Zpět na články

Dnešní horoskop - 19 . 12. 2023. Karta dne - Opozice, sebekázeň.

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro všechna znamení ♓ ♑ Úterní denní karta nabádá k propuštění obranného postoje a víru v lepší zítřky.

Dnešní  horoskop  - 19 . 12. 2023.  Karta dne  -  Opozice, sebekázeň.

„Obejít se bez dobrých rad je stejně těžké jako je poslouchat.“ François de La Rochefoucauld

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Je čas na změnu a nové začátky. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. Ve vztahu je žádoucí změna a menší riskování. Dovolte si oslovit někoho, kdo se vám již delší dobu líbí. Čím méně se budete bránit změně, tím snadněji porostete. Udělejte něco, na co potřebujete sebrat odvahu. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku. 

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Býk

Máte možnost zažít pocit, že Láska proudí všude kolem vás. Nepropásněte nevšední nabídky na bydlení nebo nové pracovní místo. Máte šanci darovat nebo obdržet dar z opravdové Lásky. Nezadaní mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Je to Láska sama o sobě, Láska, která není ničím omezena která se může rozvíjet, překročte svůj stín a nechte se vést na vlně Lásky. Tam, kde uznáte, že dáváte více, než dostáváte, pak nastolte harmonii. MC Erik A Barbara - Ked pride laska

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Blíženci

Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Svobodní se mohou seznámit se svým osudovým partnerem. Je to symbol partnerského spojení plného Lásky a porozumění. Spojení dvou lidí pod nejvyšší kartou Lásky je symbol partnerského svazku plného Lásky a porozumění. Buďte otevřeni Lásce, přijímejte i rozdávejte, byť jen srdečným úsměvem. V pohádkách je Láska mocnější než všechny léky a kouzla světa. Zkusíte ji využít? 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou osmickou Lásku.

Rak

Chtěli byste klidný spánek a větší klid na duši? To můžete dnes změnit, když propustíte pocit viny, selhání, nízkého sebevědomí a začnete si věřit. Začněte se hýčkat a dělejte věci pro uspokojení vašich, nikoliv potřeb druhých. V zaměstnání můžete projít konfliktem s nadřízeným, trémou a obavou ze situace zaviněnou vlastní nedbalostí. Ve vztahu obavy z osamocenosti nebo starosti o naši blízkou osobu. To vše je rozumné si přiznat a propustit.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Štěstí tohoto dne je pro vás nakloněno ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Má to však jeden předpoklad, chce to mít oči otevřené a být nakloněn nevšedním nabídkám, zcela jiného rázu, než na jaké jste zvyklí. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Panna

Nabízí se vám bezstarostný den, po prožití krásných chvil plných humoru, radosti, luxusu. Prožijte ho na pohodu, starosti nechte za hlavou. Vaše dobrá nálada bude nakažlivá. V práci vám půjde vše lehce od ruky, v kolektivu by měla panovat pohoda. Co vám činí v životě radost? Pak právě toho si dopřejte do sytosti. Mějte radost z maličkostí a važte si všeho okolo sebe.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Váhy

Nové začátky s příznivou perspektivou do budoucna a cesta, vedoucí k větší soběstačnosti bude dnes pro vás výzvou. Vydejte se novým směrem, k neznámým břehům, i když předem není známo, kudy vaše cesty povedou. Je to částečka stavebnice, z které se vytváří celek pro váš vývoj. To vás může dovést k zamyšlení, že je potřeba udělat analýzu, co si ponechat a čeho se vzdát pro nové, lepší zítřky. Věřte však, některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Štír

Hloubka partnerského spojení nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučením, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, mají podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu. V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Co zasel, to sklidil.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

V tento den vás povede touha po nových zážitcích a dobrodružstvích. Tu můžete využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. Je však potřeba mít tuto energii pod kontrolou. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou se ze soupeřů stát dobří partneři. Ve vztahu můžete zaznamenat sílu a oheň vášně. Taktéž temperamentní výměnu názorů.  

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Přišel čas k usmíření nebo gestu Lásky či k nějaké zábavě, nabídce míru po období hádek, soucit, kterým jste obdařeni v době krize. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, taktéž dobrou radu a přátelskou pomoc při řešení úkolů. Ve vztahu překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít náklonnost k partnerovi. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si garderobu.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Vodnář

Schopnost bez zaslepení vidět a hledat pravdu, smysl života pro další dny, prosadit si své ideály, touha po učení, hledání nové cesty života, schopnost komunikace a objektivní myšlení při hledání cesty směřující do budoucnosti, toto jsou výzvy pro váš dnešní den. Pokud budou přicházet zkoušky a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

V tento den byste měli využít vaše talenty a ty proměnit do reality. Ty by měly přinést viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Můžete se radovat z darů a výhry, a to bez vašeho přičinění. V rodině zavládne pohoda. Očekávejte setkání více generací. Pokud jste nevěřící Tomáš, štěstěnu na burze ani ve Sportce nepokoušejte. V opačném případě lze čekat výhru. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Karta dne k poslechu - 9 holí https://www.youtube.com/watch?v=jl3aVyUGtnM 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu