Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 11. říjen 2023

Výklad z Tarotových karet na středeční den pro ty, jež se nechají inspirovat mystikou a nahlédnutím do budoucnosti. Denní karta oznamuje, že nás čeká den plný pošetilosti, spontánnosti. Dívejte se na svět očima dítěte.

Dnešní horoskop - středa 11. říjen 2023

Denní karta - Blázen, nové začátky, flirt

„Génius je blázen, který má štěstí.“ Martin Petiška

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Dnešní den může být o prověřování morálky, jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nezačnete si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Býk

Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Podnikatelé a velký byznys mají dnes na růžích ustláno. A pokud chcete s podnikáním začít, máte dobré vstupní podmínky. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Buďte ten starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také proto, že se umíte postavit za vaše ratolesti. Zkuste dnes využít své přirozenosti do maxima. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Rak

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života. Měli byste dojít k poznání, že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Pokud dnes pocítíte, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba nové zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy. Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.  Štěstí růstu v životě je dar, je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou.  

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Lev

Využijte vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Nastal čas být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Rozlišujte touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Panna

Nepropásněte dnes nevšední nabídky, nové příležitosti, kontakty a pracovní smlouvy. Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu byť i malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. V oblasti stravování zvolte lehčí stravu, abyste se zbytečně nepřipravili o energii. Tučné jídlo vede k útlumu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Váhy

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Štír

Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Ve chvílích volna je vhodné cucat lékořici, jít si zatančit nebo skočit na trampolínu.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Střelec

Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Kozoroh

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Vaše ego bude dnes nejspíš podrobeno zkoušce, zda se dobrovolně uvolníte z pout, do kterých jste se uvěznili. Nemáte pocit, že jste dobrovolně zahnali do kouta? Jste sami svým vězněm. Vaše sebekontrola je nad míru velká.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Ryby

Nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do příprav. Čeká vás slavnostní a radostný den. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Proto se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu