Zpět na články

Dnešní horoskop - 6.12. / denní karta - zmeňte smutek v naději

Jaká bude středa podle Tarotové předpovědi? Předpověď pro všechna znamení, doplměná afirmací pro partnerské vztahy. Karta dne - 8 pohárů vybízí k proměnění smutku v nové naděje. Více ve videu - odkaz na konci článku.

Dnešní horoskop - 6.12. / denní karta - zmeňte smutek v naději

„Jestlipak nejedlé houby trpí komplexem méněcennosti?“ Valeriu Butulescu

Výklad pro úžasný den a pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Může se vám stát, že padnete na nějakého mazaného chytrolína. Dejte si pozor na plané řeči a mazání medu kolem pusy a na ty, jež by na vás rádi vydělali. Bdělí z vás této hrozbě můžou zabránit. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Překážky, které se před vámi objeví, se dají snadno zdolat, když procítíte moc přítomného okamžiku. Nastává čas zamyslet se nad odlehčením stravy, ti co uvažují o půstu se o něm snažte dozvědět co nejvíce.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíc

Býk

Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. Nevyhýbejte se zodpovědnosti. Varujte se před nedůsledností a vlažnými city, které jsou dosud polovičaté. Buď svého partnera opusťte nebo se rozhodněte, že po jeho boku i při jeho nedostatcích dokážete vydržet. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Obhajujte svou pravdu. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Blíženci

Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému vyřízení. Můžete se dozvědět o novém, skvělém zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník. Nejvíce ho mají chudobky.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Rak

Dejte si pozor na svou zbrklost a netrpělivost. Nebuďte tím, kdo svou energií rozhoupá bárku na klidném moři. Ten, kdo udrží správnou míru této vznětlivé energie bude mít dobrou vyřídilku a může situaci využít k propojení síly a ze soupeřů se stát dobří partneři. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech nebo při žádosti o zvýšení platu.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Lev

Výzva pro tento den je mít oči otevřené, vidět pravdu, předvídat, myslet logicky a nebát se jasně a konstruktivně mluvit o svých potřebách a plánech. Nenechte se vtáhnout do strachu, který může vyvolat obavy z vlastních pocitů. Využijte pozitivní vlastnosti karty mečů, k nimž patří touha učit se a objevovat nové informace, schopnost komunikace bez přetvářky a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti. To jsou vlastnosti mladého člověka, plného ideálů. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Panna

Oblast partnerského vztahu byla vystavena na iluzích, která teď ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domeček z karet. Bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít. Seberte odvahu riskovat, být poctiví a naučte se pracovat se svojí zranitelností. Je to stav projekce. Nedělejte ukvapené rozhodnutí a neházejte šanci přes palubu. Zvažte, co s touto situací uděláte dál, rozhodně však není vhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Váhy

Dnes chtějí vyjít na povrch destruktivní výčitky z dětství, a to buď vaše vlastní nebo i od druhých, které vás ovlivňují v podobě vnitřního konfliktu. To se může týkat špatného svědomí z nějakého rozhodnutí, kdy stále zvažujete, zda bylo správné. Je nutné poznat příčiny tohoto modelu chování a jednou pro vždy se s ním rozloučit. V zaměstnání můžete prožít konflikt s nadřízeným, trému, strach ze situací, zaviněných vlastní nedbalostí. Ve vztahu obavy z osamocenosti nebo starosti o naši blízkou osobu. Ale i tady je řešení. Opusťte prostředí, které vás oslabuje a hledejte změnu z této nepříjemné situace. https://www.csfd.cz/film/448027-dear-zindagi/prehled/ Doporučuji tento film.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Štír

Den přináší osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací. Odhodlejte se k důležitému kroku, je tu šance k osvobození se od opomíjené temné stránky vaší osobnosti, vymanění se z pletek, svazků a idejí. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem nalezení hluboko ukrytého pokladu. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás. Bolesti zad mohou odejít a záda se vrátí do klidu.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

 

Střelec

Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Je tady čas, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Ve vztahu může přinést tento den zkoušku kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tudíž o skutečný nezdar, jen prověření vašich možností a obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, nežli opustí on vás? Pak se jedná o útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Můžete však svou energii využít konstruktivním způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Využijte svůj vnitřní potenciál vašeho talentu a dejte mu šanci ho proměnit v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. V tento den vás čekají finanční nabídky, nové nevšední úkoly, doporučení na seriozního klienta nebo jiné příležitosti, které vám přinesou budoucí zabezpečení.To mohou být promyšlené investice, úspěšný pohovor nebo schválení hypotéky na nové bydlení. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

Což takhle překvapení? Tím může být potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je tu skvělá příležitost urovnat spory. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. Pokud vás něco tíží, vypište to ze sebe na papír a ten pak spalte nebo pošlete po vodě u jezu.

Afirmace na vztahy: svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Karta dne k poslechu - 8. pohárů - propusťte smutek https://www.youtube.com/watch?v=hcprYjKPIbA

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Ti, kdo hledají odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro individuální výklad. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu