Zpět na články

Jaký bude týden od 7. 3. 2022 do 13. 3. 2022 podle kartářky

Co je to štěstí: dobré konto v bance, dobrý kuchař a dobré trávení /Jean Jacques Rousseau/

Jaký bude týden od 7. 3. 2022 do 13. 3. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení

Co je to štěstí: dobré konto v bance, dobrý kuchař a dobré trávení /Jean Jacques Rousseau/

Berani:

jste nesmírně ctižádostiví a dokážete vykonávat více věcí najednou. Ve druhé polovině března vás čeká milé pozvání na kávu nebo na večeři. Běžte, setkání bude pro vás nesmírně přínosné, dovíte se plno zajímavých věcí. Bude vám nabídnuta nějaká organizační aktivita, která vám opět poskytne řadu nových kontaktů. Zbytečně se nestresujte, vaše kondice je posílena správnou životosprávou, špatně se vám nepovede ani v oblasti financí. Vaše čísla pro tento týden jsou: 9, 12, 38, 46, 53, 57.

Býci:

někteří rodinní příslušníci vás budou tlačit do situace, v níž byste část toho, co jste vybudovali, měli vlastnit právě s nimi. Na místě je velká obezřetnost. úklid domácnosti vás určitě nebude lákat, raději si zajděte na masáž, kosmetiku, do wellnes. Co se týče zdraví, budete ho mít dostatek a nemoci se vám budou vyhýbat. Plánujte dovolenou a co nejdříve se vypravte za sluníčkem a teplem. Vaše čísla pro tento týden: 11, 13, 18, 21, 34, 46.

Blíženci:

pokud se budete zajímat o nějaké povolání nebo budete chtít změnit současné působiště, zaměřte svoji pozornost na nabídky, u nichž budete mít možnost se něčemu novému naučit a hlavně komunikovat s lidmi, případně vystupovat na veřejnosti. Obchodník, novinář, učitel, překladatel, fotograf, herec. V partnerských vztazích se může objevit boj o děti. Nezapomínejte na odpočinek a relaxaci. Vaše čísla pro tento týden jsou: 26, 29, 32, 33, 61, 70.

Raci:

neležte na gauči, obujte si tenisky a vyběhněte někam do lesa. Samozřejmě se nemusíte přihlásit na žádné závody, ale pobyt na čerstvém vzduchu zklidní nejen vaši mysl, ale možná shodíte i nějaké to přebytečné kilo, pokud si s sebou nebudete brát žádné pamlsky. Z rýmy si těžkou hlavu nedělejte. Pozor si dávejte na podpis některých smluv. V dohledné době budete řešit úspory v bankách. Vaše čísla: 1, 3, 7,. 26, 47, 50.

Lvi:

máte talent na to, abyste se věnovali pedagogické činnosti. Važte si svého partnera a nemějte pocit, že máte na víc. V současné době nic a nikoho nevyměňujte, spíše si važte toho, co máte. Pochvalte, poděkujte, dejte najevo svou lásku. Druhá polovina března už by vám měla přinést poměrně stabilní zdraví. Při veřejném vystoupení tréma není na místě, vše výborně zvládnete. Pouze úspěch neoslavujte nezdravým jídlem. Vaše čísla: 11, 14, 21, 40, 47, 57.

Panny:

bude se vám dařit vše, nač sáhnete. Vyhýbejte se stresovým situacím a adrenalinovým sportům. Poslouchejte, co říká vaše tělo, nepřetěžujte se. Není na závadu, když si po obědě odpočinete. Je možné, že někdo bude mít snahu narušit váš rodinný život. Jednejte slušně, ale ostře a nenechejte si nic od nikoho líbit. Řešení neodkládejte na pozdější dobu. Je třeba zamezit nevhodným řečem včas. Vaše čísla: 3, 8, 14, 15, 18, 21.

Váhy:

občas změňte přístup k řešení úkolů, aspoň některé se snažte plnit zodpovědněji. Ale na místě není žádný strach, bude se vám dařit. Jste nesmírně houževnatí, cílevědomí a umíte se vypořádat se vším, co se vám do cesty postaví. Karty radí, abyste více pozornosti věnovali svému stylu oblékání. Vyhýbejte se potrhanému oblečení, přivolává bídu a nouzi. Vsaďte na eleganci, sladění oblečení s doplňky, vybírejte si častěji světlé barvy. Vaše čísla: 18, 30, 35, 38, 70, 73.

štíři:

některé z vás čeká přírústek v rodině. Může to být nová dospělá osoba, narození dítěte, ale i výhra v loterii. Někdo nový přijde, jiný z vašeho života odejde - stěhování, změna zaměstnání, rozchod s partnerem, ukončení mileneckého vztahu apod. Období bude dosti náročné, ale nepodléhejte negativitě, i když se budou střídat slunečné dny s těmi zataženými a bouřkovými. Co se stalo, stalo, nic zbytečně nerozpitvávejte. Vaše čísla: 2, 6, 9, 31, 47, 55.

Střelci:

máte dojem, že vám život podkopává nohy. Nic není takové, jak jste si vysnili. Už se zdá, že bude líp, a rup, je možná ještě hůř. Pokud vám unikají velké věci, radujte se z maličkostí. Naučte se mávnout rukou nad tím, co v daný okamžik nemůžete změnit. Když to nejde, tak proč byste si měli kazit den. I když navenek vypadáte klidně, uvnitř trpíte neklidem, který občas přejde v apatii. Zapomeňte na našeptávače typu - proč se tak štvu, když je to stejně k ničemu - a začněte se radovat z obyčejných věcí: čtěte cestopisy, navštivte místa, o nichž jste kdysi slyšeli, nechejte se pozvat na přátelské popovídání. Vaše čísla: 6. 7, 9, 14, 17, 22.

Kozorozi:

dokážete řešit ke spokojenosti obou stran i složité situace. Přijímáte zodpovědnost za svá rozhodnutí. V soukromém životě byste se podle tarotových karet měli vyhnout střídání partnerů, jejich častá výměna je způsobena vypočítavostí z vaší strany. Už jste možná na vlastní kůži poznali, jak tenká je hranice mezi chudobou a bohatstvím. Spoléhejte se více sami na sebe a ne na známosti s důležitýni lidmi. Jste moudří, vzdělaní, nemáte to zapotřebí. Vaše čísla: 8, 9, 13, 16, 39, 44.

Vodnáři:

přicházejí k vám peníze, hodně peněz. Nechvalte se, neutrácejte, nepouštějte se do riskantních transakcí, peníze by mohly také zmizet jako pára nad hrncem. Vašeho partnera něco trápí, možná by se mohl ze svých problémů vypovídat někomu z rodiny. Sami mu ale rady nedávejte, od vás pomoc nepřijme. Vy musíte zachovat hlavně klid, rozvahu a nadhled. Naučte se nemyslet tolik na ostatní, upřednostněte občas i svoje potřeby. Vaše čísla: 8, 15, 16, 24, 29. 43.

Ryby:

měsíc březen se nese ve znamení osobního růstu: stáže, školení, projektová práce apod. Jedná se samozřejmě o dobrovolnou záležitost, ale lákadlem by mohly být odměny, vyšší plat, společenská i profesní prestiž. Vnitřní pohoda se odrazí ve všech oblastech vašeho života. Nezadaní si budou moci vybírat ze zástupu ctitelek a ctitelů, v rodině zadaných je klid, pohoda, smích a vzájemná tolerance. Zlepší se i vztahy s nezletilými potomky. Vaše čísla: 20, 31, 35, 45, 48, 57.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu