Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 20. říjen 2023

Páteční výklad z Tarotových karet. Karta pro tento den je Deset pohárů. Poháry jsou Láska a desítka je nejvyšší bod v Tarotu, oznamuje tedy naplnění, pocit štěstí v rodinném kruhu. Ten kdo může být v rodinném kruhu, nechť si vychutná tento pozitivní den do maxima.

Dnešní horoskop - pátek 20. říjen 2023

Denní karta - Rodinná pohoda, oslava.

„Rozum a srdce jsou jako přesýpací hodiny. Kde se jedno naplní, druhé se vyprázdní.“ Erich Maria Remarque

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Obhajujte svou pravdu. Pokud máte v plánu začít s tréninkem, je vhodné začít s malými sériemi a postupně přidávat zátěž. V opačném případě byste si namohly svaly a šlachy.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Býk

Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. V oblasti zdraví si dopřejte šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod.

Afirmace: Dovoluji životu, aby mnou přirozeně proudil.

Blíženci

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských. V oblasti zdraví dejte péči trávicímu systému a plicím. Popíjejte cibulový nebo podbělový čaj, doplňte vitamín C.Věděli jste, že nejvíce tohoto vitamínu mají šípky?

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Rak

Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Buďte štědří i ke svému okolí. Proto buďte dnes víc otevření a činorodí. Seberealizaci nejlépe vyjádříte v podobě vašich největších talentů, dělejte to, co vás nejvíce bavilo za dob mládí.  Určete si cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Zdá se, že si natolik věříte, že nedáte šanci pocitům zvenčí, aby vám narušily vaši sebejistotu. Přenechte starosti těm, kterým patří,abyste předešli syndromu nápomoci.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Lev

Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost, důstojnost, pak se vám to mnohonásobně vrátí. Pro dnešek platí: „Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá”. V opačném případě se vám může stát, že všichni kolem vás pojedou nepovolenou rychlostí a kontrola si vybere zrovna vás. Naopak tam, kde se vám má dostat práva a uznání, tam ho můžete zaznamenat. Zpěv a smích jsou nejlepší kamarádi.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Panna

Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Dopřejte si inhalaci s eukalyptovým olejem.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Váhy

V tento den se může dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Buďte rozhodní a dotáhněte vše do konce. Popíjejte mátový nebo fenyklový čaj.

Afirmace: Vítám nové myšlenky a pojmy.

Štír

Přemýšlíte o tom, jaké by to bylo, kdybyste se přestěhovali, našli si novou práci nebo se přihlásili na lekci tanga nebo jógy? Tento den je pro takováto rozhodnutí jako stvořený, máte však jeden háček… Jakmile se pro něco takového rozhodnete, chce to zůstat pevně u tohoto rozhodnutí a u nového projektu. Třeba rodičovství nebo koupě psa není jen pro ten dnešní den. Bez váhání postupujte vpřed. Možná se vám ozve vaše koleno.

Afirmace: Jsem pružná a přizpůsobivá.

Střelec

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že zvolíte ukončit vztah nebo zvolíte změnu zaměstnání. Zvolte odlehčenou stravu nebo poloviční půst.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Kozoroh

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. Vaše ruce ocení péči pomocí krému Aloe vera nebo měsíčkovou mastí.

Afirmace: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Vodnář

Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Večer si dejte nohy výš, než vaše srdce.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Je nutné dát najevo svou nevyužitou sílu a odvahu projevit svůj názor a za ním si stát. Nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Můžete se odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní. Dejte péči svému močovému měchýři.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop - pátek - rodinná sešlost, pohoda se sousedy

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu