Zpět na články

Dnešní horoskop 9.12. / karta dne - Síla a vášeň.

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je ve znamení Síly, chtíče a vášně. Odporostěte se od morálních tabu a buďte více smyslní. Více se dozvíte ve videu.

Dnešní  horoskop 9.12. / karta dne - Síla a vášeň.

„Když odoláme vášni, není to proto, že jsme tak silní, ale že vášeň je tak slabá.“ François de La Rochefoucauld

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost nalézt inspiraci, získávat dovednosti a zkušenosti a v neposlední řadě i osvojovat si své vědomosti. Spojením všech těchto tří aspektů je zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla. Tím můžete postoupit o stupínek výše ve svých vědomostech, někteří i na vyšší pracovní pozici. Je proto potřeba proto něco udělat, studovat nebo sbírat užitečné informace. Pak se z vás stane mistr ve svém oboru. S partnerem je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nezaplétat do pomluv, tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Blíženci

Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a pusťte se do rozvoje. Můžete se cítit bohatý uvnitř, bez ohledu na vnější bohatství, ale můžete získat i hmotné bohatství, záleží, pro co se uvnitř rozhodnete. Věřte ale, že vesmír vás neobdaruje zadarmo. Velké dary přichází za odměnu. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch. Pro někoho vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního růstu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Rak

Pokud jste včera uzavřeli vše staré a vstupujete k novému dni s kladným přesvědčením, že se konečně přestěhujete, změníte povolání za to, které jste dlouho odkládali, tak věřte, že tento den je pro tato rozhodnutí velmi příhodný a je nakloněn veškerým změnám. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba začněte dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Lev

Zaměřte se na nabytí majetku, usilujte o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Věnujte se vašim silným stránkám a všemu, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Ve vztahu můžete dojít k uvědomění, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, nežli přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Pro vás tento pozitivní den může znamenat završení nějaké životní etapy a to třeba tím, že najde nové poslání, nový životní směr. Na úrovni vědomí to přinese rozhodnutí k rozhodujícímu kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. Je to vyjádření idey, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. Třeba rozhodnutí pro stěhování. Je skvělé, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, upozorňovat na ně a motivovat i druhé, aby je nepřehlíželi. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Váhy

Čehokoliv se dnes ujmete, přinese vám to trvalou radost. Sklízejte plody bohatství veškerých možností. Můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. V rodině by měla panovat pohoda, kdy se sejde vícero generací najednou a budou se řešit smlouvy, investice do rodinného majetku, dědictví. Zkuste prověřit a nahradit své zažité konvence. Nestavte své úspěchy na předešlých úspěších a zvolte změnu. Ten, kdo dokáže věřit ve výhru v podobě sázení, zkuste štěstí ve Fortuně nebo na burze.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Štír

Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu. V partnerském vztahu očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu být středem pozornosti. Vaše podvědomá touha být přitažliví a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto se nebojte projevit své charisma. K tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk. 

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Střelec

Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Skutky jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí. Ukázaná platí. Den je nakloněn úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Nezapomeňte na Lásku v srdci.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Neváhejte se vyjádřit s Láskyplným gestem k někomu, kdo se vám již delší dobu líbí, nastal den k vyjádření těchto citů. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. Je tu šance urovnat spory, Pokud byste někomu chtěli odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se rozhodně vyplatí a zúročí. Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak za dobrou zábavu není potřeba zbytečně neutrácet. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Vodnář

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Nezaplétejte se do pletek a pomluv, jen byste přilévali olej do ohně. Časem pochopíte, co vám tato situace měla objasnit a vy si uvědomíte, že je někdy potřeba brát věci s nadhledem. Ve vztahu buďte obezřetní, i slovo je nebezpečná zbraň, předejdete tak prožívání hořkosti.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Ryby

Tak se zdá, že jste si nesete starosti celého světa na svých bedrech. Znáte sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi? Takto se dnes můžete cítit i vy. Nebo cítíte vnitřní útlak, který prožívá vaše duše, neboť v nějaké situaci zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní napětí. Následně odezní stres, přetížení a ztráta energie. Vhodný je čaj z Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Karta dne k poslechu - Síla. Dnešní horoskop - sobota. Síla, odvaha, vášeň a chtíč. Buďte smyslní a změňte představy o morálce.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu