Zpět na články

Dnešní horoskop - 7. prosinec / denní karta - překvapení se blíží rychlostí blesku.

Předpověď pro dnešní den všem znamením. Denní karta oznamuje - Máte rádi překvapení? Je tady blížící se rychlostí blesku, potěšující práva, urovnání sporů. Zasáhnutí šípem Lásky. ♥ Máme se na co těšit. ☀

Dnešní  horoskop - 7. prosinec / denní karta - překvapení se blíží rychlostí blesku.

„Čas má plné kapsy překvapení.“ Jan Werich

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte a propojte kontakty, pokud se chystáte na společenskou událost. Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli přes mrtvoly. Buďte si sebejistí, okolí vás vnímá jako někoho, koho řeči a mínění druhých nechává chladným. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Býk

Dnes byste se měli doslova koupat v euforii Lásky. Svobodní mají možnost Láskyplného setkání a citového opojení. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku plného Lásky a porozumění. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte ji i rozdávejte. Začít můžete byť jen srdečným úsměvem. Láska je mocná čarodějka, předčí všechna kouzla.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Blíženci

Dřívější nedorozumění mají velkou pravděpodobnost k urovnání a nastolení harmonie. Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a romantickými touhami? Právě dnes. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě. Některým z vás se dnes může stát, že se ocitnete v sedmém nebi nebo budete oslněni a potkáte prince na bílém koni. To by se mohlo stát po prožití nějakého příjemného emocionálního prožitku.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Rak

Co vás čeká? Je tady šance zažít vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna těch od sousedů. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád. Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Lev

Umělci mohou být dnes na výsluní. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa snů všech kolegů. Pokud jste přednášející a čeká vás vaše přednáška, pak věřte, že dojdete k uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky. Starosti vás obejdou oklikou, tomu se říká den, kdy máte kliku. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. V době Říma se vítězové oceňovali vavřínovým věncem. I firma Niké ví o vítězství své, nejenom názvem.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Panna

A máme tady pro vás velmi příznivý den, pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky, možná stovky hodin. Zapomněli jste PIN? Je tu šance si vzpomenout právě v tento den, taktéž příležitost urovnat spory. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku.

Afirmace na vztahy: svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Váhy

Počínaje tímto dnem a ještě nějakou dobu po té by k vám měly přicházet nadějné vyhlídky, slibná budoucnost. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou, nemá nouzi o slibná spojení, přátelství. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Štír

Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický hovor,máte šanci k úspěšnému vyřízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství, spokojenosti, radosti. Čeká vás harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc, můžete narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Střelec

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací. Věřte,že všechny proměny jsou pro vaše dobro a k obohacení. Bude-li vám nabízena příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy, chopte se příležitostí a nesetrvávejte na stejném místě. Pokud je pro vás štěstí setkání s rodinou, vydejte se za nimi. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Kozoroh

Bylo by dobré opustit prostředí, které vám dlouhodobě způsobuje oslabení, a to nejen plic. Buď projděte tou temnou cestou nebo se zamyslete, jestli se nebabízí řešení, abyste se z těchto těžkostí dostali. Z čeho máte obavy? V některé situaci pomůže projevit skutečnou lítost nad celou záležitostí. Je možné, že chce vyjít na povrch něco z dětství, čemu jste tenkrát nerozuměli. Často se můžete trestat sami nebo přenášíte bolest na partnera, kdy je nevědomě určena vašemu otci nebo matce skrz hádky rodičů, kdy jste měli obavy, abyste nepřišli o jednoho z nich. Udělejte nějakou změnu, hledejte východisko z této ubíjející situace. https://www.csfd.cz/film/8766-pan-prilivu/prehled/

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Vodnář

Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Kde děláte z komára velblouda? Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Ve vztahu může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí ztroskotat, protože právě díky ní podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Nejedná se tedy o skutečný nezdar, jen prověření vašich obav.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Ryby

Dnes vám může zkřížit cestu žena, která je finančně velmi gramotná, na co pomyslí, tam se jí daří. Je sebejistá, umí naslouchat a poradit, je skvělá obchodnice, na co sáhne, promění se ve zlato. Nasloucháním jejích rad můžete získat prospěšné informace, které vás obohatí a posunou. Nebo naopak se bude po vás chtít, abyste se takto začali chovat. Den ukáže.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Karta dne k poslechu - 8 holí - šípy Lásky 

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu