Zpět na články

Jaký bude týden od 18. 12. 2023 do 24. 12. 2023 podle kartářky

Připravila kartářka Jana Fišerová. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit mailem, nebo telefonem .

Jaký bude týden od 18. 12. 2023  do 24. 12. 2023 podle kartářky

Nejprve jedna pověra, která se váže k 21. prosinci a k štědrovečerní noci. Pokud se chcete vdát nebo oženit, zajděte nazí k prasečímu chlívku a zaklepejte. Když zachrochtá dospělé prase, vdáte se nebo se oženíte se starším protějškem, vdovou, vdovcem, rozvedeným, rozvedenou. Když zachrochtá sele, čeká na vás někdo mladší. Když se vám ale nikdo neozve, svatba vás v příštím roce nečeká.

Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Myšlenky štěstí.

Berani:

Splněná přání

To, co jste si tak dlouho přáli, začíná klíčit. Neztrácejte víru, protože je víc než jisté, že splnění vašich tužeb je na spadnutí. Vyřeší se mnohé rodinné problémy, včetně těch, které vás už dlouho trápily. Osamělí mají šanci najít si partnera, zadaní zlepší vzájemnou komunikaci. Zodpovědní a pracovití si polepší v zaměstnání. Nezapomínejte na pohyb a najděte si způsob, jak se odreagovat a zbavit stresu. Když na vás padnou chmury a deprese, vyhledejte společnost přátel nebo plánujte dovolenou.

Býci:

Oslavujte přirozenou krásu

Chcete vypadat a působit ve společnosti přitažlivě. Kosmetiku vybírejte uváženě, hledejte takovou, která má nejzdravější možné složení. Hlavně nic nekupujte podle přitažlivého obalu. Po finanční stránce jste na tom tak akorát, rozhodně byste neměli zbytečně utrácet. Staré nedořešené vztahy vám mohou začít komplikovat vánoční pohodu. Každopádně budete muset doma i v zaměstnání více zabrat. Volný čas byste nejraději trávili sami, abyste nemuseli s nikým mluvit, nic řešit, nikomu odpovídat na jeho otázky.  

Blíženci:

Láska bez podmínek

Ve chvílích volna se vracejte ve vzpomínkách do doby dětství. Vyhledejte staré fotografie, album, zrekapitulujte si své životní úspěchy. Pochvalte se za vše, co jste dokázali, čeho jste dosáhli. I dospělý člověk potřebuje slyšet slova chvály a ocenění. Některé z vás zaskočí řada změn, kterým se nevyhnete. Nepodléhejte panice, všechno, co přijde, bude k vašemu prospěchu. Musíte ale rychle reagovat, abyste ze změn vyzískali co největší prospěch pro sebe. Nepomlouvejte, nevztekejte se, musíte se přizpůsobit.

Raci:

Všímejte si požehnání

Na nic si nestěžujte, spíše poděkujte za to, co máte a uvědomte si, jakými božími dary jste obklopeni. Více než na majetek se zaměřte na hodné a spolehlivé lidi, kteří vám vždy podají pomocnou ruku. Pusťte se do oprav domácích spotřebičů, nic nezkazíte ani úklidem sklepa. To radí karty mužům. Ženy budou muset zatnout zuby a pustit se do domácích prací, i když se jim ani trochu nebude chtít. Ovšem ani jedni ani druzí by se neměli zbytečně přepínat, hlavně se nesmíte nechat vyprovokovat k hádkám.

Lvi:

Smyslem života je radost

Máte zaměstnání, propouštění vám nehrozí. Můžete začít slavit konec starého a příchod nového roku. Vyhýbejte se přeplněným a málo větraným prostorám, hrozí zvýšené riziko kapénkové nákazy. Pokud můžete, zajděte si v tomto týdnu do sauny nebo na masáž. Naplánujte si co nejvíce chvilek jenom ve dvou. Pozorně poslouchejte, co vám partner říká. Nastal čas pro vážná životní rozhodnutí, může se jednat o žádost o ruku, založení rodiny, společné bydlení, exotickou dovolenou třeba na lodi.

Panny:

Najděte svůj kmen

Máte kolem sebe hodně spřízněných duší, lidí, kteří vyznávají stejné hodnoty jako vy. Držte při sobě, podporujte se navzájem. Tvůrčí rozlet vás pohltí do té míry, že vás někdo blízký bude muset zvýšeným hlasem vrátit zpátky na zem. V lásce si budete rozumět pouze s partnerem, který je ochoten tolerovat vaši nezávislost a osobní svobodu. A kterému rovněž nevadí, že máte vysoce vyvinutou intuici a na vaše prorocká slova často dojde. Pokud takto tolerantního partnera nemáte, připravte se na ostřejší výměnu názorů.

Váhy:

Přijměte sami sebe

Naplno prožívejte radost z každého dne. I když stále na sobě pracujete a zdokonalujete se, vykašlete se na románové idoly a přijměte sami sebe v takové podobě, v jaké se právě nacházíte. Mějte se rádi a užívejte si vše pěkné, co vám život přináší a nabízí. Tento týden se bude odvíjet směrem pomoci jiným – potřebným, slabším opuštěným, nemocným. Trochu se připravte na menší charitativní činnost. Nikomu pomoc neodmítnete, ale měli byste myslet i na sebe.

Štíři:

Dýchejte zhluboka

Přírůstek na váze vůbec neřešte. Je zima, nosíte teplé oblečení, takže nikdo nepozná, že máte o kilo či dvě víc. Na jaře budete mít dostatek prostoru k tomu, abyste se opět vrátili ke své ideální váze. Budete hýřit dobrou náladou, pokud přijde nějaký problém, budete ho brát jako výzvu. V zaměstnání se postavíte na stranu méně výkonných spolupracovníků, pomůžete jim splnit v termínu zadané úkoly. Někdy si neumíte říci DOST. Proto pozor na zvýšený krevní tlak a přepracování.

Střelci:

Vypněte

Dobijte si svoji duševní energii, na nějakou dobu se odpojte od digitálního světa. Nesnažte se vyhovět všem požadavkům, které jsou vám předkládány. Běžte do přírody, pozorujte ptáky a zaposlouchejte se do jejich zpěvu. Zbytečně nezatěžujte kosti a kolena, preventivně si dávejte na klouby dolních končetin obklady s mentolem. Připravte se na přecitlivělost a pocity, že už nemůžete dál fungovat. Na vašich náladách se výrazně podepisuje počasí, nedostatek slunce, ale i konečné loučení s celoživotními přáteli.

Kozorozi:

Jezte zdravě

Zapomeňte na sladké dobroty a ukažte svému tělu, že ho máte rádi. Dopřávejte si zdraví prospěšnou stravu, na dlouhý a spokojený život si připíjejte čerstvou zeleninovou šťávou. V oblasti citů si dávejte pozor na otevřenost a upřímnost. Slabší povahy by se vaší volbou slov mohly urazit. Změny v bydlení si naplánujte až na jarní měsíce. Nezadaní se mohou těšit na zajímavá seznámení, zadané žádná dramata nečekají. Studující zrozenci budou trávit vánoční pohodu se skripty a na zábavu jim moc času nezbývá.

Vodnáři:

Nemůžete se zavděčit všem

Nesnažte se žít podle toho, co si přejí jiní. Jste talentovaní, nápadití, nepotřebujete se nikomu zavděčit. V nalezení šťastného vztahu vám mnohdy brání opakování chyb ze ztroskotaných vztahů. Svazují vás obavy, že nový vztah opět nedopadne dobře. Když se zbavíte starých bolístek, budete lásku hledat mnohem snáze. Pracovně jste ve velkém stresu, což má negativní vliv jak na vaše tělo, tak na vaši psychiku. Dopřejte si nějaké povyražení, zajděte mezi lidi, vydejte se do míst, kde je zábava, hudba a dobrá nálada.

Ryby:

Rozdávejte lásku

Vyjděte na světlo, neschovávejte se. Publikujte, přednášejte, pište, pokud se zviditelníte, výrazně vám stoupne sebevědomí. Ve volném času zatelefonujte příbuzným, zajděte k nim na návštěvu. Díky daru řeči a talentu diplomacie s lehkostí navazujete nové kontakty. Ale pozor, abyste nebyli příliš důvěřiví, nepodlehli nějakým pletichám a intrikám. V zaměstnání se nebojte otevřené konfrontace s okolím. Zaujměte stanovisko, obhajujte ho, přesvědčte okolí, že pravdu máte vy a nikdo jiný.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu