Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 22. říjen 2023

Nedělní výklad z Tarotových karet pro ty, jež chtějí nahlédnout do svého osudu a nechat se inspirovat. Denní karta oznamuje, že potřebujeme odpočinek. Jak na to si můžete poslechnout ve videu, odkaz na konci příspěvku.

Dnešní horoskop - neděle 22. říjen 2023

Denní karta - Odpočinek. Co byste raději relax nebo dovolenou?

„Hry a žertování jsou samozřejmě dovolené, avšak teprve po vykonání důležitých a vážných úkolů, tak jako spánek a ostatní způsoby odpočinku.“ Marcus Tullius Cicero

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

BERAN

Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tím, že projevíte kdysi zavrženou víru v sebe sama, své přednosti a zkušenosti. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. Měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

BÝK

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárným cílům. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

BLÍŽENCI

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla ochránit před dalším zraněním. Vaše ego bude podrobeno zkoušce a bude žádáno, aby vás uvolnilo z pout, do kterých jste se uvězněli. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

RAK

Potřebujete zábavu a odpočinek, kdy jste naposledy navštívili divadlo nebo premiéru kina s přáteli? Uspořádejte oslavu a prodlužte ji do pozdních hodin. Dopřejte si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

LEV

Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Den vhodný pro stěhování, cestování. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

PANNA

Dnes můžete zažívat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a rozhodnete se udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. S odstupem času, možná deseti týdnů uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo zamrzet.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

VÁHY

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase spoustu tvůrčí energie? Je dosti pravděpodobné, že jste ustrnuli na místě a pro tento dočasný stav nevidíte další příležitosti, které se vám už nabízely. Nastal čas se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak i ve vztazích. Odhoďte tedy svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

ŠTÍR 

Hlídejte si své myšlenky více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

STŘELEC

Ti z vás, kteří se cítili zdravotně nestabilní, bez energie a nemocní můžou tento den brát jako klíčový k uzdravení a posun k lepšímu. Ti, kdo v práci pilně pracovali se mohou dočkat uznání, ocenění a seberealizace. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. 

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

KOZOROH

Autorita, stabilita a řád a upevňování vztahů by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout. Posilujte solar plexus třeba tím, že zařadíte do svého šatníku žlutou barvu, koupíte si žlutý polštář nebo přikrývku ke sledování televize.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

VODNÁŘ

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. V tento den vás čekají finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nový domov. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

RYBY

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem, neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Námaha, kterou beru na sebe, slouží k mému růstu.

Přeji všem báječný den. Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  Dnešní horoskop - neděle - co potřebuje vaše tělo? Návod ve videu.

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu