Zpět na články

Dnešní horoskop na 30. 11. pro všechna znamení / denní karta - vznětlivost, adrenalinové sporty

Jak to vidí Tarot v předpovědi pro poslední listopadový den? Necháte se inspirovat? Denní karta oznamuje, že den bude pod energií vznětlivosti, proto si hlídejte unáhlené výroky. Naopak ti, co jsou nerozhodní, uvítejte tuto energii tam, kde potřebujete věci dát do pohybu. Více ve videu pod článkem.

Dnešní horoskop na 30. 11.  pro všechna znamení     /  denní karta - vznětlivost, adrenalinové sporty

„Nepřilévej horké k teplému, nedávej vína mladému.“ František Ladislav Čelakovský

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem báječný den. Zájemci o individuální výklad, neváhejte se objednat ještě dnes. ☀ 

Beran

Den nakloněn uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je o přátelství. Z něho u některých časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíme mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíme. Pokud jste si prožili období zklamání a rozchodu, měli byste pocítit příval nové energie a chuť se znovu zamilovat, tak zkuste tuto energii přivítat.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Býk

Zkuste projevit své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Buďte štědří i ke svému okolí. Dnešek přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovním vizím. Realizujte tyto myšlenky do praxe právě teď. Určete asi cíl a za tím jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Pokud jste byli s někým ve sporu, máte šanci být vítězem nad svými nepřáteli. Jedna dobrá rada na závěr. Šetřete i na další dni, výplata je ještě v nedohlednu.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Blíženci

Starosti jsou brzdou v rozvoji člověka, nedovolí se rozvíjet a objevovat své talenty a tím následně i hojnost. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Rak

Zaplaťte si účty, dejte do pořádku sportovní náčiní a udělejte kontrolu vozidla. Buďte starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také proto, že se umíte postavit za vaše ratolesti. Využijte své přirozenosti na maximum. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům. Nenechávejte za sebou žádné resty. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Lev

Co vám v životě chybí? Finanční jistota? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Někdy to může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. I ve vztahu může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Panna

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství. A to třeba takové, že zažijete přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. V partnerském vztahuse můžete radovat z dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Svobodní mají možnost Láskyplného setkání a citového opojení. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku plného Lásky a porozumění. Buďte ji otevřeni, přijímejte i rozdávejte, byť jen srdečným úsměvem. Je potřeba nastolit harmonii. Láska je mocná čarodějka, překoná všechna kouzla. Vyzkoušejte její sílu. V myšlenkách se toulám, v krajinách mých přání.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Štír

Je dosti pravděpodobné, že zažijete prověřování morálky. To například znamená odolat při pokušení začít si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám. Nenechte se zatáhnout do nekalých machinací. Nespokojte se s lacinými odpověďmi. Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Při léčení může být nápomocen lidový léčitel. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které vás utvrdí v rozhodnutí pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Střelec

Buďte ten, kdo pohladí vlídným slůvkem, má porozumění pro druhé. Věřte, že se vám to mnohonásobně vrátí. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem, které se nechová tak, jak by očekávalo okolí, ale je sám sebou. V práci se můžete přistihnout při zasněnosti, kdy se vynoří vzpomínky z dřívějších míst, kde se vám kdysi dařilo lépe, než nyní. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Zkuste se řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout? Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran, porozumění a to nejen ve vztazích. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Ve vztazích buďte obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Pak je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Využijte svou energii tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Ryby

Dnes se u vás projeví silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Vaše komunikace bude přímá a otevřená. Půjdete rovnou k věci. Ale všeho s mírou. Je na zvážení vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city a pak můžete působit jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, nežli na opravdovém prožívání citů a přirozenosti. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Denní karta - Zbrklost https://www.youtube.com/watch?v=jLR54Suo8lg&t=5s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu