Zpět na články

Dnešní horoskop - úterý 10. říjen 2023

Předpověď denních karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Na tento den budou někteří dlouho vzpomínat. Chtěli byste raději potkat prince na bílém koni nebo se ocitnou v sedmém nebi?

Dnešní horoskop - úterý 10. říjen 2023

Denní karta - Rytíř pohárů - šance potkat prince na bílém koni

„Láska je větší než příval slov. O lásce se nediskutuje. Láska je.“ Antoine de Saint-Exupéry

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat ještě dnes. Sms 602 120 145.

Beran

Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Zdá se, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další příležitosti, které se vám už nabízely. Odhoďte tedy svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Rovněž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům, obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Blíženci

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Rak

V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba tím, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Den je také nakloněn k urovnání dlouho trvajících sporů a nastane čas usmíření. I na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. Pokud toužíte po uzavření sňatku, tento den je vhodný pro oznámení tohoto rozhodnutí vašemu protějšku.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Lev

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Dejte si pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení Štíra. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Panna

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Váhy

Je dosti pravděpodobné, že někteří budou postaveni před volbu. Rozhodovat se mezi dvěma možnostmi může být dosti náročné. Třeba vás to bude směřovat k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. Obě možnosti jsou správné. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Štír

Kde klamete sebe a kde druhé? Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Je na čase vypnout a odpočívat, odprostit se od starostí. Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Naopak je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Střelec

Mějte pod kontrolou svou zbrklost, netrpělivost. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku a nenecháte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se dá využít při sportu.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Kozoroh

Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub až na dřeň. Pocítíte okamžik znovuzrození. Dostává se vám druhá šance všude tam, kde už nepřistoupíte na žádné polovičatosti. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví je potřeba se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeni. Vhodná je inhalace tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Ryby

Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 20. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Vzít do zaječích.  Negativní očekávání. „Za dobrý skutek, život ti utek“ —  Jan Hrnčiřík 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Most do minulosti

Transformace

Přijetí bolestivých vzpomínek

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu