Zpět na články

Dnešní horoskop - středa 8. 11. 2023.

Předpověď na středeční den pro všechna znamení Zvěrokruhu. Máte rádi tajemno? Dnes vás bude obklopovat ze všech stran. Dojdete k poznání, že jsou věci mezi nebem a zemí. Využijte svůj šestý smysl.

Dnešní horoskop - středa 8. 11. 2023.

 Denní karta intuice, telepatie mezi partnery

„Nejkrásnější, co můžeme prožívat, je tajemno. To je základní pocit, který stojí u kolébky pravého umění a vědy.“ Albert Einstein

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Připravte se, že středa bude pro vás dnem, kdy na vrcholu pozornosti bude prověřování morálky. Pak byste měli odolat pokušení a uvědomit si, že pro vás platí rčení, co je v domě není pro mě. Při obchodní schůzce zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Při laciné odpovědi zůstaňte chladní. S otázkou na zlepšení zdraví pomůže lidový léčitel. Možná zpozorujete u svého partnera morální hodnoty a ctnost, které se stanou rozhodující pro uzavření sňatku. Rozhodně se máte jeden od druhého co učit.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Býk

Možná vás překvapí náhlá návštěva nějakého mladého člověka, plného ideálů a inspirace a tím vám zvedne náladu a vytrhne z každodenní rutiny. To může být motivující jak pro vás samotné nebo se můžete společně vydat na cestu, kdy zažijete den plný dobrodružství. Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Pokud se na cestu nebudete chtít vydat dnes, je dobré si ji alespoň naplánovat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Blíženci

Při dnešku můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení v podobě pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete odpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. V zaměstnání to svědčí o tom, že můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Rak

Víte, co vaše okolí nejvíce ocení v tento den? Když se odhodláte udělat první krok, pakliže by bylo potřeba navázat upřímné styky s druhými. S chutí tedy do toho, uvidíte, že to přivítají. Třeba se vám tím naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Chcete-li podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Odkládali jste dlouho cosi nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor? Využijte šanci k úspěšnému pořízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství. Štěstí, spokojenost, radost, harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc vás může potěšit. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Lev

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit. Nepřipomíná vám to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem? Má to však i pozitivní stránku a tou je fakt, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Rozhodněte se, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Panna

A je tady zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. To přináší podstoupení rizika nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to vaše zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, uvědomění si závislosti na čemkoliv, komukoliv. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení, obnovu a skutečné naplnění. Žádoucí je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Váhy

Na chvilku můžete být zase tím bezstarostným dítětem a to tehdy, až se přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství, které se derou na povrch. Dejte si pozor, aby se vám tím nezkreslilo vnímání skutečnosti, protože v dětství jste mohli snít co budete dělat v dospělosti, jakého byste chtěli potkat partnera a současnost tomu nenasvědčuje. To by mohlo narušit váš současný způsob žití. Máte možnost tuto energii dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Štír

Každý den tomu tak není, avšak vy máte srdcový trumf před sebou. Nepřehlédněte přicházející hlubokou sympatii, Lásku, nějaké důležité spojení nebo smíření. Nastavte své duševní antény na příjem, třeba se znovu zamilujete. Ti z vás, kteří už jsou v dobrých rukou, nejspíš na vás čeká druhé jaro. Není však moudré čekat, až vám někdo štěstí naservíruje přímo pod nos, přidejte ruku k dílu, aby vás štěstěna mohla obdarovat a aby Amorovy šípy neminuly vás jako cíl. Vaše emoce budou pro vás tím nejlepším kompasem.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Střelec

Nejprve jsou na řadě povinnosti a po nich přichází čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Využijte možnosti navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná zaregistrují, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim třeba orchidej. 

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

 

Kozoroh

Uvítali byste změnu a vytržení ze stereotypu? Máte pocit, že situace okolo vás stagnuje? To vše náhle může změnit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou, kterou rádi přijmete, proto mějte oči na stopkách. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje a též buďte  otevřeni vůči svému okolí, pohrávejte si se všemi možnostmi, které k vám budou přicházet. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, která může být velmi individuální, třeba až v cizině. Šli byste do toho?

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity.Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Ti, kteří jsou po rozchodu by se dnes měli cítit lépe s chutí se opět zamilovat. V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba tím, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Je také nakloněn k urovnání dlouho trvajících sporů a nastane čas usmíření. I na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. Jestli toužíte po uzavření sňatku, udělejte toto oznámení o tomto rozhodnutí vašemu protějšku právě teď.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop 8 .11. Tajemství. Šestý smysl. Prorocký sen. Telepatie. Den protkaný tajemnem .

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu