Zpět na články

Dnešní horoskop 26. 11. Denní karta - Tři poháry, ženský dýchánek

Nedělní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu pro ty, jež se nechají inspirovat Tarotem. Denní karta vybízí k uspořádání oslavy, dýchánku.

Dnešní horoskop  26. 11. Denní karta - Tři poháry, ženský dýchánek

„Proto se pořádají slavnosti a hry, aby se náš duch nejrůznějšími způsoby zotavil z únavy a zbavil se skleslosti a stesků.“ Perikles

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Alespoň pro tento den nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivější situaci. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Je vám blízká myšlenka opustit partnera dříve, nežli opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Svou energii využijte tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti. Postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi své úzkosti a obavy.

Býk

Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je čekají. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Ve vztahu je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Komunikace s dětmi by měla být přínosná a potěšující, protože vám dokáží naslouchat a uvěřit, a to by mělo být pro vás největší odměnou.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Blíženci

Využijte svých komunikačních schopností při roli diplomata a buďte před ostatními o krok dopředu. Diplomacie je vám dnes nakloněna. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měly být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Rak

Toužili jste po povýšení nebo dokončení projektu, které bylo zmařeno a to vám zapříčinilo smutek? Nezoufejte, máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně, v práci, ale i ve vztahu. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Lev

Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani květinky. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Panna

Máte dostatek sil na to, abyste sebrali odvahu a ochotu riskovat, rozvíjet vlastními silami svou vlastní osobnost a tím odstartovali něco nového. n Věc, která se nechtěla pohnout z místa, má šanci se uvést do pohybu. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Pro partnery, kteří chtějí zažít něco nového je vhodná Tantra.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Váhy

Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Vydejte se na cestu. Můžete naplánovat stěhování, prohlédnout si pár bytů na pronájem nebo domů ke koupi. Čekají vás změny spojené s cestováním, pokud víte, že některé z jmenovaných je vaše téma, den vám bude nakloněn, tak s chutí do toho. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže ve svých rukách. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Štír

Dnes přichází výzva, poručit sám sobě, a to seustředěním a nastolením harmonie. Neutíkejte před zodpovědností. Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Obhajujte svou pravdu. Pokud máte v plánu začít s tréninkem, je vhodné začít s malými sériemi a postupně přidávat zátěž. V opačném případě byste si namohly svaly a šlachy.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Střelec

Nejspíš jste v posledních dnech nadmíru pracovali a nyní nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které snesou pár dní odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti pozastavit, donutit do klidu nebo v podobě lehké nemoci. Nepřehlížejte proto varovné signály vašeho těla. Tělo a duše jedno jsou. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte dnes city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Nebojte se vyjádřit svou obětavost, laskavost. Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Nejlépe v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijte velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Vodnář

Umíte si počkat na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě? Věřte, že je žádoucí pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

 

Ryby

Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. K někomu může promluvit sen tak, abyste uvěřili síle vašeho podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Denní karta - Tři poháry, oslava. https://www.youtube.com/watch?v=cLW6_BtxhWo

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu