Zpět na články

Dnešní horoskop - 2.12.2023 / Denní karta - Konkurenční boj bez kompromisu

První prosincová, víkendová předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne je pod vibrací konkurenčního boje, kdy se jedná o prověření vaší víry v sebe sama. Tedy žádný kompromis.

Dnešní horoskop - 2.12.2023 / Denní karta - Konkurenční boj bez kompromisu

„Život není snadný. Přibývá konkurence“. Ivan Kraus

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný víkend. ⛇ 

Beran

Ti, kteří jsou po rozchodu by se dnes měli cítit lépe s chutí se opět zamilovat. V tento pro vás pozitivní den je mnoho aspektů, které vám ho pomohou prožít v Lásce a to třeba tím, že potkáte kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Den je také nakloněn k urovnání dlouho trvajících sporů a nastane čas usmíření. I na pracovišti by měla vládnout harmonie, porozumění, spolupráce. Pokud toužíte po uzavření sňatku, tento den je vhodný pro oznámení tohoto rozhodnutí vašemu protějšku.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Býk

K úkolům a plánům tohoto dne přistupujte sebevědomě a s nadšením. Bude výhodné a přínosné zaměřit pozornost na vytyčený cíl. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie tohoto dne spálí vše nepotřebné a vyčistí vzduch. Pro odvážné partnery je vhodná Tantra.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem

Blíženci

Tam, kde situace stagnovala, je celá záležitost předurčena pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích jsou velké šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách, místo toho, abyste řekli, pojďme sledovat hvězdy, mluvte na rovinu, že máte chuť se tělesně sblížit, milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Rak

Dnes bude spousta příležitostí k oslavám, úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole. Někteří mohou přijmout pozvánku na křtiny. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla obrátit k lepšímu. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Lev

Prověřte, kde si nejste jisti sami sebou, svou pozicí a máte obavy ze ztráty. Toto vše může být opodstatněné v zaměstnání, kdy je možná reorganizace a změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. I v osobních vztazích může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Panna

Možná zažijete prověřování jak ve vztazích, tak třeba i mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak.Tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je příznivý k zásnubám a plánování sňatku.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Váhy

Ve vztahu je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací. Víte o tom, kde byla vaše důvěra zneužívána? Zkuste se zamyslet nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás. Manželský trojúhelník bude odhalen.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Máte rádi lenošení? Dnes na něho zapomeňte, energie, která bude okolo vás, vás bude doslova volat po činech a žádné zahálce. Tu je možné využít při stěhování, cestování. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu nebo se poohlédnout po bytu ke koupi. Vyjasněte si současnou situaci a opusťte to, co vás nenaplňuje. Mohlo by to být jen tušení nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Střelec

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. 

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to bude ku prospěchu všech. Výlet do přírody, za kulturou vám zcela určitě rozšíří obzory, avšak mějte na paměti, je moudré zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít ohromné dobrodružství.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Vodnář

Cítili jste se unaveni a bez energie? Už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení. A také zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se blýská na lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Tomu všemu je dnešní den nakloněn. Přinese to všem zúčastněným úlevu a vy se můžete poučit z vlastních chyb.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Ryby

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Nestavte si vzdušné zámky. Pozor na nepoctivce kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Ve vztahu posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení Štíra. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Karta dne k poslechu - Konkurenční boj. https://www.youtube.com/watch?v=gD0aeuNXp0k

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu