Zpět na články

Jaký bude týden od 21. 2. 2022 do 27. 2. 2022

Klíč k úspěchu: a/ optimismus v každé situaci b/ odhodlání c/ nebrat si věci příliš osobně /sklony ke vztahovačnosti mají především nejistí lidé/

Jaký bude týden od 21. 2. 2022 do 27. 2. 2022

Pro všechna znamení

Klíč k úspěchu:

a/ optimismus v každé situaci

b/ odhodlání

c/ nebrat si věci příliš osobně /sklony ke vztahovačnosti mají především nejistí lidé/

Berani:

začněte se zajímat o čarovnou bylinu Kozlík lékařský. Přinese vám štěstí, krásu, ochrání váš domov. Staří Germáni o něm říkali: " Dej si do úst KOZLíK a polib tu, kterou si přeješ získat. Okamžitě si tě zamiluje". Zkuste přemýšlet o atraktivnějším zaměstnání, nové a mimořádné úkoly se pro vás stanou výzvou. Sbírejte kopřivy a pročistěte si tělo kopřivovým čajem. šťastná čísla pro tento týden jsou: 5, 15, 25. Neodmítejte pozvání na společenské akce, poznáte řadu zajímavých lidí.

Býci:

něco pro ženy: když váš manžel nechce pořádně zabrat, nalejte mu do koupele výluh z kořenů a listů libečku. Děvčata, která se chtějí vdát, by měla napodobit Italky a nosit pod sukní svazek libečku, aby si jich vyvolený muž všiml. šťastná čísla pro tento týden jsou: 7, 49, 145. Týden je příznivý pro větší finanční transakce. Ovšem v každém případě nejednejte na vlastní pěst a raději se poraďte s odborníkem.

Blíženci:

staří Egypťané používali proti neplodnosti, impotenci i proti stárnutí šalvěj lékařskou. Při bolestech hlavy si nakapejte pár kapek citronu na šátek, ten si ovažte kolem hlavy a vypijte šálek silné kávy. šťastná čísla pro tento týden jsou: 8, 64, 102. Nehledejte problémy tam, kde nejsou, nesnažte se bez toho, aniž byste upozornili okolí, měnit své plány. Více přemýšlejte o tom, co řeknete nahlas. I stěny mají uši.

Raci:

novou sílu a energii vám dodá bříza. Její větvičky a listy si dejte na pár dní pod matraci. Uvolní se ztuhlé svaly, přestanou vás bolet záda. Proti bolesti zad pomáhá lenivějším jedincům křišťál, který si na noc vložíte pod polštář. šťastná čísla pro tento týden jsou: 9, 81, 108. Tento týden prožijete jako domácí kutil. Čekají vás práce, nad nimiž budete muset trochu popřemýšlet: výměna baterie v koupelně, oprava domácího spotřebiče, nudit se rozhodně nebudete.

Lvi:

nachlazení vyléčíte tak, že inhalujete nad hrncem, v němž se vaří brambory. Snažte se být co nejvíce v teple, protože zima způsobuje sklíčenost, nespavost, deprese, snižuje sexuální touhu, vyvolává pocit hladu a chuť na sladké. šťastná čísla pro tento týden jsou: 6, 36, 66. V zaměstnání nezapomínejte pochválit své podřízené, zvýšíte jejich výkonnost. Podívejte se na sebe v zrcadle a uvidíte, že nastal čas k obměně šatníku.

Panny:

když budete mít velký hlad a rozhodli jste se zhubnout, běžte se vykoupat nebo osprchovat v teplé vodě. Odstraníte stres, špatnou náladu, zničíte choroboplodné zárodky, zvýšíte prokrvení a hlavně, dostanete chuť na konzumaci zdravých potravin. šťastná čísla pro tento týden jsou: 264, 46, 7. Obnovte kontakty s přáteli na sociálních sítích, začněte se věnovat společenskému životu. Nezaškodí nezávazný flirt.

Váhy:

nezapomeňte se objednat k zubaři. Existuje totiž souvislost mezi artritidou a zuby. Po vytažení bolavého zubu mohou přejít artritické bolesti a už se nikdy nevrátit. Odborné ošetření zubů může navodit trvalé zlepšení vašeho zdravotního stavu. Začněte se hýčkat, objednejte se na kosmetiku, na masáž, choďte cvičit. Potřete-li dopis levandulí, všechna přání v něm obsažena se vyplní. šťastná čísla pro tento týden jsou: 47, 33, 49. Jinak pohoda, klid.

štíři:

šťastná čísla pro tento týden jsou: 4, 19, 37. Lékem na vaše neduhy je v současnosti zázvor. Vařte si zázvorový čaj, zázvor přidávejte do jídla, zmírníte případné průjmy nebo žaludeční potíže. Nezapomínejte na pět porcí ovoce a zeleniny denně. Přitahujete lásku jako magnet, ale zůstaňte ve střehu, komu budete věnovat více pozornosti. Není na škodu se pozeptat svých známých, zda máte o novou lásku bojovat nebo ji pustit raději k vodě.

Střelci:

Stále u vás vidím oteklé klouby. Vsaďte na kurkumu, listy kopřivy, jezte plnohodnotnou stravu, to znamená, že byste měli konzumovat doma připravená jídla. Nervové buňky ochrání a zlepší funkci mozku Jinan dvoulaločný. šťastná čísla pro tento týden jsou: 34, 43, 461. Hodně budete vzpomínat na své dětství, na bývalé lásky, budete přemýšlet o nových kontaktech. Učte se novým věcem, publikujte, přednášejte, berte vážně názory ostatních.

Kozorozi:

jezte více ovoce a zeleniny, zdravé stravování praktikujte aspoň 28 dn. Vaše tělo vám poděkuje. Při nadváze není od věci zařadit jeden den v týdnu půst. Zaměřte se na činnosti, při nichž se vaše tělo uvolní. Jezděte na kole, čtěte, poslouchejte hudbu, pečujte o domácí zvířata, studujte, Všechny uvedené činnosti můžete vykonávat v každém věku. Nepříjemná zpráva se může týkat dětí, vnoučat. Ale záleží na úhlu pohledu.

Vodnáři:

šťastná čísla pro tento týden jsou: 61, 56, 36. Rychle se pro něco nadchnete, ale obtížně svůj nápad realizujete, málokdy ho dovedete do konce. Jste totiž nad věcí, často s hlavou v oblacích, postrádáte onu mravenčí píli, unikají vám detaily. Zklidníte se čajem z mateřídoušky, pomůže taky dobromysl. Dostanete pozvánku na významnou akci, rovněž jednání na úřadech budou úspěšná. Partnerovi naslouchejte, nekritizujte ho, raději ho co nejvíce chvalte.

Ryby:

ve vztazích si dávejte pozor na zadané a ženaté muže. Nesnažte se za každou cenu změnit věci, které změnit nedokážete. Jestliže něco neprobíhá podle vašich představ, nechte to být a požádejte Boha o pomoc. Ukončete vztahy, které vám přinášejí více smutku než radosti. šťastná čísla pro tento týden jsou: 10, 11, 21.

Centrem vaší životní síly je solar plexus. Léta vám ubere elixír mládí - ovoce: tmavé hrozny, borůvky, banány, avokádo, jablka, maliny.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu