Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 29.11. / Denní karta - cesta, příjemná zpráva

Trotová předpověď pro zájemce o nahlédnutí do své budoucnosti. Necháte se inspirovat? Karta dne je vskutku pozitivní, oznamuje, že budeme mít na výběr z mnoha nabídek. Cesta, podnětný nápad, siesta u souseda, koupě zájezdu.

Dnešní horoskop pro všechna znamení  29.11. / Denní karta - cesta, příjemná zpráva

„Ke štěstí nevede žádná cesta. Štěstí je cesta.“ Thich Nhat Hanh

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

 Beran

Je tu velká pravděpodobnost k urovnání sporů. Chtěli byste někomu odpustit? Udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Jakýkoliv projekt by měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu.Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Býk

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. Zavzpomínejte, co vám kdy činilo radost a toho si dnes dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. V práci se pusťte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními. Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Blíženci

Kdo by si nepřál klidnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou? Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami? Právě dnes. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Rak

Dnes byste měli naslouchat svému partnerovi, umět se do něho vžít a přijmout jeho myšlenky jako by byly vaše. Jde o nový, nevšední způsob vnímání, větší odhodlání pro samostatnost. Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny Vstupte s odhodláním a bez trémy na jiný, neznámý břeh. Z některých míst se nejde vrátit zpět, zvažte tedy své rozhodnutí udělat velkou změnu. Ta může být i myšlenková, můžete zvítězit sami nad svými přesvědčeními.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Lev

Využijte své odvahy a ochoty riskovat a proměňte ji v hybnou sílu, která vám pomůže rozvíjet vlastními silami svou vlastní osobnost a tím odstartujete něco nového. Také je šance uvést do pohybu věc, která stagnovala. Vašeho temperamentu si povšimne vaše okolí a partner a ten se může přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů. Energie očistí vše, co potřebuje změnu.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Panna

Věříte, že kolegové v práci jsou stejně nadaní jako vy a mohou vám pomoci se dostat o krok vpřed? Některá mistrovská díla by nemohla vzniknout za podpory a důvěry zkušených kolegů a přátel. Nejvíce je den nakloněn osobám, kde pracuje trojice.Ve vztahu přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Váhy

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky,dejte na vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. K někomu může promluvit sen tak, abyste pak uvěřili síle vašeho podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes. Můžete se přistihnout v obavách, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít, nastal čas je propustit a projít temným lesem. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Co je to, co vám činí v životě radost? Mějte radost z maličkostí, dopřejte si si zdravé mlsání, masáž obličeje, zajděte si do kina na komedii. Nezapomeňte však, že střídmost je nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. To druhé může doslova rozhodit, protože ne všichni si mohou tento blahobyt dopřát. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít chmurné časy. Prožijte den v radosti,určitě jí nakazíte své okolí.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Kozoroh

Nepropadněte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde vhod a to nejen v partnerském vztahu. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Vodnář

Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Je na čase vypnout a odpočívat, odprostit se od starostí. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými rady z okolí. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Ryby

Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nahodilý, možná doslova prorocký.  Lidé se vám budou rádi svěřovat se svým tajemstvím, protože ví, že nemáte problém ho udržet u sebe a tím se nezklame jejich důvěra. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní energie a intuice.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Denní karta k poslechu Páže holí https://www.youtube.com/watch?v=_k1GJ_of8CA&t=9s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu