Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek třináctého října 2023

Předpověď denních karet na magické datum - pátek třináctého. Jste pověrčiví nebo uvěříte, že dnes máte šanci napravit to, kde jste vydali malé úsilí?

Dnešní horoskop - pátek třináctého října  2023

Denní karta - Druhá šance, odhalení pravdy.

„Životní šance je jako nálada, nikdy nevíš jaká přijde.. A co díky ní získáš a ztratíš.“ Key Young

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasné uvažování, že uvěříte v možnou prohru své osoby. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Dnes můžete zažívat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Blíženci

Máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi? Cítíte se nevrlí, rozmrzelí? To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte proto ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalými kroky přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. A po bouřce přichází klid.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Rak

Čeká vás šťastný den. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, která je nezávislá na vnějších proměnách. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování, až se do vás někdo zamiluje a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Štěstí lze dosáhnout i tak, že přestanete čekat a začnete jednat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Lev

Říká se, že stará Láska nerezaví a vy se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztazích buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Panna

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Negativní myšlení má za následek nebezpečí finančního úpadku nebo jiných hmotných ztrát. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Váhy

Odhoďte tedy svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Také přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Štír

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Střelec

V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Ti, kteří rádi malují, mohou umělecký obraz vytvořit i v realitě, využít svou kreativitu a představivost. Nápomocna může být uklidňující hudba a jóga. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Kozoroh

Dnes se u vás jistě projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo.Rovnou k věci. Ale všeho s mírou, tudíž je na zvážení vynášení kritických soudů.Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city.V tento den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, než-li na opravdovém prožívání citů a přirozenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Vodnář

Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vykročit samostatně. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě zájezdu na poslední chvíli.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a neunáhleně. Mluvte na rovinu, bez omáčky. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě potěší.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop - Pátek - druhá šance. Co potřebujete napravit? Odhalení pravdy.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu