Zpět na články

Dnešní horoskop - 16.12. 2023 / karta dne - Síla, vnitřní motor.

Víjendový horoskop pro jednotlivá znamení Zvěrokruhu. Karta dne je pod energií vášně, síly, pudů a chtíče. Dokážete je mít pod kontrolou a využít ku prospěchu věci? Více ve videu.

Dnešní horoskop -  16.12. 2023  / karta dne  - Síla, vnitřní motor.

„Je zajímavé, jak nás někdy obal může zmást, ten hezký zevnějšek, přitažlivost, chtíč a hlavně zaslepenost, jak s námi druhý pomalu, ale jistě manipuluje.“ Adéla Asníková.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Kde se nemůžete rozhodnout a narážíte na nejistotu? Ke bloudí vaše myšlenky? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit a ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Nastává volba mezi rozumem a intuicí, nutnost se postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Bylo rozumné přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Býk

Přišel čas využít vlastní síly k dosažení cílů. Ukažte všem, co je váš vrozený talent a dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu. Tu využijte pro motivaci, radost a odvahu. Ti, kteří dokáží usměrnit své ego a jeho temnější stránku, vyhrají sami nad sebou a tím se pak nedají od ostatních využívat. Projevte svůj názor a za ním si stůjte. Nejde o sílu fyzickou, nýbrž duševní a emocionální. K fyzické síle se pojí vášeň a moc. Je čas se odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a přivítat změnu. Máte na to vnitřní sílu.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Blíženci

Vaše dnešní činnost vám může připravit trvalou radost. Rodinná pohoda, finanční transakce , uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví, to vše má zdárný předpoklad k úspěchu. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Ti, kdo věří ve výhru v podobě sázení, mohou zkusit štěstí v Šťastných deset nebo na burze.V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, měli byste pociťovat vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích,někteří mezi sousedy. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Rak

Možná pocítíte sklíčenost, pesimismus a drobné starosti okolo vás. Není potřeba trestat sám sebe a mít sklon ke kritice. Někdy stačí si uvědomit, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni rodiči nebo učiteli. Dnes chtějí vyjít na povrch destruktivní výčitky z dětství, a to buď vaše vlastní nebo i od druhých, které vás ovlivňují v podobě vnitřního konfliktu. V zaměstnání můžete prožít konflikt s nadřízeným, trému, strach ze situací, zaviněných vlastní nedbalostí. Ve vztahu obavy z osamocenosti nebo starosti o vaši blízkou osobu. Ale i tady je řešení. Opusťte prostředí, které vás oslabuje a udělejte nebo hledejte změnu z této nepříjemné situace.

Doporučuji tento film.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechávají chladnými. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, buďte příkladem pro ostatní. Nenechte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Panna

Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama a zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, jer možné slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Váhy

Pokud máte jasnou představu o tom, že když není po vašem, je lepší odejít bez boje a vzdát to, pak nejednejte ukvapeně a s horkou hlavou, jednalo by se o předčasný konec, kterého byste s odstupem času mohli litovat. Hodilo by se na vás rčení dvakrát měř, jednou řež. Partnerský vztah byl vystaven na iluzi, která ztrácí pevnou půdu pod nohama a rozpadá se jako domeček z karet. Bylo dosaženo nejnižšího bodu.Tímto bodem můžete projít, k tomu je zapotřebí odvahu riskovat, být poctiví a naučit se pracovat se svojí zranitelností.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Varujte se před nedůsledností a povrchními city, které jsou dosud polovičaté a vlažné. Buď se od svého partnera odlučte, nebo se rozhodněte, že při něm dokážete zůstat i při jeho nedostatcích. Stůjte si za svou pravdou. Je možné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vidinou, že zítra je taky den. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Střelec

Z čeho máte dnes strach, měli jste sen, který vám nedal spát a myslíte si, že to všechno se vám stane i v realitě? Někdy stojíme před branou a bojíme se vzít za kliku, vždyť je stejně zamčeno. Jenže ty dveře jsou otevřené po celou dobu, kdy chodíte okolo a strach vám nedovolí prostě vejít. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, kdo vás může nasměrovat tím správným směrem. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Kozoroh

Běh událostí se zastavil na mrtvém bodě, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem jsou neopodstatněné, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě a v kratší době. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Vodnář

Úspěch je tady pro všechny, jež nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Činy jsou více, než obšírné mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Ukázaná platí. Den bude příznivý pro podnikatele a všemu, kde se dají vydělat velké peníze. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění v rozdávání darů místo citů. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Ryby

Dnešní setkání s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu bude projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a bude vás chtít do jeho rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do jeho nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Teď, když víte, o co mu jde, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí si raději jděte po svém.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Karta dne k poslechu - Síla https://www.youtube.com/watch?v=xH9jZ_iHAMY 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu