Zpět na články

Denní karta - 9 holí - odstranění sebeklamu

Předpověď na tento den pro všechna znamení. Denní karta nabádá k prověření, kde jste se uzavřeli před okolím a nechcete se pohnout z místa dál. Nechte sílu ohně vyčistit staré rány a zranění. Bude líp.

Denní karta - 9 holí - odstranění sebeklamu

Dnešní horoskop - pondělí 25. září 2023 

„Sami sebe můžeme dostat na dno nebo na vrchol svých možností. Množství vynaložené energie je v obou případech stejné.“ Carlos Castaneda

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Rodina i romantické vztahy vzkvétají pod vlivem energie mateřství. Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost, pokud však mají strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba se vypořádat s nevyjasněným vztahem k matce. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. 

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Býk

Měli byste být ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, pomáhat sobě i druhým. Ve vztazích se nenechejte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Blíženci

Zkuste zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Rak

U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Lev

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Dnes máte šanci se zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Využijte proto tuto energii.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Panna

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Váhy

V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost a pocit zadostiučinění. V práci se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání. O toto je vítězství sám nad sebou. Užijte si zasloužený vavřínový věnec vítězů.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Štír

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. Vyjasněte si neshody a tím vnesete světlo do vztazů jak na pracovišti, tak i v partnerství, otevřete své srdce a dveře Lásce. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je na svou stranu. Budete pro ně skvělý týmový hráč, který je dokáže motivovat a prohřát svým přirozeným úsměvem.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Střelec

Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Kozoroh

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Vodnář

Máte konečně šanci přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Ryby

Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat pozitivní změnu. Obklopujte se co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy,navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním zaměřením.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí. Odstraňte sebeklam.☀️

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Maskovaná budoucnost?

Budoucnost

Přemýšleli jste někdy nad tím, co vyjadřujeme, když si nasadíme masku vlastní přetvářky nebo si fyzicky zakryjeme obličej? Jaký vliv to má na nás, okolí a kdo z toho těží? Maska, jakkoliv ji...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu