Zpět na články

Dnešní horoskop - 16. 11. 2023

Tarotová předpověď na čtvrteční den pro všechna znamení Zvěrokruhu. Necháte se inspirovat? Denní karta nabádá ke sdružování se ve společnosti, kde můžete zazářit ve větší skupince lidí nebo si zajít ke studánce pro vodu či navštívit saunový ceremoniál. Voda má dnes ozdravný účinek vně i zevně. Znáte šungitové kameny?

Dnešní  horoskop -  16. 11.  2023

Denní karta - Hvězda. 

„Ke hvězdám nás nevedou technologie, ale lidská láska.“ Zafar Mirzo

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Zájemci o individuální výklad, neváhejte se objednat ještě dnes.

Beran

Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, může nastat osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tudíž velký význam pomíjivým věcem a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto uvědomění nastolí pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se bez omezení se rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Blíženci

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den je zahájit rekonvalescenci, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*illa.brejchova@seznam.cz

Rak

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Lev

Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek vás uspokojí více, než li plánování a všechny řeči okolo toho. Úspěch je nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol své kariéry. Uvědomte si však, že ten kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí a oslabuje se. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Je na zvážení si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Tělo a duše jedno jsou, dopřejte si pár dní dovolenou. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Váhy

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Postupujte s rozvahou, rozumem a použijte zdravý selský rozum bez kompromisu.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Štír

Zažíváte pocit, že je okolo vás nepříznivá situace a že se musíte obhajovat? Pak seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Chraňte si své území a prostor. Jestli toužíte zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Vaše hlava se nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Je potřeba se oprostit od bolesti, zklamání a lítost poslat do dalekých krajin. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Ve vztahu je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde není opětována a naopak vaše důvěra byla zneužívána. Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Kozoroh

Je dosti pravděpodobné, že zažijete prověřování morálky. To pro někoho znamená odolat při pokušení začít si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nespokojte se s lacinými odpověďmi. Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. V otázkách zdraví může být nápomocen lidový léčitel. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerství vedoucí k uzavření sňatku, máte se co učit jeden od druhého.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Vodnář

Zamyslete se nad seznamem aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Pokud se na cestu nebudete chtít vydat dnes, je dobré si ji alespoň naplánovat. Některý den je v poklidu a jiný přijmeme novou nabídku na spolupráci, která rozhodně není k zahození, potkáme se s kolegou a zajdeme na pivko, soused nám pohlídá psa, zaplatíme si výhodně dovolenou na First minute. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Můžete být pozváni na přednášku, seminář do divadla nebo vás potěší posunující rozhovor.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Máte li pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, nebojte se na čas opustit společnost a radovánky. Názory ostatních pro tento den nechte bez povšimnutí. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Kniha vám bude nejlepším přítelem, až tak sami nemusíte být.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=aNfB5hpYtCQ 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu