšího.

„Nic není trvalé, jen změna.“ — Hérakleitos

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Den je příznivý úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo máte šanci dojít k uvědomění, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance a nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Býk

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Blíženci

Je dosti pravděpodobné, že se setkáte se zákeřností a atmosférou s příchutí bojové nálady, lstí a záludnosti. To můžete prožít jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci tím projít bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivní chování.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Rak

Základem každého zklamání je poznání sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Lev

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, příval energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Ukažte svou velkorysost a upřímné zaujetí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Panna

Zasnoubili jste se a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na dlouhodobou služební cestu? Tím se naskýtá osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Váhy

Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje, že se pokusíte vcítit do druhých. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Štír

Ovládejte své city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Možná neuniknete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je příznivý k zásnubám a plánování sňatku.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Střelec

Dnes můžete prosadit své plány i přes zdánlivě nepřející okolí, které s vámi může chtít soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je rozumější říci ne. Pokud ale víte, že si plně stojíte za svým přesvědčením a bude to z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. A pokud věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Tento den bude plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií a nebojte se následného rizika. Dnes více jak jindy pocítíte touhu po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tuto energii je příhodné využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Ryby

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm zůstanete i při jeho nedostatcích.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - čtvrtek. Nové začátky, nové plány pro lepší budoucnost.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu