Zpět na články

Jaký bude týden od 28. 3. 2022 do 3. 4. 2022 podle kartářky

Pokud máte dojem, že se vám v životě nedaří, požádejte o pomoc anděly. Nejlepší doba pro komunikaci s nimi je večer před spaním. Když vám nějakým způsobem odpoví, nezapomeňte

Jaký bude týden od 28. 3. 2022 do 3. 4. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení: pokud máte dojem, že se vám v životě nedaří, požádejte o pomoc anděly. Nejlepší doba pro komunikaci s nimi je večer před spaním. Když vám nějakým způsobem odpoví, nezapomeňte poděkovat.

Berani:

andělem vašeho zvěrokruhu je Malchidael. Probouzí a podporuje vaše nezničitelné životní síly. To, co vy zvládnete, jaké břemeno unesete, je často nad lidské chápání. Vaše čísla pro tento týden jsou 3, 7, 10. Drahé kameny: rubín a rudý karneol. Spějete k velkým cílům a vaše životní cesta zná jen jeden směr - vpřed a nikdy zpátky. Vyhráváte i díky tomu, že se nebojíte riskovat. Po ženách i mužích vašeho ražení začne být velká sháňka, nápadníky budete muset odmítat a odhánět. Je načase, abyste si více vážili sebe, mysleli na sebe a radovali se ze života. Odpočinete si při práci na zahradě, při procházkách v lese nebo kdekoliv ve volné přírodě.

Býci:

andělem vašeho zvěrokruhu je Asmodel. Chrání váš domov a vše, co jste vlastní prací vytvořili a co milujete. I když rádi cestujete, domů se vždy těšíte. Jste spokojeni v rutinním prostředí, kde každý člen rodiny má své přidělené povinnosti a každá věc své místo ve skříni, dílně, garáži. Vaše čísla pro tento týden: 6, 16, 19. Na delší služební cestu si s sebou vezměte drahokam serpentin, pomůže vám vyrovnat se s odloučením. Budete mít možnost dokázat, že jste kamarádem do nepohody. Připravte se na situace, kdy budete muset mluvit na rovinu, nazývat věci pravými jmény a neschovávat se za diplomatické intriky nebo nic neříkající věty.

Blíženci:

andělem vašeho znamení je Ambriel. Bude vás ochraňovat před temnými silami a různými svody, kterým by mohli méně odolní jedinci podlehnout /drogy, alkoholismus, nezvládnutá sexualita apod./. Vaše čísla pro tento týden jsou 20, 22, 29. Sice se tváříte velice sebevědomě, ale ve skutečnosti jste nesmírně zranitelní a často čekáte, odkud opět přijde úder. Pomocníkem vám bude drahokam ohnivý opál. Zkuste se zbavit závislosti na sociálních sítích a určitě byste neměli mít mobil stále u ucha. Stále si myslíte, že nemáte kamarády? Máte, pouze je třeba méně mluvit a více naslouchat. Mějte trpělivost s lidmi, kteří nejsou tak rychlí a pohotoví jako vy.

Raci:

andělem vašeho znamení je Muriel. Pomáhá vám k tomu, abyste k sobě přitahovali lidi podobného smýšlení, jaké máte vy. Dohlíží na to, abyste na okolí působili přitažlivě a díky své moudrosti též zajímavě. Vaše čísla pro tento týden jsou 2, 4, 22. Utrpení v lásce a partnerství zmírní drahokam smaragd. Udělejte si pořádek v domácnosti a vyhoďte starý maturitní oblek, deset let staré účtenky, prošlé léky odneste do boxu v nejbližší lékárně. Nelekejte se budoucnosti či nejistých zítřků, žijte nyní a teď. Více se smějte, protože smích je nejlepším léčitelem. Na nezájem druhého pohlaví si nebudete moci stěžovat, neboť během jarních měsíců se budete koupat v obdivu známých jako rostlina v prosluněném okně.

Lvi:

vaším ochráncem je anděl Verchiel. Jeho barvami jsou barvy modrá a fialová, barvou Lva je citronová žluť. Vašimi čísly pro tento týden jsou 5. 15, 18. V každé situaci se snažíte vystupovat diplomaticky, nezvyšovat hlas a problém vyřešit ke spokojenosti obou stran. Ochranu při náročných jednáních vám poskytne drahokam korál. Kolem vás je hodně lásky a sympatií, z vás samotných vyzařuje hodně tepla a pozitivní energie. Více dáváte, než přijímáte, rádi pomáháte slabším, nemocným a nemohoucím. Jen si dávejte pozor na energetické upíry, těm se zdaleka vyhýbejte. Připravte se na nečekanou a nepozvanou návštěvu. Pokud se nebude mít k odchodu, klidně na ni vytaste drápky.

Panny:

andělem vašeho znamení je Hamaliel. Našeptává vám a radí, jak zvládnout a vyřešit vše, co vás v životě potká. Spoléhejte na svůj vnitřní hlas, intuici, vždy se snažte mít sami čisté svědomí. Vaše čísla pro tento týden jsou 1, 8, 15. Tomu, kdo bude klesat pod tíhou života, pomůže drahokam tanzanit. Radost a úsměv na tváři vyvolá poslech hudby W. A. Mozarta. Nezatěžujte organizmus zbytečnými tuky. Pokud hledáte zaměstnání, najdete uplatnění ve zdravotnictví nebo charitě. O svých tajných plánech pohovořte s nejbližšími členy rodiny. Podpoří vás, případně pomohou i finančně. Odměnou jim bude vaše spokojenost a dobrá nálada.

Váhy:

andělem vašeho znamení je Zuriel. Jeho barva je zelená a pomáhá vám organizovat práci doma i v zaměstnání, zajišťuje řád a režim při plnění povinností. Neplodné páry ho mohou požádat o pomoc. Máte-li před sebou zkoušky, požádejte ho, aby vám poradil, jak si lépe utřídit myšlenky, učivo a zvládat náročné studium. Vaše čísla pro tento týden jsou 6, 9, 60. Radost ze života znásobíte, když budete nosit při sobě červený spinel. Patříte k lidem, kteří dokáží přeměnit temnotu ve světlo. Okolí vás respektuje, nemáte kolem sebe žádné nepřátele. Hodně pracujete, nastal čas, abyste se nechali rozmazlovat. Při lupence a dalších kožních chorobách pomůže olej lisovaný za studena.

štíři:

andělem vašeho znamení je Barchiel. Usměrňuje sklon k náladovosti a žárlivosti, chrání vás před škodami, které byste mohli svým neuváženým chováním způsobit. Někdy se totiž chováte jako neřízená střela, nepřemýšlíte o tom, co se může stát. Vaše čísla pro tento týden jsou 15, 16, 19. Pozor si dávejte na roztěkanost a nesoustředěnost. I když máte vše, co si přejete, stále u vás převládá nespokojenost a pocit rozčarování. Nervy na uzdě vám možná pomůže udržet drahokam jadeit. Rada pro tento týden - trpělivost, sebeovládání, raději méně mluvte a více mlčte. Nekritizujte své nadřízené, pokud nejste spokojeni, hledejte si štěstí jinde. Jste výřeční, charismatičtí, nové místo brzy najdete.

Střelci:

andělem vašeho znamení zvěrokruhu je Advachiel. Jeho barvami jsou červená a fialová. Stará se o to, abyste pracovní a rodinný život udržovali v rovnováze. Pokud to dokážete, daří se vám. Pokud ne, přijdou problémy. Vaše čísla pro tento týden jsou 17, 20, 22. Mnohdy slíbíte něco, co nemůžete dodržet. Vaši spolehlivost podpoří žluté diamanty. Plníte si postupně svá životní přání, ale nějaký vnitřní motor vás žene stále dál a dál. Nevíte, kde a kdy se zastavíte. Je čas zpomalit, začít si vážit zdraví. Pozor na upadnutí, rozbitá kolena. Ale vy se překážek nebojíte, jste optimisté a nepochybujete o tom, že se dostanete do cílové stanice. Vaši blízcí, kteří jsou vždy připraveni vám pomoci, mají určitě po ruce lék na každou bolístku. Jenom jim nezapomeňte poděkovat.

Kozorozi:

andělem vašeho znamení je Hanael. Pod jeho zvýšenou ochranou jste hlavně v období, kdy se cítíte osamělí, opuštění, zklamaní. Právě tato andělská bytost vám přivádí do života někoho, kdo také nemá na růžích ustláno, ale vždy je ochoten vám kdykoliv podat pomocnou ruku. Konečně vidíte světlo na konci tunelu. Vaše čísla pro tento týden jsou 4, 13, 36. Cestu k moudrosti a k vysněnému pracovnímu postu vám otevírá drahokam safír. Vaše tvůrčí síla je mnohostranná, máte hluboké znalosti v mnoha oborech, poradíte nezištně lidem, kteří se na vás s důvěrou obrátí. Od nikoho neočekáváte žádnou vděčnost, což výrazně znásobuje vaše kvality.

Vodnáři:

andělem vašeho znamení je Cambriel. Vede vás k tomu, abyste aktivovali vlastní tvořivost, smysl pro harmonii a krásu. Vaše čísla pro tento týden jsou 14, 18, 23. Je-li třeba, umíte bojovat. I když upadnete na zem, kopete kolem sebe, kroutíte se jako červi, ale nevzdáváte se. Nikdy. To, co děláte pro sebe, dokážete udělat i pro druhé. A za vším je především dobrý úmysl. Vyhledávat ty, kteří vaši pomoc potřebují, má za úkol jantar. I když se vám něco nepodaří, nemstíte se, ale máte dar proměnit zlo v dobro. Odměnou vám často bývá zvýšená pozornost okolí, zvláště bodujete u opačného pohlaví, a celková nepřehlédnutelnost vaší osoby.

Ryby:

andělem vašeho znamení je Ammixiel. Rád vám míchá karty lásky, plánuje nové šance i osudová setkání. Během trápení, které vám neopětovaná láska způsobí, se stará o co nejrychlejší uzdravení. Vašimi čísly pro tento týden jsou 12, 16, 17. V milostných vztazích právě perly posílí vzájemnou vášeň. Osobní trápení nedržte v sobě, ale vypovídejte se lípě. U zdravého stromu si poplačte, svěřte se mu a kousek kůry nebo větvičky si dejte večer pod polštář. Ochranného anděla požádejte o pomoc při osobních problémech. Do tří týdnů byste měli dostat odpověď i návod, jak se posunout vpřed. Už nebudete hromádka neštěstí, ale budete se vznášet.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu