Zpět na články

Dnešní horoskop - 18.12. Karta dne - Blaženost, užívání si luxusu.

Jaké bude pondělí podle výkladu karet kartářky Ilony*? Předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Na dnešní den budete jistě dlouho vzpomínat. Dle denní karty se jedná o užívání si blahobytu, luxusu, pohody. Dělejte vše, co vám činí radost. Obnovte si šatník.

Dnešní  horoskop - 18.12. Karta dne  - Blaženost, užívání si luxusu.

„Co je luxus? To, co si ne každý může dovolit. Luxus je relativní pojem. Je to totiž individuální. Pro někoho

jsou luxusem i obyčejné teplé ponožky. I to je život.“ Monika Opatrná

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Vaše dosavadní jistota může být náhle prolomena a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Nemůžete být uzavřeni ve své ulitě před okolím do nekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Býk

Neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Dejte do vztahu větší otevřenost a více energie rodinným záležitostem. Je příhodná doba ke smíření. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení. Vydejte se na poznávací výlet, za dobrodružstvím.

Blíženci

Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi. Někdy pro svou zaslepenost a nepřiměřené touhy ztratíme i další nabídky, které se tiše nabízejí. Jenže když jsou oči otevřené jen pro jednu nabídku, pro jednu osobu, přehlédnete i jiné výhodnější partie. Zkuste se dnes vydat jiným směrem, než obvykle.

Rak

Možná jste před pár dny prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla chránit před dalším zraněním. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Vaše ego bude dnes podrobeno zkoušce. Uvolněte se z pout, do kterých jste se uvěznili. Počáteční nechuť odezní rychleji, pokud si připustíte, že jsou situace, nad kterými už nemáte žádný vliv. Toto poznání přinese úlevu, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dá opět možnost se svobodně rozvíjet. 

Lev

Vše, s čím dnes začnete bude mít zdárnou naději na trvalý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, svým dětem autoritou a ochraňujte svou rodinu. Pokud dnes navštívíte svého otce, můžete si všimnout některých z těchto vlastností a ty, které u něho budete postrádat, máte šanci posílit u sebe. Pokud vás zajímá otázka finanční gramotnosti, investice, máte šanci porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. 

Panna

Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Není čas si stavět vzdušné zámky. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci dejte důraz na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a s kapkou zdravé skepse, bez nepřiměřených nároků na svůj protějšek. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti.

Váhy

Mějte na paměti, že pokud se situace vyvíjí tak rychle, jak byste chtěli, že to má svou výhodu. Možná váš plán je jasný, ale on zrovna nemusí být ten nejlepší. Dobré věci se nedají uspěchat. Proto je tu výzva k trpělivosti. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát. Předejděte boji s větrnými mlýny.

Štír

Síla vašich myšlenek je dnes nepřemožitelná. Propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Vy jste ten, kdo dokáže nahlédnout problému pod pokličku, najít jádro pudla, bez servítků a nezaujatým pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Motivujte druhé pro vaše plány, a to nejen v oblasti obchodu. Berte na zřetel názory ostatních, vyhněte se vychytralosti, lesti a nepřiměřeně ostrému jazyku, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Střelec

Co se týče dárků, na které straně se cítíte komfortněji? Na straně obdarovávání a nebo přijímání? Jednou jsme nahoře, jednou dole, na vás bude zda budete dobrovolně druhým dávat. Budete prověřováni, zda vaše štědrost je motivovaná potřebou získat moc. A že byl zrovna obdařen někdo jiný a vy ne? Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli. Rozdávejte úsměv. Bude vám fajn.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Kozoroh

Dnes vás bude provázet touha užít si den do sytosti. Budete vyhledávat pro sebe to nejlepší, luxus, blahobyt. Je však dobré si být vědomi toho, že vaše přílišná blaženost nemusí těšit vaše okolí stejně jako vás a ne každý bude na stejné vlně, proto nastavte správnou míru. Starosti hoďte za hlavu a užijte si to, co vám činí radost. 

Vodnář

Tento den vám přinese pocit osvobození od starostí a nouze, od nepříjemných situací a zábran. To, co se vám dnes zrodí jako záměr, může být časem zúročeno a přijato jako objevení ukrytého pokladu ve vás. Tam, kde přestává hodnocení, se rozjasňuje a prohlubuje vnímání. Trpělivostí je možné získat druhou šanci tam, kde víte, že jste selhali nebo vydali malé úsilí. Má to podmínku a to takovou, že už budete důslednější a už nepřistoupíte na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení i ve zdravotní stránce.

Ryby

Využijte energie, která je nakloněna plánování, rozhodnutí o velké změně. To pro každého může znamenat něco jiného, stěhování, změna práce, pořídit si mazlíčka nebo se zasnoubit. Je možné, že se s vámi bude chtít někdo rozloučit a nebo vy sami uvážíte, že nastal čas změny a vy se konečně odhodláte vstoupit na jiný, neznámý břeh. Toto rozhodnutí se může projevit až po šesti týdnech, proto mějte na paměti, že některá vyjádření už nejdou vzít zpět.

Karta dne k poslechu - 9 pohárů https://www.youtube.com/watch?v=sg_eAgrjGuY  

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den…

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu