Zpět na články

Jaký bude týden od 6. 11. 2023 do 12. 11. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Mystický Kipper. Tyto karty se do povědomí lidí rozšířily pravděpodobně kolem roku 1900 a jejich původ není zcela jasný. Podle jedné verze je vytvořila berlínská věštkyně Susanne Kipper, podle verze druhé se podobné karty vyskytovaly už v první polovině 17. stol. mezi padělateli mincí. A těmto padělatelům se v němčině říkalo Kipper.

Jaký bude týden od 6. 11. 2023  do 12. 11. 2023 podle kartářky.

Berani:

Jeho myšlenky, Očekávání, Setkání

Čísla pro tento týden: 16, 28, 4

Jste otevřeni novým myšlenkám, plánům, novým možnostem, dalšímu vzdělávání. Přicházejí k vám skvělé nápady, které souvisí s tvůrčí činností a kterými ohromíte své kolegy v zaměstnání. To, co si přejete, je zatím od vás vzdáleno asi tři měsíce. Může to být těhotenství, láska, lepší práce, nové bydlení apod. Dobu, kdy se událost stane, nemůžete nijak ovlivnit. Věnujte se záležitostem všedních dnů, svá přání raději předejte vyšší moci. I nadále navazujte kontakt s  přáteli a příbuznými, zúčastněte se rodinné oslavy. V brzké době vás čeká nějaký flirt a setkání s řadou zajímavých lidí.

Býci:

Chmurné myšlenky, Dům, Práce

Čísla pro tento týden: 33, 20, 34

Jste unaveni, vyčerpáni, bez nálady. Záležitost, kterou řešíte, se nevyvíjí tak, jak byste potřebovali. Myslete jen na příjemné věci a chmurné myšlenky si nepřipouštějte. Vyčistěte si hlavu krátkou procházkou v přírodě. Sice počítáte s tou nejhorší variantou, ale výsledek vás opravdu příjemně překvapí. Může se jednat i o nabídku k sňatku. Doma, s rodinou, se cítíte bezpečně, proto jestli můžete, využívejte co nejvíce možnost práce z domova. Připravte se fyzickou práci, kterou za vás nikdo neudělá. Úklid sklepa, štípání dříví, natírání zábradlí, oprava auta apod.

Blíženci:

Žal a nesnáze, Karta manželství, Obývací pokoj

Čísla pro tento týden: 32, 3, 21

Objevují se nesnáze v soukromém životě. Situaci musíte překonat, nedá se nic dělat. Pokud budete mít odvahu a snahu se problémy aktivně zabývat, podaří se vám je vyřešit. Začněte jednat, čím dřív, tím líp. Ti, kdo někoho hledají, by neměli v těchto dnech zůstávat doma. Do čtyř týdnů se něco ve vašem životě změní. Někdo si koupí nový nábytek, někdo si vymaluje byt, další potká někoho zajímavého. Nastal čas zabukovat si exotickou dovolenou, plavbu na luxusní lodi, strávení vánočních svátků na lyžích.

Raci:

Hlavní osoba, Dobrá dáma, Dostat dárek

Čísla pro tento týden: 1, 6, 17

Začněte se elegantněji oblékat, zejména pokud hledáte někoho, s kým si budete rozumět, nebo pokud se ucházíte o nějaké významnější pracovní místo. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, především tehdy, když si vybíráte z více nabídek. Pozor si dávejte při flirtování s někým, kdo má vazby na vaši rodinu nebo vašeho zaměstnavatele. Zamyslete se nad svým vztahem k rodičům, zavolejte jim, navštivte je, zajímejte se více o jejich potřeby. Počítat můžete do tří týdnů s milou návštěvou, dárkem pro některé může být dlouho očekávané těhotenství.

 Lvi:

Voják, Milý dopis, Dobrý konec v lásce

Čísla pro tento týden: 22, 7, 15

První vytažená karta reprezentuje jistotu, stabilitu, řád, klid a bezpečí doma i v zaměstnání. Někteří zrozenci mohou jednat s někým v uniformě. Může to být policista, který kontroluje dodržování předpisů, může to být listonoš, který vám přináší milý dopis. Proberte si došlou poštu, udělejte si pořádek v papírech, prohlédněte si pojistné smlouvy. Pokud jste zamilováni, vaše city jsou opětovány. Daří se vám v každé činnosti, do níž se pustíte. Starosti a problémy už patří minulosti.

Panny:

Malé dítě, Hlavní osoba, Změna

Čísla pro tento týden: 18, 2, 9

Více se věnujte dětem, i ve všední den jim připravte nějaké překvapení. Může to být návštěva kina, dětského divadla, případně si divadelní představení zahrajte doma. Zamyslete se nad tím, čím byste si i vy mohli sami sobě udělat malou radost. Trochu vám vadí jednotvárný život, který vedete. Sami cítíte, že se něco musí změnit. Bude to zaměstnání, zamilovanost, či stěhování? Každopádně vás od nového kalendářního roku čeká nějaká změna. Máte z ní strach, ale musíte ho překonat.

Váhy:

Práce, Cesta, Dojít velké cti

Čísla pro tento týden: 34, 10, 25

Z odpočinku v tomto týdnu nic nebude. Čeká vás hodně práce, doma i v zaměstnání. A ještě další členové rodiny budou spoléhat na vaši pomoc. Volna budete mít málo, nic si raději neplánujte. Někteří zrozenci budou uvažovat o změně zaměstnání nebo přivýdělku. Založte e-shop, podnikejte v taxislužbě nebo v jiné přepravní společnosti. Pro některé nastává období intenzívního osobního rozvoje. V zaměstnání vám přidělí nové a náročnější úkoly, bude vám projevován odpovídající respekt.

Štíři:

Soudce, Vysoká výhra, Bohatá dívka

Čísla pro tento týden: 30, 11, 12

V zaměstnání jste pod velkým tlakem. Nadřízení na vás nakládají další a další povinnosti a vám nezbývá nic jiného než je včas a pečlivě splnit. Vrcholoví sportovci mohou počítat s úspěchem a vítězstvím. A to především díky svému talentu a pravidelnému tréninku. Užívejte si všech darů, které vám život nabízí. Každá činnost, do níž se v tomto týdnu pustíte, bude korunována úspěchem. Pozor si dávejte na zlomyslné a závistivé ženy ve věku asi 40 let, raději se s nimi do větší diskuze nepouštějte.

Střelci:

Krátká nemoc, Dobrý pán, Velká voda

Čísla pro tento týden: 31, 5, 36

Objevují se potíže tělesné i duševní. Vše souvisí se vším. Potvrzuje se intimní poměr mimo manželský nebo partnerský vztah, obdrželi jste nějakou špatnou zprávu. Poleháváte a nejraději byste nikoho neviděli. Zbavte se závazků, které pro vás nemají žádný smysl. Možná budete muset vyhledat lékařskou pomoc. Připravte se na setkání s mužem zralým, otcovského typu, moudrým a důvěryhodným. Některé zrozence čeká dovolená nebo zaměstnání přes vodu, cesta přes oceán.

Kozorozi:

Smutná zpráva, Soud, Nečekané peníze

Čísla pro tento týden: 14, 23, 27

Teple se oblékejte, mohli byste se nachladit, zůstat ležet v posteli s chřipkou vás určitě neláká. Především ženy se nebudou cítit úplně fit. Budou mít plačtivou náladu, stačí pouhé zvýšení hlasu partnera, a máte doma plnou mísu slz. Zrozenci budou mít co do činění s nějakou úřední osobou. Pokud si půjdete vyzvednout doklady, počítejte se zdržením. Setkáte se i s možným finančním požehnáním. Někdo vám vrátí půjčené peníze, očekávat můžete radost z drobné výhry nebo odměnu v práci.

Vodnáři:

Bohatý dobrý muž, Falešná osoba, Dlouhá cesta

Čísla pro tento týden: 13, 8, 35

Tento týden je zcela ve znamení bankovních záležitostí. Projdete si výpisy z účtů, zaplatíte složenky, vyměníte si v bance peníze za cizí měnu. Se zaměstnancem banky budete jednat v příjemné atmosféře, nabízí se i drobný flirt. Uvažujte o tom, že konečně podniknete dlouho plánovanou svatojakubskou cestu do Santiaga de Compostely. O svých plánech se nikomu nezmiňujte, závistivců máte kolem sebe dost. Rádi by se starali, kde na dovolenou berete čas a hlavně peníze.

Ryby:

Velké štěstí, Naděje, Obývací pokoj

Čísla pro tento týden: 26, 36, 21

Máte výbornou náladu, vše se vám daří. Jste obklopeni milými a přátelskými lidmi. Brzy se dočkáte zprávy z daleké ciziny. Udělejte si revizi svých snů a osobních přání a začněte uskutečňovat pouze ty, které mají naději na brzké splnění. Do 24 hodin nebo do čtyř týdnů se rozhodnete, kterému z nápadníků dáte přednost a s kým se rozloučíte. Pokud nebudete muset jít do práce, vychutnávejte si naplno domácí pohodu. Neuklízejte, jídlo si objednejte, dejte si  relaxační koupel a k ní sklenku kvalitního  vína.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu