Zpět na články

Dnešní horoskop - sobota 28. říjen 2023

Předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení v tento sváteční den. Denní karta tohoto dne je pod energií nerozhodnosti. Tam, kde víte, že je potřeba jasná odpověď, zvažte své možnosti a nezapomeňte, že zítra je také den.

Dnešní horoskop - sobota 28. říjen 2023

Denní karta - Nerozhodnost, zvažování.

„Nerozhodnost je jako rozbité váhy, které se nemohou ustálit.“ — Markéta Reichertová, Mifari

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*  Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat- sms 602 120 145.

Beran

Co třeba usednout k dlouho odkládanému napsání svého blogu, začít malovat obraz nebo raději navštívíte lekci jógy, popřípadě břišního tance? Jedná se o využití své kreativity, kterou byste dnes měli využít v plné míře, abyste zúročili tuto energii. Nebo byste raději naslouchali svému nitru a tam možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Býk

Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Pro někoho to znamená, že vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Blíženci

Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Rak

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Získejte zpět svobodu, nezávislost. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Pokud byste potkali někoho nového, s kým byste rádi navázali trvalý vztah, nejdříve buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako dočasný flirt, takže ve vztazích se očekává změna a menší riskování. 

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Lev

Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Panna

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Je to štěstí, když se najdou dva, kteří k sobě patří. Pokud budete se svou Láskou zacházet uvědoměle, můžete si vzájemně pomáhat všude tam, kde byste jiné dny činili vše s obrovskou námahou. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Váhy

Oblast v partnerském vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domečky z karet. Ve vztahu bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu ale potřebujete odvahu riskovat, být poctiví a je zapotřebí se naučit být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Dnes můžete pocítit příval energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Dalo by se říct, že je to den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Je ale zapotřebí použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Tento den vás může prověřovat, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec

Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Ponořili jste se do vlastních pocitů a těm začínáte věřit. Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Kozoroh

Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád. Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Jedna z možností je ta, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Vodnář

Probuďte svou vnitřní moudrost a logiku. Ovládejte své city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany i rovnováhy na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Možná neuniknete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Ryby

Den vhodný pro stěhování, cestování. Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Rozhodněte se, zda dokážete naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Využívejte dnes svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. se Vydejte se na cestu, naplánujte stěhování, prohlédněte si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  https://www.youtube.com/watch?v=WaC_Iuv2F9A

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu