Zpět na články

Dnešní horoskop - poslední říjnový výklad 31. 10.

Co pro nás připravil osud v podobě výkladu Tarotových karet? Dle denní karty se bude jednat o dnu v pohybu, přívalu nových zpráv, informací, změn. Výklad pro skvělý den a pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  - poslední říjnový výklad  31. 10.

Rider Tarot - karta dne - 8 holí - šípy Lásky, překvapivá zpráva

„S myšlenkou to někdy dopadne, jak se šípem vystřeleným na Měsíc. Zasáhne jinde, jindy a jinak …“ Karel Janota

Beran

V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Dokážete si představit, že by to mohlo být třeba i v cizině? Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral.  Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Večerní koupel v Prešovské soli vám udělá dobře na těle i na duši.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm musíte i při jeho nedostatcích setrvat. V každém vztahu budete něco řešit. Neříkejte to, co nemyslíte opravdu vážně. Bylinky pro vaši dnešní koupel a reprodukční orgány  jsou přeslička, šalvěj, heřmánek nebo měsíček.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Blíženci

Zdá se, že v posledních dnech jste přespříliš pracovali a pro samou práci ani nevnímáte varovné signály vašeho těla. Přišel čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do klidu a vy těch pár chvil odpočinku budete muset místo pár hodin prožít v podobě několik dnů, týdnů. V oblasti partnerských vztahů je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta, jak prožít tento den je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid. Inhalujte Vincentku, vaše mandle to ocení.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Rak

Říká se, že konkurence nikdy nespí. Buďte v klidu a přesto ve střehu , tím si vybojujete jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Chtěli byste zlepšit váš partnerský vztah? Pak prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Zvolte otevřenou komunikaci, pak se můžete dozvědět, co opravdu chcete. Věřte v sebe, že to dokážete bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením. Nezapomínejte na své ledviny a močový měchýř, dopřejte jim teplo a přesličkovou koupel.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Lev

Máte raději činy nebo slova?  Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou tak o krok dopředu před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Ukázaná platí. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. Denní orgán - koleno.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Jste nakloněni tomu, že je potřeba udělat analýzu, co si ponechat a čeho se vzdát pro nové, lepší zítřky? Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a že se nebojíte vstoupit na jiný,neznámý břeh. Ale nezapomeňte, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. To se může týkat stěhování nebo pořízení si svého domácího mazlíčka. V tento den byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání, větší odhodlání pro samostatnost. Váš orgán dne - prsty. Udělejte si jógu prstů nebo masáž.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Váhy

Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet nové věci, pak buďte ve střehu, je možné, že vám do cesty vstoupí mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou. Dopřejte si inhalaci Vincentky nebo Francovky.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Štír

Věříte ve výhru v podobě sázení? Můžete zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze. Je tady čas změnit své zažité konvence, nahradit je novými ideály a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Změna je více než žádoucí. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Měli byste pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba i těch sousedských.  Váš orgán dne- srdce, dopřejte mu smích a čekankové kafe.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Střelec

Máte rádi výzvy? Nové začátky s dobrou vyhlídkou do budoucna a cesta, vedoucí k větší soběstačnosti bude dnes pro vás výzvou. Vydejte se novým směrem, do nejistoty, k novým břehům, i když předem není známo, jak to vše skončí. Je to dílčí kousek, který vás dovede k celku, aby se mohl uskutečnit váš vývoj. To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba udělat analýzu, co si ponechat a čeho se vzdát pro nové, lepší zítřky. Vaše sny mohou zasahovat až do daleké ciziny.   Váš orgán dne - játra, dopřejte jim lehčí stravu a šťávu z červené řepy.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Kozoroh

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhajovat, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a pustit se do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy. Váš orgán dne - zápěstí. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Rodina i romantické vztahy vzkvétají pod vlivem energie mateřství. Nechte něhu a péči prostoupit do vašich domovů. Dnes máte být starostlivou matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži nechť se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost, pokud však mají strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba se vypořádat s nevyjasněným vztahem k matce. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají velkou šanci. U umělců, spisovatelů se může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst.  Váš orgán dne- kůže, ideální je růžový olej.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Ryby

Znáte rčení, s poctivostí nejdál dojdeš? Dnes se vám podvádět nevyplatí. Bude o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Dodržujte pravidla silniční dopravy. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. V práci zvyšte svou opatrnost vůči okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Může se vám stát, že padnete na mazaného chytrolína. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To, co nás paralyzuje je negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás.  Váš orgán dne- kyčle. Nebojte se postupovat vpřed. Radujte se.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352. Úterý - horoskop. Šípy Lásky.💘 Radostná zpráva. Konec stagnace.

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu