Zpět na články

Dnešní horoskop na 27.11. / Denní karta - nestavte si ochranný štít, nesmutněte

Máme tady nový týden. ♒ Jak to vidí Tarot v předpovědi pro všechna znamení Zvěrokruhu? Necháte se i dnes motivovat mystikou? Karta na tento den vyzývá k obezřetnosti, abyste si nestavěli zeď, pokud byste prožili zklamání. Propusťte obavy a věřte, že zas přidjou dny prolité slunkem. ☀

Dnešní horoskop na  27.11. /  Denní karta - nestavte si ochranný štít, nesmutněte

„Smích je lék na smutek..“ Čiči

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Zájemci o individuální výklad, neváhehte se objednat.

Beran

Využijte svých komunikačních schopností, které jsou vám vlastní. Chcete-li někomu poradit, nebojte se zdvořilosti, avšak nastavte správnou míru, aby se z toho nestal syndrom nápomoci druhým. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub a bez servítků sdělit druhým pravdu do očí. Inspirujte druhé pro vaše plány. Ve vztahu si dejte pozor na ostrý jazyk.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Býk

Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a způsobuje vnitřní napětí. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení. To může způsobovat migrénu. Předejít se jí dá popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Blíženci

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodě, vaše síly jsou vyčerpány a je možné, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete? Odstup a dovolenou. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Ve vztahu nenechte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Rak

Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm zůstanete i při jeho nedostatcích. Neříkejte to, co nemyslíte opravdu vážně. Stůjte si za svou pravdou. Pokud vás dnes čeká vážné rozhodnutí, odložte ho na jiný den. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Lev

Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Využijte svého nadání a pokuste se propojit některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním nebo profesním životě. Protipóly se navzájem propojují. Dejte na svůj rozum a srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Z něho můžete těžit ještě i nastávající dny s uvědoměním, že zlatá střední cesta je základ pro dosažení cílů. Spory v práci mají šanci k urovnání.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Panna

Partnerství tady není proto, abyste vyplnili prázdné místo, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti a nabyla sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Motivace kolektivu bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. 

Afirmace : Předávám druhým to, co mě naučil život.

Váhy

Dnes se u vás projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo. Půjdete rovnou k věci. Ale všeho s mírou. Je na zvážení vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city a pak na ostatní působíte jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, nežli na opravdovém prožívání citů a přirozenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Štír

Můžete pocítit Lásku k Bohu, k rodičům, Lásku k sobě samému, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak projevit. Láska se nevnucuje, ona se nabízí. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru. Miroslav Zelenka: Meditace na srdeční 4. čakru (nová)

Dejte péči své kůži, masáží, kokosovým olejem.

Afirmace: Vždy budu mít vše, co potřebuji.

Střelec

Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Buďte k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Pod vlivem nových zkušeností lze objevit nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Kozoroh

Prověřte své ideály a porovnejte je s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosférou protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností v zaměstnání, neb v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Je vhodné si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Vodnář

Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje, není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Otevřenou komunikací se můžete dozvědět, po čem oba toužíte. Věřte v sebe, že nemusíte přistoupit na kompromis a stůjte si za svým přesvědčením.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Ryby

Možná cítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba trestat sám sebe a mít sklon ke kritice. Někdy stačí uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni rodiči nebo učiteli. Překážku nelze obejít, je potřeba ji pochopit a opustit prostředí, které vám dlouhodobě způsobuje oslabení, a to nejen plic. Buď projděte tou temnou cestou nebo se zamyslete, jestli se nebabízí nějaké řešení, abyste se z těchto těžkostí dostali. Udělejte nějakou změnu, hledejte východisko z této ubíjející se situace. https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Denní karta k poslechu 8 mečů https://www.youtube.com/watch?v=5SqUdfrTq1s&t=7s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu