Zpět na články

Dnešní horoskop - pátek 27. říjen 2023

Páteční předpověď denních karet pro všechna znamení Zvěrokruhu> Karta dne vyzývá k uspořádání oslavy, návštěvy divadla či premiéry kina. Nečekejte na poslední den v roce a užijte si dýchánek. Zájemci o osobní výklad, ozvěte se na sms 602 120 145.

Dnešní horoskop - pátek 27. říjen 2023

Karta dne - Oslava, úspěch, večírek

„Blázni pořádají oslavy, a chytří na ně chodí.“ John Florio

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

 Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Býk

Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. Ale rozhodně nemůže uškodit, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se chopíte iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si aspoň kupte los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Blíženci

Tento den je ve znamení volby. Ať už se to bude týkat Lásky jak ve vztazích, na pracovišti nebo ve vašem domově. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou a správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Třeba vás to bude směřovat k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. Obě možnosti jsou správné. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit, je to mystérium, které se musí žít.

Rak

Buďte ostatním příkladem a to i třeba tak, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, zlepšit pracovní podmínky pro druhé, měli byste pomáhat sobě i druhým. Ve vztazích se nenechte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? I takto může vypadat novodobý čaroděj. A nebo je vám bližší Láska, ta mocná čarodějka?

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Lev

Je tady výzva využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Probuďte svou nevyužitou sílu a odvahu, projevte svůj názor a za tím si stůjte. Nedejte se zmást, nejde však o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. Začněte být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Můžete se naopak odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Panna

Jste-li na pochybách, nezačínejte nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se sami sebe zeptat, co vás v minulých dnech odradilo, zklamalo a vy jste si vystavili pomyslnou zeď jako ochranu před okolím? Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si zakazovali, odstraňte rušivé faktory a propusťte nedůvěru v okolí. Odevzdejte to vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Váhy

Čeká vás Láskyplný den, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění, mohou přicházet nevšední nabídky, třeba na nové bydlení či nějaká zajímavá pracovní nabídka. Nezadaní mají možnost osudového setkání s šancí citového vzplanutí. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Projevte Lásku tam, kde ji dlouhodobě vnímáte a tam, kde pochopíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak i tam to chce nastolit harmonii. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Štír

Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, jaké by to bylo kdyby a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

Zaveďte do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčete stravu a věnujte se svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes zelenou. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl a využijte již osvojených zkušeností a poučte se z vlastních chyb a opakování stejných vzorců ve vztazích. Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Kozoroh

Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. City, fantazie a touha vás mohou příjemně ovládat a zasahovat do celého dne a také větší příval zpráv. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Vodnář

Máte dostatek sil na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou vlastní osobnost a tím odstartovali něco nového nebo pomohli uvést do pohybu věc, která se nechtěla pohnout z místa. K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Pro partnery, kteří touží po vášni je vhodná Tantra.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Ryby

Trpělivostí je možné dostat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. Nastal čas se ke starému obrátit zády. I ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop -pátek- nečekejte na narozeniny a uspořádejte oslavu. Složení zkoušek. Uzdravení se.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. Sms 602 120 145. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu