Zpět na články

Dnešní horoskop - 25. 11. Denní karta - Radostné vyhlídky do budoucna

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta tohoto dne oznamuje, že cokoliv započnete, bude mít dobrý základ do budoucna. Mohou vzniknout sňatky z rozumu. 💒

Dnešní horoskop - 25.  11.  Denní karta - Radostné vyhlídky do budoucna

„Nejlepší na budoucnosti je, že přichází den po dni.“ Abraham Lincoln

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Možná budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Soustřeďte se na vše, co vám přinese plody v budoucnosti, spoléhejte na svou víru, a to v sebe a i v ve víru duchovní nebo náboženskou. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. Nápomocen při otázkách zdraví může být lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Býk

Využijte dnešní den pro sdružování se s přáteli a s těmi, kteří vás umí rozveselit. Nepřežeňte to však, protože je zde blízká hranice k přehánění a požitkářství. Nastavte si tu správnou míru u všeho, do čeho se pustíte. Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vašemu zdraví. To platí i ve vztazích, užijte si náklonnost, ale nepřežeňte to k poživačnosti. V práci by vám dnes mělo jít vše od ruky a přinést radost, ale i tady to nepřehánějte s družností.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Možná jste si vystavili okolo sebe obrannou zeď po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete a nenecháte se již odvádět od správného směru. V tomto období je dobré si uvědomit, co nám daná situace měla ukázat, poučit se z vlastních chyb a jít dále. Udělejte to právě dnes. Je zapotřebí se opět aktivně zapojit do života a užívat si jeho krás.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Rak

Před časem jste zvažovali udělat nějaké rozhodnutí, dnes vám k přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Je možné prožít touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu, opustit důvěrně známé prostředí. Tím proniknete do neznámého světa. S tím přichází i jisté varování, nepřeceňujte své síly. V oblasti práce to ukazuje udělat rozhodný krok k samostatnosti, převzetí větší zodpovědnosti k přiděleným úkolům. Vytvořte si svůj názor bez převzatých myšlenek a překonejte vnitřní protiklady, tj. rozpor mezi rozumem a city, vůlí a pudy, přáním a skutečností.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Možná, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm dokážete i při jeho nedostatcích setrvat.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Panna

Možná se vám uleví, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. Vaše dosavadní jistota může být náhle podkopána a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Ale toto vše by mělo přijít, protože uzavření se do své ulity před okolím nejde donekonečna. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí, budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Váhy

Měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit díky vašim talentům. Odpovězte si. Co jste nejraději dělali jako malé dítě? Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Nastavte si cíl a vnímejte, co k vám přichází.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Štír

Užijte si zábavu a odpočinek, ideální je navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních ranních hodin. Dopřejete si skleničku kvalitního, červeného vína. Nezapomeňte si nastavit správnou míru. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka je na vzestupu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Zdá se, že jste si okolo sebe vystavili ochranný štít, který vás měl ochraňovat před dalším zklamáním. Je na čase nechat pochybnosti odplynout a odevzdat je vyšší moci. Máte-li pochybnosti, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Kozoroh

Pohybujete se v oblasti právní nebo finanční a nedařilo vám dotáhnout uzavřít složité smlouvy? Je tady skvělá šance k uzavření těchto dohod, k žádosti o dotaci či příspěvku na bydlení. Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, neúplatnost, a to nejen jako účastníci silniční dopravy. Zkuste se řídit rčením Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo, Co zasel, to sklidil. Karma není zdarma.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Vodnář

Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Je na zvážení, zda jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého mít pod kontrolou a pod zámkem. V oblasti zdraví je dobré věnovat péči trávení, a to vaší slezině, slinivce a žaludku. Zvolte tedy odlehčenou stravu, nelpěte na minulosti a na tom, co dnes nemůžete změnit. Zatancujte si nebo zaskákejte na trampolině. K odpolední siestě můžete cucat lékořici. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Ryby

Svobodní mají možnost Láskyplného setkání a citového opojení. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku plného Lásky a porozumění. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte i rozdávejte, byť jen srdečným úsměvem. Je potřeba nastolit harmonii. Láska je mocná čarodějka, překoná všechna kouzla, můžete zkusit její sílu.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Denní karta k poslechu https://www.youtube.com/watch?v=Zo6LLNJ6UTw&t=3s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu