Zpět na články

Dnešní horoskop a denní karta - 6.11. 2023

První předpověď z Tarotových karet tohoto týdne. Bude se na co těšit, štěstí přeje připraveným a těm, co se nebojí chytnou štěstěnu za pačesy. Každý sám nejlépe ví, co pro něho znamená štěstí.

Dnešní horoskop a denní  karta  - 6.11. 2023

Denní karta - Štěstí. Kolo osudu.

„Že nedostanete v životě vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí.“ Dalajláma

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Získejte pro sebe opět svobodu, svou nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a ani nechtěli rozumět. Ve vztahu je žádoucí změna a menší riskování. Rozhodněte se a oslovte někoho, kdo se vám delší dobu líbí. Rozum kalkuluje, propočítává. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Býk

Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste být na chvilku tím bezstarostným dítětem tím, kdo umí pohladit vlídným slůvkem, má porozumění pro druhé a pokud to dokážete, věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. V práci dnes můžete zabřednout do nostalgie až melancholie, kdy se náhle vynoří vzpomínky na dřívější místa, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. Ve vztahu buďte uvědomělejší, když se rozpouštíte jeden ve druhém a pozorujte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a přitom i sílí a tělesnost ztrácí na významu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Blíženci

Víte o něčem, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje a je postavené vzhůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce? Přichází šance to změnit, abyste se mohli pohnout z místa. Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti, proto dojděte až za hranice svého ega a začněte znovu důvěřovat a věřit v život. To vás může dovést k přehodnocení, že je nezbytné změnit prostředí, uplatnění svých předností, vymanit se z partnerského vztahu, v kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Postavili jste si rozum výš, než své srdce, a proto je potřeba uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Rak

Potřebujete změnu a zlepšení komunikace ve vztahu? Pak prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů, nejen v zaměstnání. Mějte na paměti, že vliv konkurenčního boje může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože jste ve výhodném postavení oproti závistivcům. Bude však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Lev

Využijte svých komunikačních předností, které jsou vám vlastní, pocítíteli potřebu někomu poradit, nebojte zdvořilosti. Chce to však nastavit správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Inspirujte druhé tak, aby byli přístupní pro vaše plány. Buďte obezřetní a ohlídejte si ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Panna

Cítíte se unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní? Pak se nebojte na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete uslyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství přicházejících myšlenek. Někteří naopak mohou zaznamenat, že okolí s nimi nekomunikuje a vzdaluje se. V obou případech se dá tento čas využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Stejně jako světelné majáky často vedou lodě ke břehu, tento mudrc zahajuje období osobního růstu a zkoumání. Poustevník představuje moudrost získanou hledáním nejvyšší pravdy.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Váhy

Nabyli jste dojmu, že váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji? Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete připustíte svou chvilkovou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Štír

Dnes budete mít dostatek odvahy a umu na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, možná se osvobodit od zajetých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Zjistěte, v jaké situaci si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a kdy máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v práci, kdy se možná chystá reorganizace a změna vašeho místa, vedoucího k větší samostatnosti. Ve vztahu projděte zkouškou, kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. S chutí do toho, dostáváte druhou šanci, znovuzrození, ale nesmíte už přistoupit na žádné polovičatosti. Těm z vás, kterým se zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, je šance, že dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou pocítit úlevu. Věnujte péči vylučovacím orgánům a dopřejte jim koupel z přesličky.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Kozoroh

Přichází zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi. Zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislosti na čemkoliv, komukoliv. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění. Žádoucí je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Vodnář

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete? Klid a dovolenou, zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem jsou absurdní, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě, v radosti a v kratší době. Říkáme tomu přechodný ústup. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

Atˇjste to v tento den vy, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Budete pro ně takový anděl v nouzi. Zdravým, objektivním úsudkem, bez zaslepenosti vášní, kdy svobodným průchodem energií dojde k navrácení zdraví, klidu a pohody. Jak se sebou samotným, tak i s ostatními. Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Denní kartu si poslechněte na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=cFyQ64H_8Do

Přeji všem báječný tento den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu