Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 5. října 2023

Chcete isnspiraci pro dnešní den? Nabízím vhled z Tarotových karet. Denní karta pro všechna znamení nabádá k propuštění a pojmenování strachu.

Dnešní horoskop - čtvrtek 5. října 2023

Denní karta - 9 mečů- strachy, bezesná noc.

„Nešťastný je ten, komu vzpomínky na dětství přinášejí jen strach a smutek.“ Howard Phillips Lovecraft

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Energie, která vás bude v tento den obklopovat bude doslova volat po činech a žádné zahálce. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít pracovat na společných projektech nebo každý sám. To se může týkat zaměstnání nebo může jít o rodinu nebo domov. Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Býk

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Mluvte na rovinu, bez omáčky. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Blíženci

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Neidealizujte si váš vztah, buďte k sobě upřímní. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Rak

Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Lev

Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Panna

Váš život byl vystaven v prožívání změn, jednou jste dole, jednou nahoře. Je čas změn a vydání se novou cestou. Situace od vás vyžaduje opuštění všeho, co vás nenaplňuje a je nefunkční, kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá. Je dobré změnit nastavení a směr a těšit se na nové zítřky, opuštění starých známých cest, aby byla objevena cesta nová a nové uspořádání životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nečiní šťastným. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz toho, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Váhy

V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba tím, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Den je také nakloněn k urovnání dlouho trvajících sporů a nastane čas usmíření. I na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. Pokud toužíte po uzavření sňatku, tento den je vhodný pro oznámení tohoto rozhodnutí vašemu protějšku.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Štír

Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Až pocítíte, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy. Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Střelec

Láska má mnoho podob, můžete přijít k poznání, že Láska má i odvrácenou tvář, tady může přijít bolestivé odhalení, že důvěra byla vkládána tam, kde nyní přijde prozření. Někdo tuto důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám.. Jak se říká : „ kousnout si do kyselého jablka”. Je dobré být připraven na možnost odhalení přetvářky, falše a manželského troujúhelníku. Ti, kdo jsou ve vedoucích funkcích se mohou připravit na konfrontaci, kdy budou vyzváni veřejně pokárat jinak jejich oblíbeného podřízeného. I takto se dá definovat Láska. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Kozoroh

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem jsou absurdní, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě, v radosti a v kratší době.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Vodnář

Buďte starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také proto, že se umíte postavit za vaše ratolesti. Zkuste dnes využít své přirozenosti do maxima. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Nenechávejte za sebou žádné resty. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Ryby

Pokud jste toužili po povýšení nebo po uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní.Základem každého zklamání je uvědomění si sebe sama, je na čase být věrný sám sobě a otevřeně přiznávat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=ZcagWVlyesE&t=11s

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu