Zpět na články

Dnešní horoskop - 24. 11. Denní karta - 8. pohárů- smutek, rozloučení s nefunkčním

Páteční předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta oznamuje, že nás nejspíš opustí něco, co je již nefuknční a způsobuje nám smutek na duši. Pozitivní na tom je, že se uvolní místo pro něco nového.

Dnešní horoskop - 24. 11.  Denní karta - 8. pohárů- smutek, rozloučení s nefunkčním

„Jediný půvab minulosti je v tom, že je to minulost.“ Oscar Wilde

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Pro dnešní den je rozumné zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Ujasněte si, čeho chcete v zaměstnání dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Blíženci

Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Je čas se zastavit a usměrnit své myšlenky, aby nebloudily a možná přestat vyprávět vtipy, když přitom uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Postavte se tváří tvář nějakému strachu a přiznejte si některé nepříjemné skutečnosti. Rozhodněte se, kam chcete jít a následně vymyslete, jak se tam dostat.  

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Rak

Ať se pustíte do čehokoliv, mělo by vám to přinést radost. Rodinná pohoda, setkání více generací. Tady je šance úspěšně řešit finanční transakce, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Je pro to ale něco potřeba změnit. Prověřte své zažité konvence a nahraďte je novými vzorci. Žádá se po vás změna a ti, kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, mají šanci na štěstí ve Fortuně. V oblasti zdraví je dobré dát péči šíji, třeba kroužky střídat s úklonem hlavy. Buďte pružní v názorech, pak neustrne vaše šíje.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Lev

Den je příznivý úspěšnému podnikání a uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Propojte hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se vnitřně rozhodnete. Věřte ale, že vesmír nerozdává nic zadarmo. Velké dary dostáváme za odměnu. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent,manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo všimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztahu přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Váhy

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Někteří mohou zahájit podnikání. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz, finanční nabídky, které na sebe mohou vzít podobu nové dráhy v zaměstnání, nové práce či klienta, či jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení. To může být i úspěšný pohovor, schválení hypotéky na nový domov, docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

  

Štír

Poslední pracovní den tohoto týdne můžete potkat v práci nebo v okolí nějakého člověka, který by vám rád uškodil, ať už pomluvou nebo nějakým překroucením skutečností. Dobrá rada zní, nenechte se vtáhnout do této negativní energie a zkuste pozorovat situaci s nadhledem. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více získáte a časem přestoupíte na stranu vítězů. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Střelec

Bylo by dobré si určit cíl a zapojit se do nových projektů. Naplánujte si svou budoucnost, abyste mohli postupně malými krůčky kráčet úspěchům naproti. Vaše vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Projevte svoji píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Máte- li vzkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení a vzorců, která byla převzata od rodičů, učitelů. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. V práci jste ustrnuli v zajetých kolejích. Chcete-li znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Nebojte se trošku zariskovat, buďte spontánní a zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět. Zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba začněte s nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Vodnář

Je tady pro vás výzva a tou je mít oči otevřené, vidět pravdu, předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech. Nenechte se vtáhnout do strachu, který může vyvolat obavy z vlastních pocitů. Využijte pozitivní vlastnosti mečů, mezi něž patří touha po učení, schopnost komunikace bez přetvářky a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti. To jsou vlastnosti mladého člověka, plného ideálů. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy, proto buďte bdělí a nedejte šanci zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotalo okolo prstu. Nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody.  Věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Buďte obezřetní u podepisování smluv. Ve středu pozornosti budou závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Denní kartu vám doporučuji si poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352. https://www.youtube.com/watch?v=S9bsJh0YPUQ 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu