Zpět na články

Dnešní horoskop pátek - 3. 11. 2023 / Denní karta - Spravedlnost

Výklad pro všechna znamení Zvěrokruhu na tento den připravila kartářka Ilona.* Denní karta oznamuje Spravedlnost neb Karma není zdarma. Dnes se rozhodně vyplatí ctít zákony a věřit ve Spravedlnost. Soudní pře budouukončeny pod tímto Tarotovým listem.

Dnešní horoskop  pátek - 3. 11. 2023 /  Denní karta - Spravedlnost

„Zdravím své přátele, obdivuji své nepřátelé a také věřím v karmu. Proto své nepřátelé považuji za své známé a nepřeji nikomu nic zlého nýbrž věřím spravedlnosti.“ GabiR

Zájemci o osobní nebo telefonický výklad, neváhejte se ozvat na sms . Hezký den.

Beran

Sny, které se vám budou zdát nebudou jen tak nahodilé, leč takové, které vám něco chtějí zdělit. Dnes to budete vy, kdo bude druhé směřovat správným směrem. Lidé se budou rádi svěřovat se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u těch, kterým bylo svěřeno, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Věřte však, že nevyžádaná rada, žádná rada. Večer je předurčen k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Býk

Měli byste vytvořit klid, teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě teď. Máte na to dost energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Blíženci

Pokud jste přednášející a čeká vás dnes vaše přednáška, pak věřte, že dojdete k uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky. Též umělci mohou být na vzestupu. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa snů všech kolegů. Starosti vás obejdou oklikou, tomu se říká den, kdy máte kliku. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. V minulosti se oslavoval a ocenil vavřínovým věncem pro vítěze.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Rak

Buďte dnes ten, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Buďte pro své okolí pozemským andělem. V partnerských vztazích můžete zazářit, vytvořit hlubší, trvalé vztahy a to tak, že zvolníte své úsilí a budete v klidu vedle svého partnera, zmírníte napětí tam, kde vládne nedorozumění. Když bude chtít být po vašem boku, zůstane, když nebude chtít, odejde. Pokud se budete příliš snažit, mohl by odejít dříve, než když se přestanete vytvářet tlak. Buďte pro své okolí pozemským andělem. 

Afirmace: Objevuji to podstatné v našem vztahu a jsem připravena nechat padnout vše povrchní a rušivé.

Lev

Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás rádo omotalo okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Buďte obezřetní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Zůstaňte milí a vstřícní a jednejte podle morálních zásad. To, že nekalé praktiky konají jiní a stejně by to někdo udělal neberte za vlastní přesvědčení. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Panna

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Je výzvou a nutností se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Váhy

Co byste měli dnes pochopit je, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste mít radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích a začít hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Ať se dnes pustíte do čehokoliv, mělo by vám to připravit trvalou radost. Sklízejte plody bohatství veškerých dostupných možností. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde vícero generací najednou a budou řešit  uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Je nutná změna naučených vzorců. Ti, jež upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mohou na konci týdne zkusit štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Střelec

Dnes můžete pocítit příval energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Dalo by se říct, že je to den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Je ale zapotřebí použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já ráda.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Znáte rčení, s poctivostí nejdál dojdeš? Dnes se vám podvádět rozhodně nevyplatí, neboť to bude o bystrosti a předvídatelnosti, mějte se na pozoru, zda vás někdo nechce ošidit nebo si omotat okolo prstu. Buďte obezřetní v dopravních prostředcích, abyste nebyli okradeni. Dodržujte pravidla silniční dopravy. Kontrola by mohla zastavit právě vás. Při podepisování smluv se zaměřte na dodatky psané malým písmem. V zaměstnání zvyšte svou opatrnost vůči svému okolí a buďte zodpovědní k přiděleným úkolům. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc.

Vodnář

Zachovejte si svou nestrannost a při jednání či rozhodování vyhledávejte střed, rovnováhu, soucit, soulad a pochopení. To, co budete dnes vnímat okolo sebe, bude vycházet z míst, hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Proto nehledejte logiku tam, kde vás to trápí hluboko pod povrchem a spoléhejte na svůj šestý smysl. Dnes to budete vy, kdo bude druhé směřovat správným směrem.  Lidé se vám rádi svěří se svým tajemstvím a to by mělo zůstat u vás, aby se nezklamala jejich důvěra. Můžete jim poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo požádá. Věřte, že nevyžádaná rada, žádná rada. Večer je předurčen k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Přestaňte čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování, až se do vás někdo zamiluje a začněte prožívat štěstí teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Štěstí lze dosáhnout i tak, že přestanete čekat a začnete jednat. 

Co je vlastně štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá, oblétá ti skráně, v kadeři se skryje. Toto je pohled na štěstí očima básníka Heyduka. Pro vás to může být poznání, že nelze ovlivnit to, co je dané.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT 

@vykladkaret-ilona1352.  https://www.youtube.com/watch?v=ECCEGp1yWyU&t=6s

Přeji všem příjemný den.

Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu