Zpět na články

V březnu se ocitneme v zajetí sil vysokých ideálů

Jakou kvalitu bude mít měsíc březen z astrologického pohledu a co lze očekávat za události.

V březnu se ocitneme v zajetí sil vysokých ideálů

Přehozená výhybka a příliš vysoké ideály?

V predikci na minulý měsíc jsem psala (celý článek zde), že ke konci měsíce února vlivem velké konjunkce Marse, Venuše, Pluta plus další aspekty budeme přehazovat výhybku. Vydáme se novým směrem, což se potvrdilo. Také, že to nebude žádný zázrak, protože v tuto dobu bude mysl roztříštěná, jaksi zabedněná, hůře přístupná věcné analýze, a tak se také stalo...

Z čehož vzniklo toto:

Že veškerá citová zainteresovanost jednotlivce i společnosti, pod vlivem silně postaveného Marsu a Uranu, propukla ve vášnivý zápal, který se skrze znamení Kozoroha pomalu rozhořel, nastartoval vlnu odhodlání zatáhnout za onu výhybku, změnit směr i běh času, a to bez kompromisů, Pluto. S tím, že každý právě teď hájí to své a jestli se to někomu líbí nebo ne, tak ať.

Podívejme se na to, co se událo v posledních dnech perspektivou symboliky oněch tří planet na celospolečenské úrovni

  1. Venuše zde také představuje vztahy, ale v tomto kontextu jsou to vztahy mezi mocnostmi, státy. Také to jsou peníze, které státy mají v bankách, o které tu jde, ale zejména je v tomto seskupení planet vyjádřena posedlost, nezdravá láska k hromadění majetku a moci.
  2. Mars značí odhodlání lidí, hlav těchto států bojovat za to, co chtějí získat, se značným citovým zápalem hájit především své zájmy. Také zrychluje ony toky ve finanční sféře, jejich odliv i příliv. A protože Mars je spojen s řeckým bohem války áresem, je zřejmé, že tu vzniklo odhodlání k boji, což by nebylo až tak zlé, nebýt oné plutonské posedlosti.
  3. Pluto - Hádes bůh podsvětí, který je projevem síly v její naprosté syrovosti manifestující se v orgánech moci - policie, věznice, nemocnice, vojsko..., dokonává dílo takřka k dokonalosti, a tak všechno to výše napsané, o planetách Venuše a Mars, perfektně s dalšími vlivy zapadlo do sebe.

Vznikla tak směsice energie posedlá iniciativou využít situace oslabení post covidovou dobou. Ustanovit mezi jednotlivci i mezi státy nové vztahy a určit již předem daná, budoucí pravidla hry nevybíravým a dosti nekompromisním způsobem.

A "nejlepší" na tom je, že ať se tomu bráníme jakkoliv, tak se s tím na hluboké úrovni nyní ztotožňujeme, skrze Venuši a Mars, kteří začátkem března společně vstoupí do Vodnáře.

  • Ale jde tu také o Neptun, který nás z Ryb tlačí k tomu naučit se něco víc o tom, co znamená oběť ve všech svých podobách.
  • Pokora ke všemu, co je dílem skrytých sil přírody.
  • Lidí, jakkoliv tvářících se jako dobrodějové či zvrhlíci.
  • Prostřednictvím vzniknuvší duševního utrpení, objevujících se nepřátelí a nutnosti odříci si vlastní pohodlí.

Ale abych se dostala k březnu

Omezená svoboda proměněná v sílu ega

1. - 10. 3. 2022

Konjunkce Merkur, Saturn ve Vodnáři. Slunce, Jupiter v Rybách ovlivnění Uranem z Býka. Nov, Ryby na Jupiteru.

Jsou pozastaveny veškeré činnosti a jednání, jež se budou prodlužovat, protože každá strana se snaží tvrdě prosadit svůj zájem a nikdo nechce ustoupit.

Tuto neústupnost, těch, co určují pravidla hry pro své občany brzy pocítíme na úrovni svobody slova. Ve ztrátě možnosti, vyjádřit se k dění nezaujatým způsobem, který se nekloní ani k jedné straně. Protože dbá zákonu, že nikdy v tom není ani jedna strana nevinně. V této době se jasně vymezí hranice, co kdo může říkat a jak se má v této otázce jednat.

S čímž souvisí přijímání nových zákonů, úředních postupů, které staví překážky v cestě za životem v tom, co jsme si ještě nedávno tak vroucně přáli, moci začít zase volně žít.

A nyní se nic z toho nekoná, spíše budeme zbaveni možnosti svobodně se pohybovat a vyjádřit, jak již jsem předeslala. Vzrůstá vůle ega expandovat i za předpokladu obětí, která je s narůstající vírou v sebe, v moc některého ze států, aliancí, ve vlastní pravdu, uvolněna do kolektivního prostoru, jenž spustí první nov v řadě utvořený na některé z planet.

Nyní je to právě Jupiter.

Tudíž poznáme temnou a nebezpečnou stránku dogmatického přesvědčení, že je za každou cenu nutné určit, kdo je ten lhář a kdo ten pravdo-mluvec, co je v nás dobré a co špatné, aby se následně mohla nastartovat nová filozofie rozšiřující se do všech koutů, potírající možnost, uchopit to z jedné či druhé strany.

Nadnesená nálada se strmým pádem do reality

11. - 20. 3. 2022

Slunce se potká v konjunkci s Neptunem v Rybách a sextilu k Plutu. Uran v Býku utvoří kvadraturu k Marsu a Venuši ve Vodnáři. Luna v úplňku/Panna bude v opozici k široké konjunkci Merkuru, Slunce, Jupiteru a Neptunu v Rybách.

Na okamžik si dovolíme zasnít se a uvolnit se z vnitřního sevření, při čemž dále neviditelně bude expandovat nový ideál budoucího života - to co začalo jen tak snadno neskončí. Probudí se ještě větší vlna soucitu, spojení lidí za účelem pomoci si. Dá se očekávat velký příliv migrujících lidí za lepším životem. úřady jim budou nakloněny a proběhne to rychle.

Celkově, pro každého jednoho, je tato doba vhodná pro zařízení si věcí úředních bez zbytečných zdržení. Budeme hodně pobíhat, mluvit a začneme pracovat na tom, co jsme nějakou dobu odkládali, protože se ocitneme pod vlivem inspirace, která podpoří zejména technické dovednosti a průmysl s tím spojený.

Jenže s tím přijde na řadu také mnoho neuvážených činů i odliv společných financí. Dojde na vztahy mimo rámec konvence, vzájemné podvádění se a uzavírání zvláštních dohod bez zřejmého cíle, zatajování. Budeme z toho všeho silně citově podrážděni, což povede k nárust agresivního chování vůči sobě navzájem a je jedno v které sféře.

Vztahy budou poznamenány přetržky, neschopností domluvit se na spolupráci, protože se takřka nic nedá jasně uchopit. Vlivem Neptunu je příležitost a racionalita beztvará. A ano, mohla by být povýšena na něco víc, na filozofii bez podmínek, ale reálně to bude těžké nějak udělat.

V této době se také ukáže rozsáhlost veškerého dění a jaký dopad to bude mít. Kdo je na čí straně a jakým směrem se to bude ubírat, ale vzhledem k nadcházejícímu negativnímu postavení Uranu/Býk k Marsu, Venuši/Vodnář, jenž se zakrátko setká se Saturnem, se libá píseň uklidnění promění v těžký náraz do reality, probuzení ze snu.

Co se má stát se stane

21.- 31. 3. 2022

Nový vliv konjunkce Mars, Venuše, Saturn ve Vodnáři v kvadratuře s Uranem v Býku a vstup Slunce, Merkuru do Berana.

Pokud do této chvíle byly určité záměry maskovány za něčím, co je nám příjemnější a přejeme si, aby to tak bylo, tak nyní jasně mnohé vyjde na povrch a nebude se nám to líbit.

Objeví se nové impulzy pro to začít něco dělat nezávisle na předchozích krocích. Je tu střet mezi tím, co chce běžný člověk a o co usilují výše postavení. Ukazuje na mnoho tvrdých střetů na veřejnosti, ochlazení vztahů.

Nová vlna násilí propukne velice rychle a bez povšimnutí, protože naše mysl je a bude směřována jinam. Je překryta závojem iluze a snění, aby se zamezilo předcházejícímu znepokojení a brzkému propadnutí pesimismu. Dojde k absolutnímu uvolnění dosavadních morálních hodnot s ukončením spolupráce, která narazila na překážky, protože každá strana to cítí jinak.

Ráda bych psala něco hezčího, jsem typ člověka, který se snaží vždy o ten optimističtější pohled, ale tentokrát to ke mně jde jinak. Budu jen ráda, pokud se mýlím a k dalším střetům, narušení hranic, výbuchům, nedojde. Jenže dubnový nov na Merkuru zároveň s Chirónem v Beranu, jenž značí karmu, boj o nezávislost, stále se otevírající ránu, vztek...

Nasve

Chci mít svůj ASTROrozbor

Chci mít svůj výklad karet

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

Zrenovuj, seřiď a získej maximum

Astrologie a horoskopy Budoucnost

Jaká bude převažovat kolektivní atmosféra v říjnu? Astro okénko vám dá odpověď.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu