Zpět na články

Dnešní horoskop na 20. 11. 2023 a Denní karta - Svět

Jak vidí Tarot dnešní den pro všechna znamení? Dle denní karty se jedná o velmi příznivý den. Můžeme zvolat: " Svět patří nám, pro všechny dosti místa". Je vhodné mít vyšší cíle.

Dnešní horoskop na 20. 11. 2023 a Denní karta - Svět

 „Když si uvědomíte, že vám nic nechybí, bude vám patřit celý svět.“ Lao-c'

Denní kartu doporučuji k poslechu na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=Ik6842NSwv4

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.


Beran

Nastal čas nicnedělání a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka ani květu. Věřte, že počkat si se vyplatí. Pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se vzbudíte z iluzí a začnete pohlížet na realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro, jinak vzniká nebezpečí opakování stejného zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Býk

Rádi byste se pohnuli z místa a našli pochopení, proč nemůžete přijít některým věcem na kloub? Pro začátek si zkuste připustit, že je žádoucí se podívat na situaci z druhé strany. Zdá se, že jste některá přesvědčení postavili vzhůru nohama a to vás uvnitř svazuje a omezuje. Máte postavený rozum nad vaše srdce, a proto je potřeba dojít až za hranice ega a nově uvěřit vaší moudrosti a samotnému životu. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů, pak vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Blíženci

Dnešek je vám nakloněn v oblasti financí, přeje dlouhodobým projektům a pracovním vizím. Realizujte své myšlenky do praxe právě teď, vše bude v pohybu, na cestě vpřed. Neodkládejte věci na zítřek. Nebojte se říkat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Pokud jste byli s někým ve sporu, máte šanci zvítězit nad svými nepřáteli. Jedna dobrá rada na závěr. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte tam, kde jste si opravdu jisti. Přetvářky vás nikam neposunou. Myslete na konec měsíce, máte finance v záloze? 

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Rak

Je tady příznivý den k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, vyhněte se vychytralosti a lsti. Vaší neviditelnou zbraní se může stát ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerských vztazích. Postavte se čelem k výzvám. Jste si vědomi, že síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná? Vy jste ten, kdo dokáže pochopit podstatu problému a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Muži středního věku mají velký předpoklad k úspěšnému obchodování.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Lev

Buďte štědří ke svému okolí, více otevření a činorodí. Rozvoj vlastní osobnosti a vašich schopností nejlépe podpoříte v podobě vašich největších talentů. Které to jsou? Zkuste se vrátit do dětských snů. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Zdá se, že si natolik věříte, že nedáte šanci pocitům zvenčí, aby vám narušily vaši sebejistotu. Pak máte i šanci urovnat spory z minulosti. 

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Panna

Dnes tu je velká pravděpodobnost k obdržení daru nebo nečekaná pomoc. Někde uvnitř sebe víte, že se otevírá splynutí s vesmírem, že se ukončuje nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někteří mohou zažít překvapení v podobě návštěvy z daleké země. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Váhy

Přichází osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací a svazků. Odhodlání k důležitému kroku, osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, se časem ukáže jako nalezení hluboko ukrytého pokladu. Na svém partnerovi byste dnes neměli chtít nic měnit, ani ho kritizovat. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Je však potřeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nastal čas se ke starému obrátit zády. I ve zdraví je příležitost dočkat se pozitivního obratu. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Štír

Provází vás smutek a zažíváte bezesné noci? Z čeho máte obavy? Pokud nejsou ze současnosti, pak chtějí vyjít na povrch destruktivní výčitky z dětství, a to buď vaše vlastní nebo i od druhých, které vás ovlivňují v podobě vnitřního konfliktu.To se může týkat i špatného svědomí z nějakého rozhodnutí, kdy stále zpytujete svědomí, zda bylo správné. To ve vás mohlo vyvolat pocit, že se cítíte jako oběť. Je nutné poznat příčiny tohoto modelu chování a jednou pro vždy se s ním rozloučit. V zaměstnání můžete prožít konflikt s nadřízeným, trému, strach ze situací, zaviněných vlastní nedbalostí. Ale i tady je řešení. Opusťte prostředí, které vás oslabuje a hledejte změnu z této nepříjemné situace.

https://www.csfd.cz/film/448027-dear-zindagi/prehled/ Doporučuji tento film.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Vaše současná jistota může být náhle zmařena a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své věže před okolím nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, které jste si sami vytvořili, nové obzory uvidíte jasněji. Přijměte okolnosti a možná budete překvapeni, jaké možnosti se vám nabízejí.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Kozoroh

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde se nabízí poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Vyjadřujte sebevědomě své názory bez obav, co na to řeknou ostatní. Prožijte nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby. Očekávejte příjemné změny. Cokoliv vám bude svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude velmi příjemná a vyzařovat mateřskou péči.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Ryby

Mystika zasahuje do našich životů věky a vy dnes máte možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra jako opravdové. Vyplatí se vám dát rozum až na druhé místo a řídit se svými city, vciťovat se do pocitů druhých. To vám pomůže činit správná rozhodnutí přes vaše pocity a emoce. Při jednání či rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte soucit a pochopení. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Spoléhejte na intuici a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko nad běžným vnímáním.  Lidé se vám budou rádi svěřovat se svým tajemstvím, nechť není vyzrazeno.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. Dnešní horoskop - pondělí. Svět. Nový cyklus, nadějné vyhlídky do budoucna.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.


 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu