Zpět na články

Dnešní horoskop - čtvrtek 9.11. / Předpověď denní karty

Tarotová předpověď na čtvrteční den pro všechna znamení. Denní karta říká, že je dobré si připustit svou dočasnou bezmoc a příště více poslouchat srdce a nestavět rozum výš, než své city.

Dnešní horoskop -  čtvrtek  9.11. / Předpověď denní karty

Denní karta - Viselec, uvíznutí, postavení vzhůru nohama.

„Choďte nohama po zemi, srdcem ale buďte stále v nebi.“ Giovanni Bosco

Výklad pro inspiraci a pro báječný den připravila kartářka Ilona.*  

Beran

Bude zapotřebí se začít orientovat novým směrem, změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a skutečností. Můžete se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. Lpěním na současnosti bráníte běhu života. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislý druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Býk

Jak máte nastavenou Lásku sami k sobě? Vyjadřujte ji do sytosti, nebojte se mít srdce na dlani. Měli jste před časem zásnuby a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na delší služební cestu? Tady se ukáže osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Říká se, že Láska i hory přenáší. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit,je to mystérium, které se musí žít.

Blíženci

Využijte svou odvahu a odhodlání, čeká vás úspěch, budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někdo z vaší rodiny toto nadšení uvítá.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Rak

Napadá vás, jaké by to bylo, kdybyste se přestěhovali, našli si novou práci nebo se přihlásili na lekce salsy nebo jógy? Dnešní den je pro takováto rozhodnutí jako stvořený, má to však jeden háček… Jakmile se pro něco takového rozhodnete, chce to pevné rozhodnutí u této myšlenky setrvat a být věrni novému projektu. Takové rodičovství nebo koupě psa není jen pro ten dnešní den. Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání, odhodlání se pro samostatnost. Co se ještě může stát? Že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Lev

Otázka dnešního dne, kde můžete vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly? Bylo by moudré se touto otázkou zabývat, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste máte předurčeno zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co změnou povede k lepšímu vývoji ve vašem vztahu. Cestujte, proč ne třeba třeba s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás nové.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Panna

Stereotyp nebude žádoucí, čekají na vás finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta nebo jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení. Tím mohou být promyšlené investice, úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nový domov. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství.

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Váhy

Vytrvejte v tom, na čem jste doposud pracovali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Podnikatelé a velký byznys mají dnes na růžích ustláno. Jestliže jste doposud o podnikání jen uvažovali, máte dobré vstupní podmínky. Začněte. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy. Kdo by se omezoval jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí, chřadne a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Kde se skrývá pravda? Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Někdy ve vztahu nastane nedorozumění, pakliže se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Jste si vědomi toho, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly? Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo ve vztahu, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm dokážete zůstat i při jeho nedostatcích. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Ustrnuli jste na místě a tím vás vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých? Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upnete a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Je to uvíznutí v komfortní zóně. Uvolněte se novým možnostem. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Vodnář

Co ovládá vaši mysl? Bude to nejspíš strach z vlastního selhání a ztroskotání. Negativní myšlení má za následek nebezpečí finančního úpadku nebo jiných hmotných ztrát. To pak může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru z vaší strany a tím se můževynořit pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a pak se unáhleně rozhodnete udělat rychlý konec. Změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Partnerství bylo vystaveno na iluzích, které teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domeček z karet. Bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu je zapotřebí odvahu riskovat, být poctiví a naučit se pracovat se svojí zranitelností. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Ryby

Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Denní karta je k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  Horoskop- čtvrtek - uvíznutí, postavení vzhůru nohama. Buďte trpěliví.

Přeji všem příjemný den. Předpověď pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu