Zpět na články

Dnešní horoskop - neděle 29. říjen 2023

Jak to vidí Tarot při poslední říjnové neděli? Jaký čeká den všechna znamení Zvěrokruhu? Dle denní karty to bude velmi úspěšný den. Někdo dostane dlouho očekávanou zprávu, jiný se dočká telefonního 📞 hovoru. Někdo zvítězí třeba sám nad sebou, pochopí určité principy života. Přichází satisfakce.

Dnešní horoskop - neděle  29. říjen 2023

Karta dne - Vítězství. Niké. Pocit zadostiučinění.

„Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější.“ Lao-c'

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Beran

A je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být objevena cesta nová a s ní i uspořádání odlišných životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, dobře, ale už je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba propustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. Po čase ucítíte úlevu. Nebojte se říkat ne.

Býk

Vy jste ti, koho může políbit múza. V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám umožní přijít s novými nápady a řešením. Jestliže u sebe cítíte nejistotu ve vztahu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. 

Blíženci

Máte se na co těšit, čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a vhodná doba k zamilování se. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Tam, kde vládl konflikt a nedorozumění je velká šance k urovnání sporů a nastolení harmonie. Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami? Právě dnes. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě. Některým z vás se může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo potkáte prince na bílém koni, a to po prožití nějaké krásné chvíle. 

Rak

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Někteří mohou zahájit podnikání. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jen materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Společné projekty všeho zaměření slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.

Lev

Neváhejte udělat první krok, pokud by bylo potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že ho přivítají. Třeba se vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Pokud chcete podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a místo toho, abyste svou energii plýtvali v malicherných hádkách, naučte se přijmout partnera v jeho rozdílnosti, aniž byste ho chtěli měnit. Darujte kytici sobě nebo nějakému milovanému člověku. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému pořízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství. 

Panna

Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které snesou pár dnů odklad. Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Je na zvážení, zda není lepší včasný odpočinek, a to jen na pár dnů.

Štír

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? Chopte se nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a bez unáhlení. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádankách, místo toho, abyste řekli, pojďme se společně dívat do hvězd, řekněte, mám chuť se s tebou tělesně sblížit. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás potěší.

Střelec

Chodili jste rádi do školy, učíte se rádi novým věcem, získáváte podnětné informace? Máte šanci se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému.

Kozoroh

Ti, kteří se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Vodnář

Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Inspirujte druhé pro vaše plány. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. I přesto využijte své komunikační přednosti, které jsou vám vlastní. Pokud máte potřebu někomu poradit, nebojte se být zdvořilí, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Měli byste použít logiku a uvažovat silou analýzy, podloženou na rozumovém základě a objektivně pronikat do problémů z vašeho pohledu do okolí, využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, umět se postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná.

Ryby

Jste připraveni, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám? Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho, o co se budete moci starat. Pro někoho to může být nějaký člen rodiny. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst.

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - neděle. Vítězství. Niké. Přestup na stranu vítězů.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu