Zpět na články

Dnešní horoskop úterý 7 .11.

Předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta slunce, úspěch na veřejnosti, urovnání sporů. Prožijte si den na pohodu.

Dnešní horoskop  úterý 7 .11.

Denní karta Slunce. Radost dětí.

„Kam nechodí slunce, musí lékař.“ České přísloví

Výklad pro inspiraci a pro báječný den připravila kartářka Ilona.*

 

Beran

Oblast partnerského vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domeček z karet. Bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu je zapotřebí odvahu riskovat, být poctiví a naučit se pracovat se svojí zranitelností. Je to stav projekce. Řekněte ano svému životu, ano svému strachu, ano své Lásce. Nedělejte ukvapené rozhodnutí a neházejte šanci přes palubu. Zvažte, co s touto situací uděláte dál, rozhodně však není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Je tady pro vás výzva a tou je mít oči otevřené, vidět pravdu, abyste se nenechali pohltit strachem z vlastních pocitů. Využijte pozitivní vlastnost meče, mezi něž patří touha po učení, schopnost komunikace bez přetvářky a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti. To jsou vlastnosti mladého člověka, plného ideálů a ty vás budou popohánět vpřed.  

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Blíženci

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tak, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. V partnerském vztahu lze očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. To se týká i Héry a Zeuse. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Rak

Někdy jste tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. A tak to je právě dnes, kdy je na čase si stanovit priority, posunout věci, které snesou pár dní odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností uděláte pro sebe více, než kdybyste se přepínali. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých priorit, okolnosti vás mohou v podobě náhlé nemoci pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Je tedy na zvážení, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dní. 

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Lev

Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Co vás čeká je šance pocítit t vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád. Zpytujte svědomí a otevřete ty resty, kdy můžete odpustit druhým a dát jim druhou šanci. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna

Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerském vztahu. Využijte logiku a svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním, vy jste ten, kdo se umí postavit čelem k výzvám, protože jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Je možné setkání se skvělým obchodníkem.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.


Váhy

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a nechte ho proměnit v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Čekají na vás finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení jako například promyšlené investice. To může být i úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nový domov. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Štír

Ti z vás, kteří měli zdravotní oslabení, cítili se bez energie a nemocní můžou tento den brát jako klíčový k uzdravení a posun k lepšímu. Někteří z vás se mohou dočkat uznání, ocenění a seberealizace. Den je nakloněn úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Dnes se u vás jistě projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo. Půjdete rovnou k věci. Ale všeho s mírou. Je na zvážení vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city. V tento den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, než li na opravdovém prožívání citů a přirozenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Kozoroh

Čehokoliv se dnes ujmete, by vám mělo přinést radost. Rodinná pohoda, setkání vícero generací, kdy je šance úspěšně řešit finanční transakce, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je vhodné nahradit novými plány a nestavět své úspěchy na přežitých vzorcích. Ti, kteří věří ve výhru v podobě sázení, zkuste štěstí ve Fortuně. V oblasti zdraví je dobré dát péči šíji, třeba kroužky střídat s úklonem hlavy. Buďte pružní v názorech, pak neustrne vaše šíje.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Vodnář

Toužili jste po povýšení nebo dokončení projektu, které bylo zmařeno a tím vám přineslo smutek? Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nudě nebo nadměrné pýše. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Je čas se rozhodnout, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu. Základem každého zklamání je umění být věrný sám sobě a otevřeně sdělovat svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Ryby

Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Ve vztahu přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.

Dnešní horoskop - úterý - ☀️ Slunce. Radostné děti, úspěch na veřejnosti. 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu