Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 15. říjen 2023

Nedělní horoskop a inspirace pro ty, jež chtějí nahlédnout pod závoj nevědomí. Denní karta tohoto dne nabádá k propuštění ochranné zdi, která měla dočasně sloužit k obraně z okolí. Odevzdejte se Vyšší moci a uvěřte opět radostem života.

Dnešní horoskop - neděle 15. říjen 2023

Denní karta - 8 mečů - Důvěřujte znovu životu a vpusťte k vám opět světlo.

„Lupiči žádají peníze nebo život. Ženy žádají obojí.“ Samuel Butler

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Den plný výzev a porovnání sil. A to by se mohlo odehrávat na sportovišti i na pracovišti. Je to zdravé soutěžení. Někteří mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jste uvízli v zajetí Murphyho zákonů. Zlomí se vám klíč v zámku, cestou do práce je kolona zrovna ve směru, kterým potřebujete jet, vybil se vám telefon a nabíječku jste zapomněli doma. Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Býk

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Též se tomu říká uvíznout v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Blíženci

Nastal čas odpočinku a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Rak

Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. Budou prověřovány struktury závisloti, karmická spojení, materiální a sexuální závislost.  V partnerských vztazích představuje ďábel vášeň, sex a tělesnou závislost. Mimo to je představitelem peněz, obchodu, výmluvnosti, magie a přitažlivých řešení, proto i tady buďte obezřetní.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Lev

Cokoliv dnes vezmete do svých rukou, mělo by vám vytvořit trvalou radost. Máte šanci sklízet plody bohatství veškerých možností. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde vícero generací najednou a budou řešit  uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste vyměnit své zažité konvence a chování, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, to mohou z počátku týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Panna

Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích a začít hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu. Vydejte se na cestu třeba s kamarádem tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás nové.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Váhy

Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí a obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Štír

Čeká vás udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, přinese vám úlevu. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se ukáže jako rozumné. Toto rozhodnutí vás přivede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Ve vztahu se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Naopak je vhodné vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Střelec

Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Tento den vám bude přes konkrétní situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Kozoroh

Jste-li na pochybách, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se sami sebe zeptat, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď jako ochranu před okolím? Vaše neochota riskovat nějaký vztah? Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si dovolili zakazovat a odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Udělejte si čas pro sebe a na odpočinek a nechte dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani seberealizaci někoho ve vašem okolí. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Kdo si počká, ten se dočká. Vyčkejte na chvíli, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny.

Afirmace pro tento den: Spočívám v pravdě.

Ryby

Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Časem pochopíte, co vám tato situace měla objasnit a vy si uvědomíte, že je někdy potřeba zpytovat svědomí. V partnerských vztazích buďte obezřetní, i slovo je nebezpečná zbraň, předejdete tak prožívání hořkosti. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Překvapivě beze slov svého protivníka odzbrojíte, protože takové gesto nepředpokládal.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  Horoskop na neděli - vlastní omezení, odstraňte ochrannou zeď.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu