Zpět na články

Dnešní horoskop - 11 .12. / karta dne - proměnlivost, vrtkavost, jednou jsme nahoře, jednou dole.

Je tady první den v novém týdnu. Jaká předpověď je právě pro to vaše znamení? Nahlédnete do své budoucnosti? Denní karta oznamuje, že budeme zkoušeni, zda se umíme přizpůsobit změnám. Vnitřním i vnějším. Více ve videu.

Dnešní horoskop - 11 .12. / karta dne - proměnlivost, vrtkavost, jednou jsme  nahoře, jednou dole.

„Lidé nejsou stejní, jsou proměnlivé originály…“ Alexandre Dumas starší, kniha Hrabě Monte-Christo

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Mějte krásný předvánoční čas. 🎄 

Beran

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Předložte šéfovi dlouho odkládaný projekt, inovaci a vše, co jste si nechávali na lepší časy. Ten den je tady, měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem.

Afirmace: Přizpůsobuji se běhu života.

Býk

Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Ocení to vaše duše. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Buďte bdělí a ve střehu, pak máte větší šanci projít dnem bez úhony. Je dobré mít svou očistu pod kontrolou, aby se neproměnila v agresivitu.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Blíženci

Je tady čas zastavení, ustrnutí na mrtvém bodě i přesto, že byste se rádi pohnuli kupředu. Zřejmě budete vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží nebo kde máte závislost, přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění. 

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Rak

Cítili jste se zdravotně slabší a bez energie? Berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Den otevírá jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, k uskutečnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a otevřete se nevšedním možnostem. Pro někoho bohatství znamená hmota a světské statky, jiní ocení obohacení ve skupině duchovního růstu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Lev

Můžete se přistihnout, že nemáte problém se pohádat a k ostřejší výměně názorů. Pak můžete působit jako přísná matka, která lpí hlavně na pravidlech, nežli na opravdovém prožívání citů a přirozenosti. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city.Někteří třeba zjistí, že se konečně vymanili z určité závislosti. Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

 

Panna

Můžete být potěšeni tím, že někdo dokáže ocenit vaši práci a píli.Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. I vy můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby. Zkuste se řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Je to zákon přitažlivosti.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Váhy

Je tady příznivá doba k projevům nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Akceptujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. Pozor na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění v partnerském vztahu. Měli byste se používat především logiku a analýzu podloženou na rozumovém základě. Tím budete snáze objektivně pronikat do problémů z pohledu vaší strany do okolí. Toto učení a poznání by vám mělo pomoci k řešení i těch zdánlivě neřešitelných problémů. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Štír

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Získáváte rádi informace, učíte se rádi? To si můžete dopřát třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. To platí i ve vztahu, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vytoužené. Je tu příležitost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí. Poznávat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Využijte příznivé vyhlídky na obchody, zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Kozoroh

Jste-li na pochybách, nezačínejte dnes nic nového. Dopřejte vývoji věcí klid. Problém, který se může zdát jako neřešitelný, se vyřeší sám svou vlastní osobitou cestou. Potlačení důležité součásti sebe sama vyzývá k poznání, že veškerá omezení jsou odrazem vašich vlastních zábran a obav. Zkuste se sami sebe zeptat, kdo nebo co vás v minulých dnech odradil, zklamalo a vy jste si vystavili ochranný štít jako ochranu před okolím? Uvědomte si, co jste si zakázali a odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a vše odevzdat vyšší moci.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, tento den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí, obzvláště na projektech se sociálním zaměřením. Společné vize ve vztahu mají dnes sílu a šanci se uskutečnit.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Ryby

Před časem jste zvažovali udělat nějaké rozhodnutí, dnes přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Můžete pociťovat touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu opustit důvěrně známé prostředí. Tím proniknete do neznámého světa. S tím přichází i jisté varování, nepřeceňujte své síly. V oblasti práce to ukazuje udělat rozhodný krok k samostatnosti, převzetí větší zodpovědnosti k přiděleným úkolům. Vytvořte si svůj názor bez převzatých myšlenek a překonejte vnitřní protiklady, tj. rozpor mezi rozumem a city, vůlí a pudy, přáním a skutečností.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Karta dne k poslechu - Dva pentakly https://www.youtube.com/watch?v=lxPytJPjt6Y 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu