Zpět na články

Jaký bude týden od 28. 2. 2022 do 6. 3. 2022 podle kartářky

Opatrujte se jen do té míry, aby vás to nebrzdilo v rozletu.

Jaký bude týden od 28. 2. 2022 do 6. 3. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení: opatrujte se jen do té míry, aby vás to nebrzdilo v rozletu.

Berani:

jste schopni snášet velký nával práce a vydržíte větší fyzickou i psychickou zátěž než ostatní. I nadále se stravujte zdravě a začněte sportovat, chůze, běh, protahovací cviky. Lidsky i profesně si porozumíte s lidmi ve znamení Lva a Střelce. Vaše barvy pro tento týden jsou: zelená se zlatou, bílou nebo stříbrnou. Připravte se na to, že budete mít nějaký veřejný projev, v němž budete muset i hodně improvizovat. Sklidíte velké uznání.

Býci:

hlavně nekritizujte své nadřízené a spolupracovníkům neraďte, co by měli dělat. Nemíchejte se do věcí, které se vás netýkají. Mějte se na pozoru před osobami druhého pohlaví, mohly by s vámi chtít manipulovat. Odhánějte od sebe mazané lichotníky. Barvy pro tento týden jsou měděná a bronzová. Popřemýšlejte o návštěvě španělska, Portugalska, Slovenska. Možná vás příjemně překvapí finanční zisky - výhra, zhodnocení vkladů apod.

Blíženci:

neposedíte na jednom místě, potřebujete pohyb, změnu. Ti, kteří nemohou jet na služební cestu nebo na dovolenou, hledají dobrodružství v knihách. Milovníkům květin udělá radost kvetoucí kaktus. Někteří by se měli naučit lépe hospodařit s penězi. Pozor si dávejte na chytrolíny, kteří by vás lehce mohli zatáhnout do existenčních potíží. Zazáříte v modré barvě, kterou můžete zkombinovat s bílou nebo šedou.

Raci:

toužíte po harmonickém životě plném lásky. V tomto týdnu se uplatníte v domácí kuchyni, blízké překvapíte přípravou neobvyklých a neznámých jídel. Jako sluníčko zazáříte ve světle žlutých barvách. Při úředních a pracovních jednáních nesmíte projevit nervozitu, vyhýbejte se nějakou oklikou přímému střetu. Nemusíte žít příliš skromně, naučte se trochu utrácet a zpříjemnit si dny volna, odpočinku, dovolené.

Lvi:

máte v sobě velkou sílu a schopnost zdolávat překážky. Rádi pomáháte slovy i činy slabším. Nesnášíte omezování, chcete se vždy rozhodovat svobodně. Odpočívejte u vody, u moře, u řeky, u potoka. Jestli vám právě není do zpěvu, překonejte smutnou náladu dobrým jídlem. Slušet vám to bude v kombinaci olivově zelené s hnědou nebo oranžovou. Zamilujete si dovolenou na venkově, odvážete se při jízdě na koni, možná vás zaujme i šerm.

Panny:

přichází čas, abyste zúročili vše, co jste dříve vykonali. Pokud se budete chtít zbavit pracovního stresu, uchylte se do samoty a pří pletení nebo čtení si srovnejte myšlenky. Naučte se říkat hlasitě to, co si myslíte, v těchto dnech bude hodně lidí brát vaše názory vážně. Upoutejte pozornost i svým nápadnějším oblečením, bude-li třeba, klidně se několikrát převlékněte. Modrou nebo rubínovou kombinujte se stříbrnou.

Váhy:

pozor na potíže s ledvinami, teple se oblékejte. Cvičte, věnujte se hlavně protahování krční a bederní páteře. Své cíle a plány prezentujte diplomaticky, při jednáních se zástupci státních institucí je na místě opatrnost a uvážená volba slov. Slušet vám bude barva lila v kombinaci s černou, fialová v kombinaci s růžovou, červená v kombinaci s černou. Ženy by neměly zapomenout na okouzlující úsměv, nic nezkazíte troškou koketerie.

štíři:

stále mějte emoce pod kontrolou, abyste při stresu nevybuchli jako sopka. Pokud hledáte práci, zajímejte se o uplatnění v reklamě. Některým je přímo na tělo ušita profese dealera. Jste výřeční, věrohodní, umíte manipulovat s lidmi. Naučte se odpočívat, v kariéře nemusíte sedět na více židlích. S některým postem se rozlučte, zbytečně byste jitřili závist okolí. Vaše barvy pro tento týden jsou fialová v kombinaci s bílou nebo světle modrou.

Střelci:

vaše barvy jsou červená v kombinaci s černou a šedou. Zajímáte se o vše, co se kolem vás děje. Chtěli byste být všude a u všeho, co se kde šustne. Pokud máte děti, počítejte s tím, že vás požádají o pomoc. Jste dobrými řečníky se smyslem pro spravedlnost, někteří by proto měli uvažovat o volbě právnického povolání. Následující dny budou klidné, nenáročné, budete více odpočívat než pracovat.

Kozorozi:

jste obdařeni značným osobním vlivem. Máte hodně snů a plánů, takže si dávejte pozor, abyste své šance nepromarnili. Jste nuceni se neustále vzdělávat, občas zanedbáváte rodinu. Taky by se mohlo stát, že časem se vaši blízcí obejdou bez vás a vy budete vystaveni samotě. Mnozí v tomto týdnu pocítí nutkání změnit partnera. Vhodné kombinace barev: růžová se světle žlutou, bílá v kombinaci se všemi pastelovými barvami.

Vodnáři:

karty vás upozorňují na to, abyste se nedopustili žádného přestupku proti zákonům. Zbytečně byste spoléhali na pomoc tak zvaných dobrých přátel. Pokud vás potká nějaký problém, přijměte ho jako výzvu a řešení neodkládejte, jednejte rychle. Ztracenou energii načerpáte v tvůrčí práci. Čeká vás setkání s příjemnou společností, nezkazíte žádnou legraci, uplatníte zde své charizma a důvtip. Světle šedou barvu kombinujte s modrou nebo bílou.

Ryby:

jste velice pracovití, houževnatí a vytrvalí. Jste obdařeni velkými znalostmi, máte smysl pro přesnost a pro detail. Týden bude pestrý a bohatý na zážitky a poznávání nových tváří. Pracovně i soukromě to budou samí VIP lidé. V kombinaci barev se fantazii meze nekladou. Tmavě modrá a zlatá, červená a modrá, modrá a oranžová. Nezapomínejte na vhodnou úpravu vlasů a další barevně sladěné doplňky. V každém směru pak budete nepřehlédnutelní.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu