Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 19. říjen 2023

Čtvrteční předvěděď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta oznamuje, že vás může pohltit nuda, apatie a že můžete přehlédnout gesto ke smíření. Návod na pohodu najdete ve videu, odkaz na konci příspěvku. Užijte si den.

Dnešní horoskop - čtvrtek 19.  říjen 2023

 

Denní karta - Odmítání, přijměte gesto k usmíření.

„Když muž klečí před ženou, je to gesto rytířství. Když žena klečí před mužem, je to nevhodné.“ Sylvain Reynard

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes byste neměli brát svět příliš vážně, ale raději na lehkou váhu. Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. Vítejte nové myšlenky a pojmy, to ocení nejen vaše ústa. Vhodný je fenyklový a mátový čaj.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství

Býk

Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. Prosaďte své plány, otevřete své srdce a zpívejte si o radostech Lásky, tím předejdete ztuhnutí krku.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Blíženci

Můžete se radovat z daru, že máte možnost se spojit s partnerem a vytvořit požehnaný vztah. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou. Radujte se z pohybu, nesetrvávejte na jednom místě, večer si dejte nohy výš, než vaše srdce.

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Rak

Je tu velká pravděpodobnost urovnat spory. Pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení. Buďte pružní, vítejte nové názory, v opačném případě by mohla ztuhnout šíje.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě nově získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Dejte péči svým rukám pupalkovým, jojobovým nebo makovým olejem.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Panna

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k logickým argumentům, inteligentním řešením. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city.V tento den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, než-li na opravdovém prožívání citů a přirozenosti. Popíjejte urologický čaj, předejdete tím onemocnění močového měchýře. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Váhy

Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. V oblasti zdraví dejte péči svému trávicímu ústrojí hořkými čaji.

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Štír 

Podnikatelé a velký byznys mají dnes zelenou. Pokud chcete začít s podnikáním, máte dobré vstupní podmínky. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. Doplňte vitamín C, uvařte si výbornou zelnou polévku se smetanou.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Střelec

Je tady schopnost vidět do budoucnosti, přicházejí nové myšlenky, máte podnikavého ducha. Čím více budete důvěřovat sobě, tím hlubší bude vaše důvěra ve váš vztah. Vnitřní vyrovnanost a klid se propojí s radostí ze života a vitalitou. Vaše pohoda se brzy přenese i na vašeho partnera. Bude se cítit skvěle ve vaší přítomnosti. Vzduch se může vyčistit, ale k tomu je důležité být otevřený. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Věnujte péči svým plicím, teplým šátkem a čajem z mateřídoušky.

Afirmace: Přijímám život v dokonalé rovnováze.

Kozoroh

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Buďte více tolerantní k chybám vlastním, tak i k chybám druhým.Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní.Ve svém stravování omezte tučná jídla, tím cholesterol nebude mít šanci být u vás zvýšený.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Vodnář

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Pokud bystě věci držely křečovitě, strádalo by vaše srdce. Doplňte vitamín C šípkovým čajem, kupte si čekankový čaj a Chlorellu.

Afirmace: S radostí přijímám život.

Ryby

Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Tento den je však o umění nastavení správné míry, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vašemu zdraví. To platí i ve vztazích, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti. Procvičte si svou šíji třeba krouživými pohyby a úklony do strany.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop - čtvrtek - chcete mít opět dostatek energie? Poslechněte si doporučení.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu