Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 28. září 2023

Sváteční předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení. Denní karta nabádá ke klidu, jak příhodně ve dni volna navíc.

Dnešní horoskop - čtvrtek 28. září 2023

Denní karta - Nicnedělání. Klid.

„Práce ještě nikomu neuškodila. Ale nicnedělání taky ne.“ Robert Briffault

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Býk

Dnes můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Volbou vhodné komunikace můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Pokud někdo v tento den cestuje do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někoho může překvapit návštěva z Ameriky. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Blíženci

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro opravdové bohatství. To může být duchovní, citové i na fyzické úrovni. A to tak, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás premiéra.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Rak

Někteří se mohou rozhodnout pro zahájení podnikání. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Lev

Dnes vás může nečekaně navštívit někdo z dávné minulosti, z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Některým se v tento den podaří oživit vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, říká se, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Lidé z minulosti vám připomínají, že jste milováni, tím, že se setkáváte. Tyto vlastnosti i vzpomínky pak můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Panna

Nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna a cesta, vedoucí k větší soběstačnosti bude dnes pro vás výzvou. Vydejte se novým směrem, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Je to dílčí kousek, který vás dovede k celku, aby se mohl uskutečnit váš vývoj. To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba udělat analýzu, co si ponechat a čeho se vzdát pro nové, lepší zítřky. Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání, větší odhodlání pro samostatnost.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Váhy

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby s tím, že poskytnete druhým pomoc a prostor pro porozumění a toleranci. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvakrát více, než jste vydali. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal?

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Štír

Nabízí se vám prožití krásných chvil plných humoru, radosti , bezstarostný den. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. V práci vám půjde vše lehce od ruky, měl by vás obklopovat pohodový kolektiv. Zeptejte se sami sebe, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Střelec

Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Kozoroh

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou.

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Vodnář

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu. Základem každého zklamání je sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Ryby

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani stromu. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT

@vykladkaret-ilona1352.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Může jít o selfie 1 osoba, blond vlasy, usmívající se člověk, loď a jezero

Všechny reakce:

27Helena Leisztner, Libor Menhart a 25 dalším

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu