Zpět na články

Jaký bude týden od 13. 11. 2023 do 19. 11. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Myšlenky štěstí. Připravila kartářka Jana Fišerová.

Jaký bude týden od 13. 11. 2023  do 19. 11. 2023 podle kartářky.

Berani

Užívej si komplimenty, Věř své intuici, Jsi nejlepší

Neodmítejte komplimenty, nezmenšujte svoje zásluhy, ale poděkujte tomu, kdo vás pochválí. Pochvala je dar, který podporuje vaši sebedůvěru. Občas bude třeba, abyste se zklidnili a zeptali se sami sebe, co je pro vaši duši a pro vaše tělo nejlepší. Přijměte své intuitivní odpovědi a řiďte se jimi. Vztahy, které máte s lidmi okolo sebe, dále budujte, sdílejte své úspěchy na sociálních sítích. Smysl vašeho života nesouvisí s tím, čím se živíte. Smyslem vašeho života je radost z objevování a oslavování všeho nového a všeho dobrého. 

Býci

Láska bez podmínek, Dýchej zhluboka, Čeká na tebe dobrodružství

Vzpomeňte si občas na svá dětská léta, prohlédněte si fotky z doby, kdy jste byli malým dítětem. Uvědomte si, čeho jste v životě dosáhli a která z osobních přání na své splnění ještě čekají. Zbavte se smutných myšlenek, netrapte se tím, že máte nějaké to kilo navíc. No tak co, koupíte si volnější oblečení. Naplánujte si dovolenou, změnu prostředí už nutně potřebujete. Těšte se na báječnou večeři ve stylové restauraci, na dobrodružství, která na cestě zažijete.

Blíženci

Dělej vlny, Jdi do toho, Máš před sebou něco většího

Začněte pracovat na projektu, který jste dlouho odkládali a který vašim známým připadal jako bláznovství. Ničeho se nebojte, třeba přimějete ostatní lidi, aby uvažovali jinak než dosud. Nemáte co ztratit, a jestli spadnete, získáte cenné ponaučení pro realizaci dalších projektů. Rozhodně miřte výš. To, co vypadalo jako překážka, je ve skutečnosti nutnost nabrat jiný směr. Ve své profesi byste se měli dále vzdělávat, od ledna bude některým z vás nabídnuta lépe placená práce.

Raci:

Zastav se, Nový den, Sebedůvěra

Máte před sebou úkol, který byste měli splnit. Nespěchejte, každý krok si pořádně rozmyslete. Poučte se z úspěchů a proher z minulosti. Někteří zrozenci ukončí nefunkční vztah, jiní odejdou z práce, která je vysiluje a žádná pozitiva nepřináší. Nemyslete na to, co o vás říkají ostatní. Nebojte se dělat chyby, přece díky nim se učíte novým věcem. A nové věci zkoušejte co nejčastěji. Zapomeňte na sklony k lenošení a začněte přemýšlet o nákupu vánočních dárků.

Lvi

Rozdávej lásku, Hraj si, Najdi svůj kmen

Někomu blízkému nezapomeňte popřát k narozeninám, poslat e-mail, zavolat, napsat. Začněte chodit do takové společnosti, v níž se budete hodně smát a v níž se budete setkávat s lidmi, kteří nejsou příliš vážní a umějí se radovat z maličkostí. Motivujte se navzájem, sdílejte společně svoje úspěchy i trápení. Členy nejužší rodiny budete muset častěji kontrolovat. Ti mladší budou mít tendenci nejít občas do školy, ti starší budou zase vyžadovat zvýšenou péči.

Panny

Přestaň vše odkládat, Měj víru, Všímej si požehnání

Svoje současné závazky a úkoly už nemůžete odkládat. Začněte hned a s chutí. Přijde inspirace, objeví se další nápady, hlavně se nevzdávejte. Nestěžujte si, raději poděkujte za vše, co se vám v životě podařilo splnit. Pozor si dávejte n zbytečné utrácení. Zapomeňte na romantickou lásku, spřízněnou duši najdete u člověka, kterého znáte z dětských let. Zavzpomínáte, zasmějete se, a pokud si budete rozumět, kamarádský vztah se časem může proměnit ve vztah milenecký.

Váhy

Soucit se všemi, Úspěch, Jez zdravě

Umíte jednat s lidmi. Rádi se vám svěřují se svými bolístkami, dokážete je povzbudit a potěšit vlídným slovem nebo radou. Nezapomínejte na odpočinek, nemůžete přece stále jen pracovat. I ve dnech do vánočních svátků budete v zaměstnání hodně potřební, budete přebírat práci a povinnosti za své kolegy. Samozřejmě se váš výkon zhodnotí na výplatní pásce. Dopřejte si více zdravé zeleniny a ovoce, čerstvou zeleninovou šťávou přivítejte každý nový den.

Štíři

Odpuštění léčí, Přestaň pomlouvat, Říkej pravdu

Zbytečně se trápíte, minulost nezměníte. Nemyslete na věci, které se kdysi staly, udělejte za nimi tlustou čáru a radujte se ze současnosti. Nestěžujte si, nikoho nepomlouvejte, spíš na lidech hledejte klady a pozitiva. Čím častěji budete někoho chválit, tím více budete zářit vy sami. A jestli budete muset někoho pokárat, volte vhodná slova, abyste se opět nedostali do problémů. Nuda je pro vás neštěstí, nesnášíte nudící se lidi. Vadí vám i jejich nezodpovědnost.

Střelci

Dopřej si odpočinek, Zvol lásku, Přehodnoť své závazky

Uberte nohu z plynu a přestaňte na sebe stále vyvíjet nátlak. Odpočiňte si, svět se nezboří, když si zdřímnete. Udělejte si přestávku a načerpejte nové síly. Pokud budete muset řešit nějaké dilema, rozhodněte se pro lásku. Zcela se vám změní život k lepšímu. Budete svobodnější, odvážnější, zdravější a žádná překážka vás neskolí. Rádi se usmíváte, žertujete, v očích máte velmi často záblesk uličnictví. Neradi nakupujete, vadí vám davy lidí v obchodních domech. Raději se spolehnete na zásilkové e-shopy.

Kozorozi

Poslouchej, Splněná přání, Tancuj

Méně mluvte a více naslouchejte tomu, co říkají ostatní. Dovíte se totiž něco důležitého, co vám může změnit život k lepšímu. I když to tak na první pohled nevypadá, vaše sny a přání se postupně plní. Všechno je na nejlepší cestě a vy se můžete brzy pustit do tance. Pohyb je pro zdravý a spokojený život stejně důležitý jako zdravá strava. Stále si střežíte elegantní a vkusné image. Lákají vás slevy jakéhokoliv druhu zboží. Letáky supermarketů pořádně pročítáte.

Vodnáři

Rozhodni se, Pozvi své strachy na čaj, Omluv se

Nastal čas, abyste učinili konečné rozhodnutí. Rozejít se s partnerem nebo s ním zůstat, změnit zaměstnání nebo ne, přestěhovat se nebo i nadále bydlet tam, kde bydlím nyní. Váhání vás připravuje o energii. Svazuje vás strach z neznámého, ale musíte v sobě najít odvahu posunout se dál. Převezměte svůj díl odpovědnosti, zapomeňte na osobní pýchu a urovnejte vztahové záležitosti. Odpojte se od digitálního světa, běžte na procházku do přírody, navštivte adventní trhy, zaposlouchejte se do skladeb Mozarta, Čajkovského, Dvořáka apod.

Ryby

Nemůžeš se zavděčit všem, Řekni si o pomoc, Oslavuj přirozenou krásu

Rozhodně nežijte podle pravidel a očekávání druhých lidí. Pak byste neměli čas na svůj vlastní život. Nesnažte se zapadnout do stereotypu, průměru a mezi lidi s přízemními zájmy. Stále pomáháte jiným a na sebe občas zapomínáte. I to se musí změnit. Pečujte i nadále o své tělo i o své zdraví, používejte jen kvalitní kosmetiku bez toxinů a ropných derivátů. Zasloužíte si vypadat skvěle a zářit všude, kam přijdete. Klidně zvolte i výstřednější oblečení.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu